Seks Dag – hoe te vieren?

 

 

 

Juni is een speciale maand. Thermometers geven hogere en hogere temperaturen aan, en we beginnen plannen te maken voor vakanties en meer. Er is geen gebrek aan mogelijkheden om te vieren – kijk maar eens naar de kalender.

 • 1.06 – Internationale Kinderdag

De vakantie van ieder van ons – klein, groot, groot, groot. We zijn allemaal kinderen. We gaan verder: 7 juni – herinnert u zich die datum nog? Internationale Seks Dag! Vier je het? Omdat ik dat ben! Elk jaar, sinds ik erachter kwam dat het bestaat! Niet alleen dat! Ik denk dat we dit evenement het hele jaar door moeten vieren! Zoals ze zeggen, een dag zonder seks, een dag verloren. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben het ermee eens! Laat me in je commentaar weten wat je ervan vindt!

Internationale Seks Dag

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is de Internationale Seksedag geen onzinvakantie, en de ceremonie die de Raad van Tradities van de Europese Unie in gang heeft gezet, is voor niemand anders dan voor de autoriteiten een grap. Helaas zijn er geen specifieke instructies gegeven over hoe we ze moeten omzeilen – er is volledige vrijheid. Het probleem is dat niet iedereen het kan vieren! Waarom willen we geen seks hebben?

Geen zin om seks te hebben

Gebrek aan bereidheid om seks te hebben – een veelvoorkomend fenomeen, vooral onder mensen met langdurige relaties. Sommigen beweren dat het een gevolg is van het wennen eraan. Ba! Saai! Saai! Anderen geloven dat de oorzaak veel dieper ligt. Kijkend naar de onderstaande lijst, is het moeilijk om het niet eens te zijn met hen. Het blijkt dat er vele redenen kunnen zijn. U zult het zo zien.

 • Vermoeidheid – de avond stimuleert close-ups. Jullie zijn allebei op zoek naar werk, jullie hebben vrije tijd. Geweldig, is het niet? Het probleem is, dat is het niet precies. Als de zon ondergaat, worden we moe. Het enige waar we aan denken is een droom. Het ontbreekt ons aan kracht en bereidheid om nachtelijke spelletjes te spelen. Als we ons zorgen maken over een succesvol leven, is het de moeite waard om te overwegen om de tijd van het vrijen te veranderen. Volgens specialisten is ochtendseks de beste en gezondste manier om de dag te beginnen! Het zal energie toevoegen, stimuleren tot actie. Wat meer is, het is niet genoeg! Andrologen zijn het erover eens dat het mannelijk lichaam zelfs is gemaakt voor vroege spelletjes! Het is bij dageraad dat het testosterongehalte het hoogst is. Als je wakker wordt, ben je in topvorm.
 • Woede – het kan ook gebeuren dat we een wrok koesteren tegen onze partner. In zo’n situatie is het de moeite waard om een oprecht gesprek aan te gaan. Bespreek de dubbelzinnigheid. Veeg problemen niet onder het tapijt – het is een weg naar nergens. Duurzaam is gebaseerd op oprechtheid, niet op leugens en mysteries!
 • Complexen – het blijkt dat niet alleen de dames hier een probleem mee hebben. We hebben veel over onszelf te zeggen. Bierspier is het topje van de ijsberg! Wat denk je dat ons grootste complex is? Een kleine penis – bravo Sherlock! Ik vraag me één ding af, hoe heb je het bedacht? Heb je er moeite mee? Dat geloof ik graag. Het blijkt dat slechts 40 procent. Nederlanders zijn tevreden over de grootte van hun natuur. Vrouwen zijn meedogenloos in deze zaak – ze hebben echt hoge eisen. 17 cm lang – dat is wat ze denken dat een perfecte penis meet!
 • Chronische ziekten – er zijn veel ziekten die een fatale invloed hebben op ons libido. Schildklierhypothyreoïdie, depressie, diabetes. Het punt is dat de meesten van ons geen idee hebben dat we met hen worstelen. Vertel me, wanneer was de laatste keer dat je naar een dokter ging? Dat klopt – het is tijd om het te veranderen. Controleer jezelf regelmatig! Er is niet meer waard dan gezondheid!
 • Bevalling – zwangerschap alleen kan onze wereld op zijn kop zetten – stemmingswisselingen, grillen – ik denk dat je weet waar ik het over heb. Het probleem is dat het na de bevalling niet beter is. We richten ons vooral op de baby. We willen geen seks – gelukkig is dit een overgangsperiode. Na verloop van tijd zal het volgens de gidsen weer normaal worden. En wat is de realiteit? Ik zal blij zijn om dat te weten te komen – ik wacht op commentaar van vers geroosterde vaders.
 • Een relatiecrisis – het is heel goed mogelijk dat de routine in uw relatie is geslopen. Het is tijd om het te bestrijden. Verander je gewoontes – maak een afspraakje zoals je gewend bent. Zorg goed voor jezelf – denk aan gevoelige gebaren, woorden. Zorg voor je intellectuele, spirituele en fysieke ontwikkeling! Wij, mannen, stellen hoge eisen aan vrouwen – slanke taille, ronde billen en onszelf? We lopen in een gespannen T-shirt en oude broek. Het is tijd om dat te veranderen – je buik kwijt te raken, te investeren in fatsoenlijke kleding en een kapper!
 • Verraad – deze belediging van het bloed vereist in feite een afname van het libido. Eerlijk? Het is goed voor je! Als je met twee vrouwen tegelijk wilt zijn, moet je lijden! Een vent die vals speelt, verdient het niet om een echte vent genoemd te worden!
 • Obesitas – is een ziekte die ons niet alleen berooft van gezondheid, maar ook van libido! Leerlingen endocrinologen hebben besloten om deze zaak te onderzoeken. Zij toonden aan dat met gewichtsverlies, het niveau van testosteron in het bloed – het hormoon dat verantwoordelijk is voor de seksuele drang van mannen – stijgt. De conclusie is hetzelfde: mannen met een normaal lichaamsgewicht tonen hoge seksuele prestaties.
 • Drugs – helaas kunnen sommige drugs de seksuele drang verminderen. Dokters wisselen eerst antidepressiva uit. Agenten zonder welke patiënten niet normaal kunnen functioneren. Wat te doen in een dergelijke situatie? Wacht. Beëindig de therapie. Belangrijk! Veel vrouwen zeggen dat hormonale anticonceptie hen van hun libido berooft – de juiste keuze moet dat niet doen. Alles lijkt erop te wijzen dat je van gynaecoloog moet veranderen.
 • Seksuele stoornissen – verminderde seksuele begeerte kan wijzen op impotentie – een zeer ernstige ziekte die een gespecialiseerde behandeling vereist. Gebrek aan erectie gaat er meestal hand in hand mee.
 • Stimulerende middelen – sommigen van ons denken dat alcohol onze bereidheid om seks te hebben verhoogt. Gelul! Terwijl één glas wijn nuttig kan zijn, kan de hele fles het verlangen doden. Blijf bij het onderwerp stimulerende middelen – sigaretten zijn net zo gevaarlijk!

Geen bereidheid om seks te hebben – behandeling

Geen zin om seks te hebben – zoals je kunt zien, komt het probleem niet uit het niets. In de meeste gevallen heeft het zijn eigen medische of “leven” rechtvaardiging. Het belangrijkste is – onderschat het niet! Onder het tapijt vegen kan tragisch zijn – het kan leiden tot een scheiding of echtscheiding! Hoe kunt u uzelf helpen? Als een van de bovenstaande factoren verantwoordelijk is voor deze situatie, moet u weten wat u moet doen. Kan je het niet goed vinden met je partner? Een eerlijk gesprek kan wonderen doen! Het is genoeg om de moed te hebben. Ben je overwerkt? Rustig aan – neem een paar dagen vrij, ga de stad uit. Als u, ondanks uw inspanningen, geen verbetering opmerkt, is het de moeite waard om aanvullende maatregelen te overwegen. Wat voor soort activiteiten? Ik heb haast met een antwoord.

Gebrek aan bereidheid om seks te hebben – waar kan ik hulp zoeken?

Helaas kan een laag libido een symptoom zijn van veel ernstige ziekten: hormonale stoornissen, impotentie, diabetes. Androloog, endocrinoloog of misschien seksuoloog? Desondanks zal ik antwoorden – een internist. Beantwoord hem over uw problemen en vraag hem om u door te verwijzen naar de morfologie. Belangrijk! Vergeet de hormonale tests niet – controleer het niveau van testosteron, cortisol, GH, TSH, DHEA, SGHB. Als de resultaten verontrustend zijn, ga dan terug naar uw arts. Een goede expert zal u vertellen welke deur u moet aanklopten. U moet er echter rekening mee houden dat de wachttijd voor een bezoek aan een bepaalde specialist wel eens erg lang kan worden – een paar maanden, wat ik schrijf – en wel jaren! Ondertussen geef je om de tijd. Wat kan ik u adviseren – maak er honderd of twee klaar en ga naar een grappenmaker. Onthoud, er zijn veel dingen waar je voor kunt sparen, maar niet je gezondheid! Als u klachten heeft, kunt u deze voorleggen aan de heer Łukasz Szumowski – de minister van Volksgezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *