Seks – hoe vaak moet je seks hebben? Lijst van voordelen!

 

 

 

 

Seks heeft geen naam – wat voor de één spannend is, maakt geen indruk op de ander. Wilt u liever actiever of passiever zijn? Op of neer? Maak je geen zorgen, ik ga niet in je bed kijken! Ik ben hier om u bewust te maken van het belang van fysiek contact in ons leven. Het blijkt belangrijk te zijn. In tegenstelling tot de schijn, is seks niet alleen een genot, maar ook een gezondheid! Ba! Grotere penis! Ha! Ik wist dat deze slogan je aandacht zou trekken! Ben je benieuwd wat deze slogan betekent? Ik nodig je uit om de inzending te lezen! Je zult er geen spijt van krijgen!

Geen seks

De katholieke kerk verkondigt dat het primaire doel van een seksuele daad is om kinderen te verwekken. Andere aspecten zijn van secundair belang. Abraham Maslow beweert daarentegen dat seks een natuurlijke menselijke behoefte is die ons motiveert om onze relaties te versterken, om interpersoonlijke contacten te leggen. Het biedt voordelen voor de gezondheid. Talrijke wetenschappelijke experimenten hebben aangetoond dat ontevreden verlangens worden weerspiegeld in ons dagelijks leven – het lichaam is niet in staat om normaal te functioneren. Kan seksuele onthouding schadelijk zijn? En ja en nee – alles hangt af van de aanleg, die al in het foetale leven is ontstaan! Zowel vrouwen als mannen met een hoog libido zullen het gebrek aan libido sneller voelen. Mensen in permanente relaties die regelmatig “liefde” beoefenen, zullen het ook niet gemakkelijk hebben. Betekent dit dat seks verslavend is? Ja, in het bijzonder de hormonen die tijdens de geslachtsgemeenschap worden afgescheiden.

 • Serotonine
 • Dopamine
 • Endorfine

Seksuele bevrediging

Het gaat gepaard met een gevoel van tevredenheid, lichamelijke en geestelijke ontspanning. Gelukzaligheid?! Ik denk dat het een zeer goede term is. Het vindt meestal plaats na geslachtsgemeenschap of masturbatie. Het tegenovergestelde van seksuele bevrediging is de spanning die zich uit in angst, nervositeit, prikkelbaarheid en vaak agressie of testiculaire pijn! Het wordt meestal geïdentificeerd met mannen, maar de waarheid is dat vrouwen het ook ervaren, vooral alleenstaande vrouwen. Zoals ik al zei, seks is een natuurlijke menselijke behoefte. Een onbelast libido kan een verschrikkelijk effect hebben. In extreme gevallen kan het leiden tot neurose, depressie en in het geval van vrouwen tot het Kerher syndroom! Dit is een wanorde die zelden wordt genoemd, wat mij eerlijk gezegd veel zorgen baart. Het treft meestal vrouwen in de vruchtbare leeftijd – hoewel dit niet de regel is. Het kan ook worden veroorzaakt door verschillende temperamenten – zij wil dat ook, jij niet. Hoe manifesteert het zich? Pijnlijke krampen op het gebied van de voortplantingsorganen, woede, irritatie – de symptomen lijken op PMS.

Hoe houden de Nederlanders van elkaar?
Minstens één keer per week – 71% van de koppels! Weinig, want slechts 5% heeft elke dag seks!

Hoe vaak heb je seks?

U weet al dat het regelmatig verlichten van seksuele spanningen essentieel is om een goede fysieke en mentale conditie te behouden. Regelmatig, wil je het vragen? Hoe vaak moeten we seks hebben om van een betere gezondheid en welzijn te genieten? Nooit goed genoeg, toch? Volgens deze stelregel moeten we elke dag de liefde bedrijven. Wat als een vrouw in een slechtere bui is? Haar met geweld meenemen? Wetenschappers hebben besloten om twijfels weg te nemen – ze hebben een gemiddelde berekend, wat voor iedereen zal werken! Ongeacht geslacht, leeftijd, land van herkomst of stage! Volgens een studie gepubliceerd in Social Psychological and Personality Science, een gewenst aantal, ja een aantal, ja een aantal – nee, dit:

 • één keer per week!

Verrast? Niet alleen jij. Deze informatie zette me in de stoel. Waar komt deze waarde vandaan? De auteur van het experiment heeft 30.000 paren van dichterbij bekeken. Ze beoordeelde hun seksuele bevrediging. Het bleek dat mensen die één keer per week seks hadden, net zo blij waren met hun relatie als mensen die meerdere keren per dag van elkaar hielden!

Lees het!
Onderzoek, onderzoek en leven – leven. Cijfers moeten geen orakel zijn. De band tussen jullie is veel belangrijker. Seksuele frequentie – wie is er echt verantwoordelijk voor? Niemand anders zoals jij! De liefde met elkaar bedrijven als jullie beiden zin hebben!

Seks is geen plicht.

Goede seks is het soort seks dat de nabijheid verdiept – het geeft plezier. Mechaniseren heeft geen enkele zin:

 • Je hoeft niet vaker te vrijen dan je buren!

U bent het die tevreden moet zijn! Ongeacht de frequentie is één ding zeker: het is niet de moeite waard om seks te vermijden! Waarom? Onthouding is niet bevorderlijk voor de gezondheid! Ontdek de voordelen van regelmatige close-ups!

Seks – waarom is het de moeite waard?

Wetenschappers ontdekken elke stap van de weg nieuwe pro-health eigenschappen van seks. Ik heb hun belangrijkste bevindingen verzameld. Details vindt u hieronder.

 • Goed humeur – tijdens de seks produceert het lichaam oxytocine – een organische chemische verbinding die bijdraagt tot de afscheiding van endorfine – de hormonen van geluk. Een goed humeur is gegarandeerd.
 • Stop Migraine – studies uitgevoerd door neurologen melden dat seks de symptomen van migraine verlicht. Het werkt beter dan tabletten!
 • Slank figuur – seks is niets meer dan lichamelijke activiteit! Net zoals rennen of zwemmen helpt om gewicht te verliezen. Tijdens één geslachtsgemeenschap kun je ongeveer 100 calorieën verbranden.
 • Innerlijke rust – direct na de seks voel je je kalm en ontspannen? Dit is te wijten aan de prolactine – een ander hormoon dat tijdens de geslachtsgemeenschap wordt afgescheiden.
 • Een betere vruchtbaarheid – regelmatige seks verbetert de kwaliteit van het sperma – verhoogt de kans op het krijgen van kinderen.
 • Langere penisde grootte van de penis is geen vaste waarde. Het neemt af met de leeftijd – hoe kun je je ertegen beschermen? Penis is een spier – je moet hem regelmatig trainen! Mars naar de slaapkamer!
 • Verminderen van stress – er is geen betere manier om de spanning te verlichten dan seks! Het werkt beter dan een sauna of sportschool!
 • Een gelukkige relatie – seks komt eraan! Verbindt, bouwt een unieke band op!
 • Goede gezondheid – regelmatige close-ups zijn goed voor de gezondheid! Ze versterken de immuniteit, beschermen tegen infecties en prostaatkanker!

Belangrijke informatie voor mannen!
Het afzien van seks kan leiden tot erectiestoornissen!

Seksuele routine – hoe vermijd je het?

Oké – voordelen, voordelen, voordelen. Wat als ze dat niet wil? Van partner veranderen? Ik stel voor dat je bij jezelf begint. Verveling, vermoeidheid? Dit is een natuurlijk fenomeen. Het geldt voor alle koppels. In de beginfase van de vriendschap worden we geleid door emoties – nieuwsgierigheid, fascinatie en verliefdheid. Dan kruipt de routine binnen. Hoe kan ik het vermijden?

 • Praat over uw behoeften, dromen en verlangens.
 • Probeer nieuwe posities.
 • Heb seks op verschillende plaatsen, op verschillende tijdstippen van de dag.
 • Grijp naar gadgets, erotische films.

Er is één voorwaarde: elke verandering, zelfs de kleinste, moet door de andere persoon worden geaccepteerd! Niets met geweld!

In een woord van beëindiging.

Hoe vaak heb je seks? Kijken naar wat de media promoten – elke dag. Lang voorspel, mooie plaatsen en posities, erotisch ondergoed b. Vraag: hoe verhoudt het zich tot de werkelijkheid? De waarheid is dat we dat niet altijd willen. Dagelijkse taken nemen het over – kinderen, werk, huis. Het ideale aantal bestaat niet! Luister, kijk naar jezelf – dit is het recept voor succesvolle seks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *