Spiermassasupplementen – de meest populaire in 2019

Spier massa voedingssupplementen – wat te koop?

Opleiding is geen garantie voor succes in de sport – zelfs niet onder toezicht van een specialist. Het bestaat uit vele factoren, waarvan de belangrijkste zijn voeding, regeneratie en suppletie – zonder deze factoren zult u uw doel niet bereiken.

 • Dieet – een goed dieet is een dieet dat is afgestemd op de individuele behoeften van het lichaam. Het houdt rekening met de lengte, het gewicht en het niveau van lichamelijke activiteit. Niet zonder betekenis is ook de afbraak van macro-elementen – eiwitten, koolhydraten, vetten – niet onbelangrijk. Door ze vakkundig te manoeuvreren, kunnen we betere resultaten bereiken.
 • Regeneratie – in tegenstelling tot wat het lijkt, hoeft u niet 365 dagen per jaar te oefenen om uw doel te bereiken. Integendeel! Dit is een recept voor uitputting. Weet je wat je nodig hebt? Rust. Tijdens de training pakt u de vezels van uw spieren op en wanneer u op adem komt, stimuleert u hun groei.
 • Supplementen – veel mensen, vooral beginners, zijn bang voor supplementen. We nemen aan dat ze alleen bedoeld zijn voor bodybuilders. Ze kunnen in elke fase worden gebruikt – ook als u nog maar net begint met uw avontuur in de sportschool. Ik zal proberen je ervan te overtuigen om dat te doen.

Spiermassasupplementen – eerst lezen, dan kopen!

Eerst lezen, dan kopen – een regel die niet alleen van toepassing is op voedingsmiddelen, maar ook op voedingssupplementen. Fabrikanten verleiden ons met beloften en aanstekelijke geluiden, die ons na het nemen van de eerste dosis in een wild zwijn veranderen. Ze garanderen de werking van kracht, pompen en massa en bieden als tegenprestatie een supplement gevuld met stoffen met onbekende werking. Uitzonderingen hierop vindt u hieronder.

Glutamine

Glutamine is een essentieel aminozuur voor het menselijk lichaam. De belangrijkste plaats van zijn optreden zijn de skeletspieren, hoewel we het ook kunnen vinden in de longen, de lever en zelfs de hersenen. Aanvankelijk geloofde men dat glutamine niet essentieel is voor het lichaam – in de loop der jaren heeft wetenschappelijk onderzoek het tegendeel aangetoond! Het is een voorwaarde voor het juiste verloop van veel fysiologische reacties in ons lichaam!
Het verhoogt het spiervolume, metaboliseert eiwitten, beschermt tegen katabolisme, en stimuleert ook het lichaam om groeihormoon te produceren, wat het proces van vermindering versnelt – het stelt u in staat om gewicht te verliezen zonder verlies van spieren. Tijdens intensieve activiteit neemt het glutaminegehalte af, wat resulteert in een verminderde efficiëntie en verminderde immuniteit, om nog maar te zwijgen van de regeneratie. Aanvulling kan dit proces stoppen. Het is een eenvoudige manier om tekorten aan te vullen en de opleidingsmogelijkheden te vergroten. Om de best mogelijke resultaten te bereiken, is het aan te raden om vaak glutamine te consumeren:

 • direct voor het slapen gaan, maar ook na het ontwaken…
 • voor en na de training in de sportschool.

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet meer dan 40 g bedragen. Grotere hoeveelheden kunnen bijwerkingen veroorzaken. De meest aanbevolen vorm van dit aminozuur is l-glutamine, ook beschikbaar in de vorm van n-acetyl-l-glutamine.

Wei-eiwit

Eiwit is een bouwsteen van de spieren – zonder proteïne groeien ze niet. De aanbevolen dagelijkse dosis is 2/3 g per kilogram lichaamsgewicht. In het geval van groeiende mannen kan het voldoen aan deze eis een echte prestatie zijn. Wei-eiwit komt van pas. Zoals de naam al doet vermoeden in de samenstelling vinden we wei, een bijproduct van de productie van wrongelkaas. Het wordt gekenmerkt door een zeer goede samenstelling – het is rijk aan hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen, aminozuren en aminozuren en heeft ook een laag gehalte aan vet en koolhydraten. Er zijn drie soorten weiproducten op de markt: concentraten, isolaten en hydrolysaten. Elk van deze producten wordt verkocht in een gemakkelijk te bereiden poedervorm – gemengd met water of melk en klaar voor gebruik. Talrijke wetenschappelijke studies tonen aan dat mensen die voor en na de training wei-eiwit gebruiken veel betere resultaten bereiken dan mensen die dat niet doen.

Caseïne-eiwit

Aan de andere kant hebben we caseïne-eiwit, dat verschilt van weiproteïne in termen van absorptietijd. Er wordt gezegd dat aminozuren worden geleverd tot acht uur na consumptie! Daarom wordt aanbevolen om caseïne-eiwit onmiddellijk voor het slapen gaan te gebruiken. Deze oplossing zal ook goed werken voor mensen die geen tijd hebben om regelmatig te eten – een garantie voor verzadiging. Het is ook vermeldenswaard het hoge calciumgehalte, dat een positief effect heeft op het skelet en de opbouw van magere spiermassa. De beste vorm van caseïne is hydrolysaat, dat veel effectiever is dan micellaire caseïne. Helaas zal caseïne-eiwit niet voor iedereen werken – rekening houdend met het proces om het te verkrijgen, mag het niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor melk. Onder de ongewenste effecten zijn er: ernstige buikpijn, diarree, braken.

Arginine

Arginina verslaat de echte records van populariteit onder de regelmatige bezoekers van de sportschool. We zullen het in populair vinden voor de trainingssessies, dus kunnen we het hebben over een stimulerend effect in het geval van de training? Of misschien heeft het iets anders te bieden? Wat doet het eigenlijk met ons lichaam? Ik zal beginnen met een korte beschrijving, want niet iedereen weet dat arginine een endogeen aminozuur is dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het is verantwoordelijk voor een aantal processen die daarin plaatsvinden. Staat u mij toe dat ik me concentreer op degenen die de atleten aangaan.

 • Het is een garantie voor effectieve regeneratie.
 • Het transporteert stikstofmonoxide naar de spieren…
 • Voorwaarden voor de productie van nieuwe spiercellen
 • Reguleert de afscheiding van insuline en groeihormoon
 • Verwijdert ammoniak uit het lichaam
 • Verhoogt de eiwitsynthese
 • Verhoogt het uithoudingsvermogen en trainingsvermogen

Het probleem is dat de productie ervan in de loop der jaren beperkt is, wat een onvermijdelijk gevolg is van de veroudering van het lichaam. Gelukkig hebben we supplementen, waardoor we het niveau ervan voortdurend kunnen controleren. De aanbevolen dagelijkse dosis L-arginine is niet hoger dan 8 gram. Het beste resultaat behaalt u door het direct voor de training te gebruiken. U kunt kiezen tussen lekkere shots of tabletten.

Creatine

Creatine is een natuurlijke anabole stof – het geeft ongelooflijke effecten zonder bijwerkingen. De resultaten hangen voornamelijk af van de manier waarop het wordt gedoseerd – het is aan te raden om met regelmatige tussenpozen kleine porties te nemen. Op deze manier wordt de spiergroei versneld. Het kan gebruikt worden door zowel professionals als liefhebbers van krachtsporten. Welke resultaten kunt u verwachten?

 • Het verbeteren van uw lichaamsprestaties
 • Moeheidsweerstand
 • Verbeterde prestaties in de sportschool – intensieve training met hoge intensiteit
 • Snellere regeneratie
 • Toename van het mager lichaamsgewicht

Welke creatine te kiezen? De markt biedt ons grote kansen. Monohydraat, malaat, nitraat, nitraat, citraat en nog veel meer. Elk van de bovengenoemde vormen wordt gekenmerkt door een verschillende absorptie en oplosbaarheid. Ze verschillen ook in prijs. De meest gebruikte vorm is echter monohydraat. Men moet echter niet vergeten dat ongeacht de vorm, creatine van invloed zal zijn op onze trainingscapaciteiten en de oorzaken van de toename van de spiermassa.

BCAA vertakte aminozuren met een vertakte keten

BCAA vertakte aminozuren – laat me deze afkorting ontcijferen. Het is een groep van drie egocentrische stoffen:

 • leucine
 • isoleucine
 • de vallei is belangrijk,

waar atleten rekening mee moeten houden in hun dieet. Het is goed voor maar liefst 40% van de spiersamenstelling en daarom is een regelmatige aanvulling zo belangrijk. Het is de hoeder van een goede regeneratie en een efficiënt proces van het opbouwen van spiermassa, en bovendien:

 • verhoogt het niveau van anabole hormonen in het lichaam
 • stimuleert de eiwitsynthese
 • voegt energie toe
 • bereidt het lichaam voor op langdurige lichaamsbeweging…
 • verbetert het reductieproces – maakt het mogelijk om de hoogste kwaliteit magere spiermassa te verkrijgen

Een groep die de macht in handen heeft? Ik denk dat het een okr is…De ellips past hier perfect. Een onbetwistbaar voordeel van BCAA ten opzichte van andere supplementen is hun snelle opname – vrijwel onmiddellijk na consumptie gaat het in de bloedbaan, wat onmiddellijk effect heeft. Voordat u besluit een specifiek product te kopen, moet u rekening houden met: lichaamsgewicht en samenstelling, lichaamsgewicht, lichaamsdoel, calorieëndieet, trainingsintensiteit. Het wordt aanbevolen om BCAA onmiddellijk voor en onmiddellijk na de fysieke activiteit te gebruiken. De dagelijkse dosis mag niet meer dan 20 g bedragen. Het product wordt het best gemengd met water of sap. BCAA wordt gekenmerkt door een grote veelzijdigheid – het zal goed werken onder liefhebbers van silhouet, uithoudingsvermogen en krachtsporten.

De beste supplementen voor spiermassa’s

De markt voor supplementen ontwikkelt zich zeer dynamisch. De waarde ervan wordt geschat op ongeveer 1 miljard EUR! De technologie heeft een lange weg afgelegd. Terwijl enige tijd geleden de enige juiste oplossing de gainer was, is deze nu langzaam maar zeker tot het verleden gaan behoren. We kunnen kiezen uit vele andere voorbereidingen. In de tekst van vandaag wil ik u de meest populaire voorstellen. Een juiste selectie kan het proces van het opbouwen van het silhouet aanzienlijk versnellen:

 • zal de prestaties en kracht verhogen
 • zuurstof geven en de spieren voeden en voeden
 • zal energie toevoegen

Bereid je voor op grote veranderingen!

Mass Extreme

Mass Extreme is een voedingssupplement dat gekenmerkt wordt door een hoog gehalte aan werkzame stoffen, waardoor de opbouw van spiermassa wordt versneld. Het heeft een sterk stimulerend effect – u zult het merken bij sterke trainingen. Eindelijk zal je stoppen met stilstaan. U zult steeds meer en meer toenemen – niets motiveert u om continue vooruitgang te boeken, toch? Welke andere resultaten kunt u nog meer verwachten?

 • Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen
 • Pompeffect
 • Meer aandacht voor opleiding
 • Harde en sterke spieren
 • Snellere regeneratie

Een rijke, natuurlijke en goed samengestelde samenstelling is niet het enige voordeel van Mass Extreme. Een ander voordeel is de vorm van administratie. Vergeet omslachtige winstbejagers, zet op tabletten! Precies twee dagen verwijderd van uw doel, V-vormige silhouetten – uitgestrekte rug, sterke borstkas, krachtige spieren en evenredig met de rest van het uiterlijk van het been. Mass Extreme wordt aanbevolen voor duur-, kracht- en snelheidssporters en voor diegenen die hun spieren zwaar belasten.

Somatodrol

Somatodrol is een voedingssupplement in capsules dat de groei van spierweefsel ondersteunt. Het bestaat uit drie complexen die gekenmerkt worden door synergetische effecten.

 • L-argninine – stimuleert de productie van HGH – een hormoon dat bijdraagt aan de ontwikkeling van spierweefsel.
 • ZMA – een formule met een sterke anabole werking. Het garandeert volledige opleidingsplezier.
 • Een complex van vitaminen en mineralen bestaande uit: zink, koper, magnesium en B-vitaminen. Dankzij hen vult u eventuele tekorten aan en verbetert u uw trainingsconcentratie.

Het geheel heeft de naam gekregen van een unieke formule GRTH Factor, die enige tijd geleden gepatenteerd werd – de tweede is er niet meer. De aankoop van tabletten is gedekt door een tevredenheidsgarantie – als Somatodrol niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u rekenen op een terugbetaling in contanten. Meer details zijn te vinden op de officiële website van de fabrikant.

GH Balance

Zoals de naam al aangeeft, zal het je evenwicht herstellen. Of je nu een professional of een amateur bent, overweeg dan om er een te kopen. Cultureel toerisme is een van de duurste sporten ter wereld – en het gaat niet alleen om financiële kwesties, maar ook om het dagelijks leven waar de meeste mensen van afzien. We leven in eenzaamheid, we brengen onze tijd voornamelijk door in de sportschool. Het leven is ondergeschikt aan opleiding en dieet. GH Balance stelt u in staat om terug te keren naar het juiste spoor – maakt het gemakkelijker om resultaten te bereiken en geeft u tijd voor andere activiteiten. Ontmoetingen met familie, vrienden, enz. Dankzij de formule, ontwikkeld door topklasse specialisten, verkort het de tijd die nodig is om een ideaal figuur te bereiken – het elimineert onnodig vet, terwijl het tegelijkertijd de spiermassa verhoogt. Het geheim van zijn werking is het groeihormoon. U zult de eerste effecten van GH Balance zien na slechts een week van regelmatige suppletie, maar om ten volle te genieten van de resultaten die u een maand nodig heeft. Anticiperend op uw vragen zijn de resultaten van de GH Balance behandeling langdurig – ze verdwijnen niet met de laatste tablet.

Probolan 50

Dankzij dit alles heeft u de kans om uw dromen waar te maken – gespierd, zonder een gram onnodig vet. Probolan 50 verhoogt van nature het niveau van testosteron in het bloed – het is aan hem te danken dat we het karakteristieke timbre van stem of spieren te danken hebben. Het tekort komt tot uiting in een rondellen op de buik. Probolan 50 zal helpen om het te bestrijden en zal tegelijkertijd het proces van het opbouwen van spiermassa versnellen. Dit is te danken aan de innovatieve formule van Epihydroxetiolan-17-ester matrix, die een goede werking van het endocriene systeem garandeert. Stel jezelf op voor echt spectaculaire resultaten en grote kosten – de hele garderobe gaat naar de beurs! T-shirts zullen barsten van het gewicht en de grootte van je spieren. Ik hoop dat je er klaar voor bent! De fabrikant verzekert ons dat de werking van de tabletten klinisch bewezen is – niets staat de controle van zijn woorden in de weg. Als u wat gratis contant geld heeft, bestelt u Probolan 50 en controleert u de prestaties.

Metadrol

Metadrol is een van de meest populaire voedingssupplementen voor de massa, gebruikt door zowel amateurs als professionals. Het versnelt de regeneratie na de training en stelt u in staat om spieren van hoge kwaliteit op te bouwen. Het werkt voor beide geslachten – er zijn geen contra-indicaties om het door vrouwen te gebruiken. Het is een krachtige combinatie van werkzame stoffen, waarvan de werking vergelijkbaar is met die van anabolen. Het verschil is dat metardol veilig is voor het lichaam – het veroorzaakt geen bijwerkingen. Experts definiëren het als HGRX-3. Het bestaat uit: gemalen foelie en cafeïne – zogenaamd is dit de perfecte combinatie. De natuurlijke formule is niet het enige voordeel van het product. Een ander voordeel is de beschikbaarheid – u kunt het kopen zonder uw huis te verlaten. Alles wat je nodig hebt is een muisbeweging! Ook de wijze van toediening lijkt aantrekkelijk – Metadrol heeft de vorm van smaakloze tabletten, die zelfs de meest veeleisende consumenten zullen aanspreken.

Spiermassasupplementen – samenvatting

Het gebruik van voedingssupplementen tijdens de periode van spiermassaopbouw is het meest gerechtvaardigd – het lichaam heeft echt goede ondersteuning nodig. Het is moeilijk om een silhouet op te bouwen met alleen een dieet. In dit geval is het noodzakelijk om de maatregelen te nemen die in de toetreding van vandaag worden voorgesteld. Natuurlijk moedig ik je niet aan om het hele assortiment te kopen. Kies één product dat aan uw verwachtingen voldoet en geniet van de effecten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *