Seks na alcohol – hoe beïnvloeden percentages de potentie?

 

 

 

 

Veel mensen zeggen dat seks + alcohol een perfect duet is. Niets voegt immers meer zelfvertrouwen toe dan een hoog percentage drankjes. Een paar keer dieper en de wereld wordt mooier. Wat zeggen de deskundigen hierover? Zij hebben een heel andere mening over dit onderwerp – welke? Daar kom je snel achter!

Na alcohol, ben je jezelf niet meer.

Alcohol geeft moed, helpt om van verlegenheid af te komen – het maakt ons opener, vermakelijker en gezelliger. Hoe dan ook! Aan wie, aan wie graag, maar ik hoef het je niet uit te leggen. Denk aan de laatste nacht – de Heaven club in het centrum van de hoofdstad. Gisteravond was je de koning van het leven – het onmogelijke bestond niet. Je had iedereen kunnen hebben. Vandaag? Vandaag kijk je naar jezelf in de spiegel en vraag je je af wie je werkelijk bent. In plaats van een luide disco kiest u voor een café aan de rand van de stad – stilte, rust en stilte. De tafel hiernaast wordt bezet door een blondje met lange poten – de perfecte 90-60-90, precies uw type! Wil je praten? Ben je gek?! Ik heb geen kans met haar. – je antwoordt Hm…..Onlangs had je een heel andere mening. Nou, ik kan schrijven…. Alcohol beïnvloedt, net als elke andere psychoactieve stof, ons humeur of gedrag. In tegenstelling tot stimulerende middelen is het aanvaardbaar en algemeen beschikbaar – en het spijt me niet! Om het te kopen, moet je meerderjarig zijn – ik bedoel… Theorie en praktijk zijn theorie en praktijk. Ieder van ons weet hoe we het moeten bekijken.

Wetenschappers hebben gecontroleerd hoe verschillende soorten dranken onze stemming beïnvloeden.
Het resultaat is als volgt: wijn ontspant en slaapt, net als bier! Puur is veel energieker – na het drinken hebben we geen gebrek aan verve. Ja! We voelen ons sexyer, aantrekkelijker en we nemen onze omgeving ook waar!

Invloed van alcohol op het menselijk lichaam

Alcohol bepaalt de stemming – dat is wat we al hebben vastgesteld, en hoe beïnvloedt het ons lichaam? Volgens sommigen is het schadelijk. Anderen? Het heeft pro-health eigenschappen! Wijn beschermt tegen borstkanker, bier is goed voor de nieren en wodka geneest griep en kou. Wat zegt de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) hierover? Volgens haar is overmatig gebruik van ethanol een van de meest voorkomende doodsoorzaken! Alcohol tast het hele lichaam aan. Samen met het bloed wordt het naar alle weefsels getransporteerd! Zoek uit wat ik bedoel!

Alcohol in de ogen van de Amerikanen!
Amerikanen zeggen dat we onder zijn invloed een van de cultfiguren worden! Kijk eens wie van hen het dichtst bij je staat.

 • Hemingway – een drankje maakt geen enkele indruk op u – of u nu één biertje of tien drinkt, u bent nog steeds dezelfde.
 • Mary Poppins – na alcohol ben je een lieve teddybeer, een snuit. U gaat akkoord met alle voorstellen.
 • Gekke professor – David Podsiadło wordt een monster, en jij wordt een monster? Je verandert in een ziel. gezelschap – je bent luidruchtig, je bent overal.
 • Mr Hyde – nou ja, je bent dichter bij een klootzak dan een stijlvolle jongen.

Alcohol en het cardiovasculaire systeem

Een hoog percentage dranken heeft een negatief effect op het cardiovasculaire systeem – ze verwijden de bloedvaten en verstoren zo de werking van het hart. Het draagt bij tot hypertensie en verhoogt het risico op een beroerte.

Alcohol en het spijsverteringsstelsel

Alcohol beschadigt het maagslijmvlies. Het draagt bij tot een verhoogde productie van zoutzuur, wat tot uiting komt in de zogenaamde pyrose. Het meest blootgestelde orgaan is echter de lever! Overmatige inname van ethanol kan leiden tot cirrose, falen of stofwisselingsstoornissen.

Alcohol en ademhalingssysteem

Kanker van de mondholte, luchtpijp of keel – dit kan veroorzaakt worden door overmatig alcoholgebruik!

Alcohol en het immuunsysteem

Alcohol verzwakt het immuunsysteem. Het schept ideale voorwaarden voor de ontwikkeling van schimmels en ziekteverwekkers – het verhoogt de frequentie van infecties.

Alcohol en het hormonale systeem

Ethanol verlaagt het testosterongehalte in het bloed, maar de meesten van ons willen het zo hoog mogelijk houden. Het is een hormoon van mannelijkheid – het is verantwoordelijk voor de meeste van onze geslachtskenmerken. Laag stemgeluid, spiermassa, haar, libido.

Alcohol en uiterlijk

Alcohol is niet alleen schadelijk voor de gezondheid, maar ook voor de schoonheid. Het versnelt het proces van huidveroudering – het visualiseert rimpels, schaduwen onder de ogen, bevordert de bloei van de huid en overmatig haarverlies! Doe niet alsof het je niet kan schelen – iedereen wil er goed uitzien!

Alcohol en vruchtbaarheid

Ethanol doodt de vruchtbaarheid! Verslechtert de kwaliteit van het sperma! Bovendien draagt het bij tot een erectiestoornis!

Seks na alcohol

Alcohol heeft een rampzalig effect op de potentie – het is niet onze bondgenoot. Geschat wordt dat meer dan 80% van de verslaafden lijdt aan een erectiestoornis. Bij sommige mensen manifesteren ze zich als een gebrek aan erectie en bij anderen als een afname van het libido. Waarom? Ethanol schaadt het werk van het centrale zenuwstelsel – vermindert de gevoeligheid voor prikkels, veroorzaakt onverschilligheid en ontregelt tegelijkertijd de bloeddruk – zonder deze, heb je geen kans op succes – een bevredigende geslachtsgemeenschap. Zelfs als je het op de een of andere manier kunt initiëren, wees niet verbaasd als je eraf valt bij de start. Ba! Je weet niet eens meer met wie je naar bed bent geweest! Hoewel? Het kan gebeuren dat je over 9 maanden zo’n boodschap krijgt: je bent een vader. Ouderschap is niet het enige gevolg dat je kunt verdragen. Bekijk de lijst hieronder!

Seks na alcohol – na alcohol – onaangename gevolgen

 • Schaamte, schaamte, verlies van respect – verlies van respect
 • Ochtend met een complete vreemdeling of de verkeerde persoon
 • Venerische ziekten: Hiv, aids en anderen
 • Verraad

In het licht van deze informatie lijkt de kater een redding te zijn.

Alcoholische onmacht
Overmatige alcoholconsumptie kan leiden tot de zogenaamde alcoholische impotentie! Een aandoening die 70% van de verslaafden treft. De eerste stap naar genezing is volledige onthouding en de tweede stap is therapie met een psycholoog/sexoloog.

Hoeveel alcohol – matiging of totale berusting?

Alles of niets – de meeste Nederlanders volgen dit principe. Het is tijd om dat te veranderen. Alcohol schaadt, het is een feit. Er zijn veel meetbare voordelen verbonden aan het intrekken van de maatregel.

 • Een betere droom
 • Goede gezondheid
 • Geld besparen
 • Meer tevredenheid met het leven
 • Sterker karakter
 • Lager gewicht
 • Jongere uitstraling

Waarom is het dan zo moeilijk voor ons om het op te geven? Omdat we toestemming hebben om te drinken. Een hoog percentage dranken is altijd al bij ons geweest. Naamdag, verjaardag – en dat is nog niet alles! Voorname partijen – ze serveren altijd een glas champagne. Drinken of niet drinken – dat is de vraag?

Controleer of je een drankprobleem hebt! 10 signalen!

 • Heeft u een constante behoefte om te drinken?
 • Draait het in je gedachten om alcohol?
 • Drink je om je verdriet te overwinnen?
 • Sinds je gedronken hebt, heb je problemen op het werk/huis gehad?
 • Kun je je geen dag zonder alcohol voorstellen?
 • Heeft u het fenomeen van een gebroken film ervaren?
 • Bent u op zoek naar een drinkgelegenheid?
 • Drink je alleen?
 • Drink je om meer zelfvertrouwen te hebben?

Als je de meeste vragen bevestigend hebt beantwoord, weet dan dat er iets mis is!

Hoeveel mag ik drinken? Veilige dosis alcohol

Begrijp me niet verkeerd, ik probeer je niet te laten drinken. Ik neem gewoon aan dat alles voor mensen is. De wijn bevat polyfenolen – verbindingen die beschermen tegen kanker, maar wanneer hij per liter gedronken wordt, draagt hij bij tot hart- en vaatziekten. Hoe te kiezen? Als u negatieve gevolgen, waaronder erectiestoornissen, wilt voorkomen, moet u de hoeveelheid geconsumeerde dranken in de gaten houden. In het geval van incidenteel drinken komt de veilige dosis alcohol overeen met max. 3 flessen bier, 100 ml wijn of 30 ml wodka! Natuurlijk zijn dit geen starre richtlijnen – ieder van ons heeft een ander “hoofd”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *