Tribulus terrestris Effects Reviews Effecten Effecten Efficiëntie Waar te kopen 2019

 

Houding, gespierd, intelligent, gevoelig, vindingrijk met gevoel voor humor en goed in bed – het ideaal van een hedendaagse man. Belangrijk is dat de meesten van ons aan bovenstaande eisen voldoen. Het probleem is dat de prijs die we ervoor moeten betalen echt hoog is. Laten we beginnen met het uiterlijk – het is tenslotte de lichamelijkheid die onze aandacht het eerst trekt. Hoewel we niet in staat zijn om de hoogte te veranderen, zijn de verhoudingen van de figuur hetzelfde. Zware trainingen in de sportschool, dieet – een recept voor een aantrekkelijk figuur. Karakter – nou ja, ieder van ons heeft een aantal nadelen. Laten we mijn osmium nemen, bijvoorbeeld: Ik heb weinig afstand. Hoewel ik ertegen vecht, probeer ik de spot te drijven met mijn ondeugden. Management – we hebben een paar opties om uit te kiezen. Sommigen van ons besluiten om door het leven te gaan op de laagste lijn van verzet. Het beroep van zoon – hoewel we hem niet zullen vinden in het KZiS klassement – is erg populair in ons land. U zit thuis, doet niets en het geld stroomt naar uw rekening. Als het je past om een onderhouder te zijn, ga je gang. Ik heb een andere manier gekozen. Uw eigen bedrijf – ongelooflijke tevredenheid en tegelijkertijd hard werken – vaak van ‘s morgens tot ‘s avonds. In zo’n situatie is het niet moeilijk om uitgeput te raken.

 • Vermoeidheid, vermoeidheid, zwakheid, zwakte
 • Problemen met de concentratie
 • Erfenis van het libido

Het is moeilijk om je op seks te concentreren als je zoveel verantwoordelijkheden aan je hoofd hebt. Wat moet ik doen? Opgeven? Of misschien een scheiding? Zowel de eerste als de tweede optie zijn geen optie. De oplossing voor mijn problemen kan tribulus terrestris zijn – een kruid, dat met zijn eigenschappen past in de behoeften van een moderne mens.

Tribulus terrestris

Tribulus terrestris is een plant die van ver Azië naar ons land kwam. Zoals je kunt raden, werd het zeer goed ontvangen. Het heeft zijn eigen naam verdiend – de ground mace. Allemaal vanwege de veelzijdige eigenschappen. Volgens specialisten zou het een aanvulling moeten zijn op het dieet van elke man. Niet te veel, ze noemen het een prachtig kruid. Het meest waardevolle deel van een foelie is de vrucht, die de vorm aanneemt van dikke groene aren, die naar de mening van sommige mensen op een Maltees kruis lijken.

Tribulus terrestris actie

De werking van tribulus terrestris was al in de oudheid bekend – de inwoners van China merkten in die tijd de positieve invloed van tribulus terrestris op seksuele prestaties en potentie. Vandaag de dag wordt er over veel andere eigendommen gesproken. De plant heeft een sterk stimulerende werking, volgens de voorstanders versnelt het de groei van het spierweefsel. Wat meer is, het is een penis! En het verhoogt bovendien het niveau van testosteron in het bloed – een hormoon geassocieerd met mannelijkheid.

Tribulus terrestris eigenschappen

Wat bepaalt dit en geen andere actie van de foelie? De samenstelling omvat verbindingen zoals: indoolen, saponinen en polyfenolen. Elk van hen voegt zijn eigen steen toe – het heeft een positieve invloed op het menselijk lichaam.

 • Indolen – reinigen het lichaam van giftige stoffen, vertonen sterke anti-kankereffecten, elimineren vrije radicalen.
 • Saponinen – stoffen met zeer waardevolle eigenschappen: ze beschermen het lichaam tegen de schadelijke effecten van bacteriën en virussen en verbeteren bovendien de stofwisseling van vetten.
 • Polyfenolen – verbindingen met sterke antioxiderende eigenschappen. Specialisten behandelen ze op gelijke wijze met antioxidanten die een gunstig effect hebben op het functioneren van het menselijk lichaam. Ze worden gebruikt bij de behandeling van kanker en bij de preventie van kanker. Ze ondersteunen afweermechanismen – beschermen tegen bacteriën, infecties en versterken de immuniteit.

Tribulus terrestris toepassing

Tribulus terrestris is een veel gebruikte plant – over de eigenschappen ervan kan een boek worden geschreven.

 • Versterkt de erectie
 • Verhoogt de sterkte en duurzaamheid
 • Versnelt de regeneratie na de training
 • Elimineert overtollig lichaamsvet
 • Stimuleert de groei van spierweefsel

Wij mannen zijn echter in het bijzonder geïnteresseerd in één kwestie – testosteronniveaus. De grondmaag is in staat om op natuurlijke wijze zijn tekort aan te vullen, wat resulteert in betere prestaties in de sportschool en een gevarieerder seksueel leven. Velen van ons gebruiken het om erectiestoornissen of impotentie te behandelen. Niet alleen dat! Hij behandelt het als een manier om een grotere penis te krijgen! Is het goed?! Voordat ik op de details inga, wil ik u erop wijzen hoe dit hormoontekort zich manifesteert.

Laag testosterongehalte – hoe manifesteert het zich?

Testosteron, en het juiste tekort, kan zich uiten in een breed begrepen afkeer van het leven: verlies van vitaliteit, afname van seksueel verlangen, veranderlijke stemmingen. Bovendien kunnen mannen die worstelen met verminderde testosteronspiegels een aanzienlijk verlies van spiermassa ervaren. Niet alleen dat! Verminder uw penis! Zoals u kunt zien, hoeft u geen arts te zijn om te beseffen dat er iets mis is met onze mannelijkheid. Gewoon een grondige observatie van het lichaam.

Effecten op de erectie en penisvergroting

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig gebruik van tribulus terrestris kan leiden tot een verbetering van de kwaliteit van het seksuele leven. In dit geval spelen de stoffen die erin zitten een belangrijke rol, die de bloedtoevoer naar de penis verhogen en zo de kans geven op een bevredigende erectie, en vervolgens erectie. Deskundigen zeggen dat Viagra een soortgelijk effect heeft, met het verschil dat het gebruik ervan een aantal bijwerkingen heeft.

 • Misselijkheid
 • Ernstige hoofdpijn
 • Zintuiglijke storingen
 • Angststaten

Op hun beurt zijn ze zeldzaam in het geval van de aarde foelie. Laten we nog even terugkomen op de hormonenkwestie. Op de etiketten van producten die tribulus terrestris in samenstelling bevatten, kunt u de inscriptie zien: verhoogde dosis saponinen. Saponinen zijn actieve stoffen die de productie van stikstofmonoxide ondersteunen, wat garant staat voor een correct testosterongehalte, waarvan bekend is dat het een hoog libido garandeert. Als het valt, verliezen we ons verlangen naar seks, en zelfs als we er op de een of andere manier in slagen om het te handhaven, zijn we niet in staat om aan de behoeften van onze partner te voldoen. Het is de moeite waard om in gedachten te houden dat dit kruid niet alleen wordt aanbevolen voor mannen die de periode van andropauze binnengaan, waaronder impotentie een veel voorkomend verschijnsel is. Het zal ook goed werken onder jongeren – zoals u weet, laat de moderne levensstijl veel over om van te leven. Overdreven dagelijkse taken, stress, slechte voeding kunnen leiden tot een erectiestoornis, die vandaag de dag zelfs bij 20-jarigen wordt vastgesteld!

Ground mace zou ook interessant moeten zijn voor heren die problemen hebben met het verwekken van nakomelingen. Dit kruid verbetert de kwaliteit van het sperma en verhoogt de mobiliteit van het sperma, waardoor de kans op bevruchting toeneemt.

Hoe zit het met degenen die worstelen met het kleine peniscomplex? Is tribulus terrestris in staat om te helpen? Ja. De foelie stimuleert het holle lichaam van de penis – het verhoogt het volume en geeft zo het effect van een penis in XL-formaat. We kunnen het vinden in de samenstelling van de meeste voorbereidingen voor penisvergroting.

Tribulus terrestris waar te zoeken?

Tribulus terrestris is een plant die veel gebruikt wordt in de farmaceutische industrie. Het kan worden gevonden in voedingssupplementen voor potentie, erectiestoornissen, penisvergroting of het verbeteren van het uithoudingsvermogen van het lichaam. Het wordt ook solo verkocht – in de vorm van tabletten en poeders die bedoeld zijn om in water op te lossen. De prijs van het preparaat hangt af van de concentratie ervan. Niet zonder betekenis is ook het merk – we betalen zelfs 47 EUR voor het product van een gerenommeerd bedrijf.

Tribulus terrestris adviezen

Tribulus terrestris heeft het vertrouwen gewonnen van seksuologen, andrologen en personal trainers, die allemaal unaniem aanbevelen om het aan te vullen. Eens kijken wat mannen ervan vinden.

“Snellere regeneratie, betere prestaties bij de training – om nog maar te zwijgen van de penis. Er is macht!”

“De werking van de tribulus is bewezen in tal van wetenschappelijke studies, ik denk dat het niet nodig is om erover na te denken, koop het gewoon!”

“Tribulus terrestris werkt – het punt is om een goed product te kopen. Ik heb er zelf een paar gebruikt en het was pas de vijfde keer dat ik een concentratie vond die aan de eisen van mijn lichaam voldeed.”

Tribulus terrestris of is het de moeite waard?

Tribulus terrestris verdient de aandacht van alle bewuste mannen die zich zorgen maken over een goede gezondheid en seksuele fitheid. Het eerste effect van de supplementatie is een toename van het libido, het volgende is een beter humeur – energie, kracht, beter geheugen en concentratie. Dit kan maar één ding betekenen: het is de moeite waard om de aankoop van dit geneesmiddel te overwegen.

P.S.

Ik raad het niet aan om het eenzijdig te doen: een verhoogde seksuele drang, die geen uitlaatklep heeft, kan frustrerend zijn!

Bron van informatie: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30670288

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *