Potentiepillen – Ranking 2019 / Bepaalde erectie!

 

Potentie tabletten Ranking 2019

Zoals de beroemde Poolse bard Adam Mickiewicz schreef: mannelijke leeftijd, leeftijd van nederlaag. Wat bedoelde de auteur daarmee? Het eerste grijze haar? Gemist. Volgens vrouwen is grijs sexy! Het voegt charme toe! Dus? Oké, oké – ik zal je niet meer in het donker houden. Ik zal u een antwoord geven op deze zeer moeilijke vraag. Maar ik denk dat je haar kent. Je doet gewoon alsof je het niet weet. En ik neem het je helemaal niet kwalijk. Als ik jou was, zou ik me precies zo gedragen – ik zou er niet over praten. Helaas is het onmogelijk.

Je kunt niet ontsnappen aan een erectiestoornis!

Dit is een probleem dat u er elke dag aan zal herinneren hoe nutteloos u bent. Je vrouw kan gepassioneerde seks vergeten, lang voorspel – je bent klaar voordat ze de tijd heeft om haar ondergoed uit te trekken. Stop, stop, stop! Zet mijn website niet uit – ik ben hier niet om te bakken of op je te drukken. Ik ben hier om je te helpen. Maak je geen zorgen, ik heb geen inschrijfgeld nodig. Ik ben geen coach, een man die mensen propaganda oplegt, maar tegelijkertijd miljoenen dollars uitwist. Ik ben dezelfde man als jij: in de dertig, zestig jaar oud? Leeftijd doet er niet toe. Erectiele disfunctie kan je op elke manier beïnvloeden die je maar wilt.de mentee van het leven! Jongere en jongere inwoners van ons land klagen over onmacht!

De cijfers spreken voor zich

De resultaten van het laatste onderzoek zijn angstaanjagend! Haar is egelachtig op het hoofd! Elke tweede man van in de dertig klaagt over permanente of tijdelijke erectieproblemen. Daar kunnen vele redenen voor zijn – je kunt ze niet op de vingers van één hand rekenen. Ba! Ik betwijfel of je voor twee personen stopt! Neurologische en hormonale stoornissen, overgewicht, obesitas, slaaptekort, stress, overmatig alcoholgebruik, slechte voeding, zittende levensstijl, diabetes, hypertensie – het einde is niet zichtbaar. Gelukkig verschijnt er hoop aan de horizon: natuurlijke manieren om op te richten. Zonder een beschamend bezoek aan de dokter, zonder stress, en in sommige gevallen – zonder het huis te verlaten!

Waar moeten de veranderingen beginnen? Het beste van alles, van elkaar!

Hoewel we elkaar niet persoonlijk kennen, behandel ik jullie als mijn beste vriend – we moeten immers bij elkaar blijven. Omwille van uw gezondheid en welzijn, heb ik een rangschikking van de beste manieren om potentie te verkrijgen voorbereid. De keuze is enorm. Ik ben ervan overtuigd dat u iets voor u zult vinden. Waar moet ik beginnen? Begin met het veranderen van je dagelijkse gewoontes. Het is heel goed mogelijk dat het probleem in u zit en niet in uw lichaam. Ik heb een lijst met vragen voor u die u aan het denken moeten zetten. Onthoud, elk antwoord is goed, zolang het maar waar is. Niet vals spelen, het is onzin – het gaat om je gezondheid. Uw toekomst!

 • Rook je sigaretten?
 • Drink je alcohol?
 • Eet u snoep en fast food?
 • Is liggen op de bank je hobby?
 • Besteedt u uw vrije tijd voornamelijk thuis, voor de TV?
 • Vermijdt u groenten en fruit, in het algemeen voedsel dat over het algemeen als gezond wordt beschouwd?
 • Is uw BMI boven de norm?

Als je de meeste vragen bevestigend hebt beantwoord, heb je een goede kans om in de toekomst impotent te worden! Ha! Je bent er waarschijnlijk al een, denk ik? Gast! Aan het werk! Een goed verzorgd gespierd lichaam is niet alleen een teken van aantrekkelijkheid, maar ook van een goede gezondheid! Begin te bewegen – wedden op de sport die je leuk vindt. Tennis, fitness, zwembad? U zult zeker iets voor uzelf vinden. Verander uw dieet – een schone kom is niet alleen gestoomde groenten en kip zonder zout. Op het internet is er geen gebrek aan inspiratie – zoek het gewoon op! Beperk sigaretten en alcohol – “potentie moordenaars” zeggen dat over hen op de stad!

De meesten van ons zijn zich er absoluut niet van bewust dat alledaagse activiteiten een rampzalig effect kunnen hebben op onze potentie! Ik bedoel, te strak ondergoed of jeans dragen, een warme laptop op schoot houden, regelmatig saunasessies, warme baden, een mobiele telefoon in je zak dragen. Je moet het stoppen!

De beste potentiepillen!

Het is tijd om versterking te vragen. Hallo, Tom? Stuur me deskundigen hierheen. Onderstaande ranglijst is gebaseerd op samenwerking met seksuologen, andrologen en andere penisartsen. Ik zou je niets aanbevelen! U vindt hier alleen gerenommeerde producten, die in combinatie met een gezonde levensstijl uw problemen moeten ontlasten. Ik wilde dat deze lijst ook natuurlijke producten bevatte – je hoeft je geen zorgen te maken over de bijwerkingen, en tegelijkertijd verkocht over de toonbank. Ik zal u niet nalaten u te informeren over mogelijke contra-indicaties voor het gebruik ervan. En, wat dan nog? Zullen we beginnen?

ERON PLUS

Herziening van ERON PLUS

De winnaar kan er maar één zijn. De titel van leider werd aan Eron Plus gegeven. Dit zijn niet zomaar gewone pillen, maar een set van twee aparte producten die als geen ander voor uw potentie zorgen!

Mannen bevestigden de uitstekende prestaties van de Eron Plus-serie. Ze twijfelen niet aan de doeltreffendheid ervan! Zij beweren dat het u in staat stelt om permanent te ontdoen van erectiestoornissen. In tegenstelling tot concurrerende producten, geneest het de symptomen van impotentie en verlicht het niet alleen de symptomen van impotentie! Onze felicitaties gaan uit naar de Duitse laboratoriumtechnici, aan wie wij de aanwezigheid van Eron Plus op de markt te danken hebben. Honderden studies, tests, experimenten – jaren van hard werken zijn niet verloren gegaan. Op basis van hun resultaten zijn we erin geslaagd om een ideale voorbereiding te creëren: met de kracht van een blauw tablet. Effectief en veilig tegelijk. Wat wil je nog meer? Details! Waar te kopen, hoe te gebruiken, wanneer de eerste effecten zich voordoen?!

De enige dergelijke oplossing op de markt

Ik koop bier voor iedereen die een soortgelijke formule vindt. De Eron Plus-serie is uniek. Het bestaat uit twee afzonderlijke voorbereidingen. De eerste die u elke dag gebruikt, waardoor uw lichaam sterker wordt en een eventueel tekort aan vitaminen, mineralen of hormonen wordt aangevuld. De tweede wordt direct voor de seks genomen om volledige erectie te krijgen – om een bevredigende geslachtsgemeenschap te hebben.

Hoe werkt Eron Plus?

Eron Plus is Scherlock Holems. In zijn acties wordt het geleid door intuïtie. Het houdt rekening met alle mogelijke oorzaken van impotentie: hormonaal, neurogeen, circulatoir, fysiek, gemengd, en verwijdert ze vervolgens. Natuurlijk zal het je niet dwingen om je kont van de bank te halen – maar het kan veel zijn!

 • Zelfs testosteronspiegels
 • Aanvullingen op vitaminen- en mineralentekorten
 • Verbetert de circulatie
 • Hij gaat het libido verhogen
 • Het zal energie toevoegen
 • Verbeteren van de kwaliteit van seksuele relaties

Veiligheid van gebruik

En tegelijkertijd veroorzaakt het geen bijwerkingen. Het is volledig veilig voor het mannelijk lichaam. Dit is te danken aan de zorgvuldig geselecteerde samenstelling, vrij van versterkers en conserveringsmiddelen. De kracht van de natuur in een capsule!

 • Macawortel – versterkt duidelijk het libido. Het stelt je in staat om het verloren verlangen naar seks terug te winnen.
 • L-arginine – is de voorloper van stikstofmonoxide, een stof die nodig is om een bevredigende erectie te verkrijgen.
 • Ground mace – heeft een positief effect op het testosterongehalte in het bloed en neemt deel aan het normale verloop van de spermatogenese.
 • Koreaanse ginseng – ondersteunt de goede werking van het zenuwstelsel – gaat de negatieve effecten van stress tegen en vermindert het gevoel van vermoeidheid.
 • Fenegriek gemeenschappelijk – normaliseert het niveau van homocysteïne-aminozuur, dat, net als bij een hoog cholesterolgehalte, kan bijdragen aan de vorming van atherosclerose en, bijgevolg, impotentie!

Spectaculaire resultaten

Er is een reden waarom Eron Plus Before wordt vergeleken met een blauwe tablet – net zoals het 30 minuten na inname werkt! Het resultaat: een duurzame en sterke erectie – de erectie waar u altijd van gedroomd heeft. U zult even moeten wachten op de effecten van de Eron Plus pillen. Ik denk echter dat 14 dagen je niet zullen redden. Na deze tijd zult u de eerste resultaten merken! Bereid uw partner voor op sterke veranderingen: Je libido zal het hoogtepunt bereiken!

Ideeën bestaan niet – en toch!

Volgens mannen is Eron Plus het perfecte product!

 • Onmiddellijk beschikbaar, over-the-counter
 • Effectief in actie
 • Veilig in gebruik
 • Gecertificeerd, aanbevolen door specialisten

Het is de moeite waard om te weten!

U kunt de serie ook als preventieve maatregel gebruiken. Als u net onder de 50 jaar bent en u voelt een zware adem van impotentie op uw rug, bestel dan Eron Plus. Ik garandeer dat u zich ertegen kunt beschermen.

Hoe kan ik het gebruiken om resultaten te krijgen?

Eron Plus is een dagelijks product: neem één capsule in de ochtend en één in de avond. Eron Plus Before, aan de andere kant, bereikt u dertig minuten voor de seks – de maximale enkelvoudige dosis is 5 tabletten.

Wanneer moet ik stoppen met de behandeling?

In dit geval bent u het roer, de zeeman, het schip – u beslist wanneer u de behandeling stopt. De regels zijn eenvoudig: maak er een einde aan als je bevredigende resultaten hebt bereikt. Belangrijk: Eron Plus’ effecten zijn langdurig! Herinneringstherapie is niet nodig!

Eron Plus is geen onzin.

De prestaties van de serie zijn wetenschappelijk bewezen! De fabrikant is overtuigd van de doeltreffendheid ervan. Als dat niet het geval was, zou het zijn klanten geen 90 dagen geld-terug-garantie bieden – als Eron Plus niet aan uw verwachtingen voldoet, krijgt u uw geld terug op uw rekening.

Absolute doeltreffendheid

Voordat de Eron Plus-serie de Nederlandse markt betrad, werd ze al aan tal van tests onderworpen. Ik denk dat de resultaten van een van de laatste experimenten openbaar gemaakt moeten worden. Het werd uitgevoerd op een groep van 100 mannen die aan impotentie leden. Sommigen van hen namen Eron Plus en sommigen van hen namen een populair supplement van een apotheek – sorry, maar ik kan zijn naam niet geven. Wat denk je, wie is er in geslaagd om weer volledig seksueel fit te worden? Eron Plus is de onbetwistbare winnaar van deze studie! De heren hebben volledige bouw, hoog libido herwonnen, verlengde de duur van betrekkingen. Ze begonnen te experimenteren in bed – ze grijpen graag naar gadgets, proberen nieuwe dingen uit.

VIGRAX

VIGRAX review

De tweede plaats op de ranglijst werd ingenomen door Vigrax – een aanvulling die al enkele jaren op de Nederlandse markt aanwezig is. In deze tijd wist hij de harten van miljoenen mannen te veroveren. Sommigen van hen besloten hem trouw te blijven, anderen vervangen hem door Eron Plus. Waarom? In tegenstelling tot de concurrentie kan Vigrax niet prat gaan op zo’n uitgebreide actie, wat niets verandert aan het feit dat het, zoals elk ander product op deze lijst, uw aandacht verdient. Wie weet, misschien zal hij het zijn die je vertrouwen zal winnen?! De tijd zal het leren! Eén ding is zeker: Vigrax heeft heel sterke argumenten achter de hand!

Effecten van Vigrax tabletten

 • de duur van de relatie te verlengen
 • de seksuele fitheid verhogen
 • ze voegen energie toe
 • Versterken van de erectie
 • het zelfvertrouwen te vergroten

Je hoeft jezelf niet voor de gek te houden, seks speelt een zeer belangrijke rol in ons leven – laat je niet verontschuldigen voor het feit dat je dit niet doet. Het komt dichterbij, het bouwt relaties op. Als we hem missen, zullen er ruzies en misverstanden ontstaan. Het is niet ongewoon om in de problemen te komen. Ba! Echtscheidingen! Volgens vrouwen kan een perfecte minnaar niet alleen nemen, maar vooral geven. Het is moeilijk om aan deze eis te voldoen door impotent te zijn, vind je niet? Erectiele disfunctie is een uiterst moeilijk onderwerp. Een kwestie die voor ons moeilijk te bespreken is. Meestal verbergen we het voor onze partner – of terecht? Volgens seksuologen is het de moeite waard om door te breken en te wedden op oprechtheid. Vigrax gelooft anders. Hij zegt dat het kopen van tabletten het probleem zal oplossen. Het zal u in staat stellen om snel, effectief en onopgemerkt van een erectiestoornis af te komen. Hebben de mannen die het gebruiken dezelfde mening?

Woedeaanvallen in de ogen van mannen

De meningen van de mannen zijn verdeeld. Hoe dan ook, als er unanimiteit was geweest, zou Vigrax niet de tweede plaats hebben ingenomen, het zou de eerste plaats zijn geweest. Vigrax is in hun ogen niet in staat om alle oorzaken van impotentie op te vangen. Het treft slechts enkele van hen: bijvoorbeeld het lage libido. Aan de andere kant heeft hij al een probleem met zijn hormonale onbalans. Het is moeilijk te controleren. Maakt de beperkte actie het ongedaan? Natuurlijk niet! De redenen voor impotentie kunnen anders zijn. Beginnend met slechte eetgewoonten, door overmatige stress en eindigend met hart- en vaatziekten. Wie weet – misschien werken Vigrax-tabletten alleen voor degenen die je onder ogen moet zien. Je komt er pas achter als je het bestelt.

Effecten van regelmatig gebruik van Vigrax

Regelmatig gebruikte Vigrax tabletten zullen u helpen de volledige controle over uw erectie terug te krijgen – ze zullen de goede bloedcirculatie herstellen, en een mogelijk tekort aan macro – en micro-elementen aanvullen. Ik weet niet of je het weet, maar een seleniumtekort heeft een fataal effect op de mannelijke potentie! Dankzij regelmatige suppletie met Vigrax kunt u zich ertegen beschermen.

Lees het voordat je het koopt!

Vigrax is een product ontworpen voor bewuste, volwassen mannen! Erectiestoornissen bij jongeren zijn volkomen normaal. Het is een vrij algemeen fenomeen onder lelijke seksueel actieve individuen die hun seksleven beginnen. Voordat u besluit om het te kopen, moet u er twee keer over nadenken of u de juiste beslissing heeft genomen. Denk aan je levensstijl. Factoren zoals stress, slechte voeding of slaapgebrek kunnen een belangrijke invloed hebben op uw erectie, of zelfs op uw gebrek daaraan!

Vigrax formule

Waaraan, wat betreft wat, maar de samenstelling van Vigrax tabletten kan niet worden bevestigd. Het is een volledig natuurlijke formule op basis van stoffen van plantaardige oorsprong. Een van hen is tribulus terrestris, ook wel bekend als de gronddoolhof. Het is een kruid dat het niveau van stikstofmonoxide in het lichaam verhoogt en de bloedcirculatie in de penis verbetert en zo bijdraagt aan de versterking van de erecties! Het risico op bijwerkingen is te verwaarlozen! Hevige hoofdpijn, misselijkheid, braken – zulke kwalen zijn de consument totaal vreemd!

Eenvoud van gebruik

Ook de gebruiksregels verdienen een speciale vermelding: twee tabletten per dag – dat is alles wat je moet onthouden! De rest gebeurt alleen!

Wat kun je nog meer doen?

Een gezonde levensstijl versterkt de effecten van Vigrax. Als u om echt spectaculaire effecten geeft, kijk dan eens hoe u uw lichaam behandelt. Let op wat er op je bord terecht komt. Overweeg of je overdag genoeg beweging hebt. De Wereldgezondheidsorganisatie adviseert 10.000 stappen per dag te lopen! Ondertussen zit je 160 uur per maand vast in een fauteuil!

MAXIGRA GO

MAXIGRA GO review

De derde en laatste plaats op het podium werd ingenomen door Maxigra Go pillen, wat eerlijk gezegd een enorme verrassing voor mij is. Het is een product dat sildenafil bevat – een stof die ook in Viagra!

Sildenafil over de toonbank

Enige tijd geleden werd de aankoop van Sildenafil geassocieerd met een beschamend bezoek aan de dokter. De kooplieden hebben het onderwerp snel ingehaald. Ze begonnen een “bedrogen” blauw tablet te verkopen. De samenstelling van dit soort drugs kan ons veel schade berokkenen. Geloof je het niet? Cement, baksteenstof, arseen, vloerpasta, wegverf met een hoog loodgehalte – dat zijn de stoffen die specialisten van het Nationaal Geneesmiddeleninstituut vonden. Het jaar 2016 was een echte doorbraak. Op initiatief van het EMA introduceerden de apotheken over-the-counter sildenafil in een dosis van 25 mg, die werd geclassificeerd als een OTC-geneesmiddel. Volgens “wijze hoofden” zou deze stap moeten bijdragen tot een aanzienlijke vermindering van de illegale verspreiding van Viagra.

Geneeskunde en niet voedingssupplement

Maxigra Go is een geneesmiddel, geen voedingssupplement. Bij ondeskundig gebruik en op zijn eigen voorwaarden kan het tot veel gevolgen voor de gezondheid leiden. Mannen die het gebruiken klagen over sterke hoofdpijn, opvliegers, brandend maagzuur, gevoel van een verstopte neus, droge mond.

Belangrijke informatie!

Weinig mensen beseffen dat Maxigra Go een negatieve invloed kan hebben op hun vermogen om een auto te besturen. Creëer een staat van onverschilligheid, gelukzaligheid. Bijdragen aan de vermindering van de concentratie, verlengen de reactietijd.

Maxigra Go, voor wie werkt het?

Volgens het laatste onderzoek denkt een op de vier jonge mannen na over het kopen van sildenafil. Meestal vertellen ze het hun partner er niet over. Is Maxigra een goede keuze? Niet noodzakelijkerwijs. Ik zou mannen van dertig jaar en ouder aanraden om zich te interesseren voor preparaten met een iets minder invasieve werking, samenstelling: bijvoorbeeld de genoemde Eron Plus-serie of Vigrax tabletten. Als u twijfelt, zal een gespecialiseerde vragenlijst helpen om deze weg te nemen, die u kunt vinden op de officiële website van Maxigra Go of direct in de verpakking van de tabletten. Met de vragen in de vragenlijst kunt u de mate van erectiestoornissen objectief beoordelen. Vergeet niet om eerlijke antwoorden te geven. Uw gezondheid staat hier op het spel!

Impotentie Remedie?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is sildenafil geen remedie tegen impotentie. Het stelt u in staat om een erectie te krijgen als u vooraf seksuele stimulatie heeft!

Hoe werkt Maxigra Go? Hoe lang duurt het effect?

Sildenafil ondersteunt de ontspanning van de bloedvaten waaruit de mannelijke penis bestaat, zodat een bevredigende erectie kan worden bereikt. Deze functie wordt elke keer dat u naar een tablet grijpt hersteld – voor de plaat kunt u één tablet per dag nemen! Het effect verschijnt ongeveer 30 minuten na het inslikken. De werkingsduur van het geneesmiddel schommelt tussen de 4-5 uur. Gedurende deze tijd kun je zo vaak als je wilt gemeenschap hebben.

Zal de dosis van 25 mg voldoende zijn voor mij?

Deze vraag wordt door veel mannen gesteld. Helaas kan ik ze niet beantwoorden. Ba! Zelfs artsen kunnen overweldigd worden door deze vraag! Zonder gedetailleerd onderzoek kan zelfs de beste specialist u niet helpen!

Een spel dat de moeite waard is om bij kaarslicht te spelen

Als mijn testresultaten een erectiestoornis laten zien, overweeg dan om Maxigra Go-tabletten te kopen. Vergeet niet de instructies van de fabrikant op te volgen! Verhoog de aanbevolen dosis niet alleen. Ondoordachtheid kan je gezondheid kosten! Hier is een lijst met de meest voorkomende bijwerkingen: fosfenen, migraine, zwelling, langdurige en pijnlijke erectie, huiduitslag, misselijkheid, indigestie.

Voorzorgsmaatregelen

De jonge leeftijd is niet de enige contra-indicatie om Maxigra Go-pillen te kopen. In feite zijn er veel meer van hen. Ik denk dat het de moeite waard is om er kennis mee te maken.

 • Overgevoeligheid voor sildenafil of een andere drugssubstantie
 • Toepassing van producten die nitraten in hun samenstelling bevatten
 • Lage druk
 • Recente geschiedenis van hart- en vaatziekten, maag- of darmzweren of zweren in de twaalfvingerige darm

BRAVERAN

BRAVERAN-beoordeling

Tijd voor de voorbereiding, die net achter het podium stond – Braveran. Je hebt geen idee wat voor product het is? Doe niet zo raar! Ik weet zeker dat je het associeert. “Laat je tak ontbranden” – dat is de reclameslogan voor de pillen. De spot die voor 22.00 uur werd uitgezonden, verdeelde de Nederlandse samenleving. Vrouwen zijn geschokt dat hun kinderen naar dit soort dingen moeten luisteren:

 • een echte man weet wat voor soort aanmaakhout te gebruiken.

Zoals je kunt raden, gaat het niet om gras, struikgewas of droge bladeren, maar om de stoffen die je in de Braveran tabletten vindt. Het is aan hen te danken dat je penis op het achterschip moet staan.

Natuurlijke samenstelling

Braveran is een natuurlijkeeen voedingssupplement op basis van stoffen van plantaardige oorsprong. Macawortel, gemalen foelie, ginseng: zo ziet het er in een notendop uit. Uw aandacht moet ook worden gevestigd op de toevoeging van vitaminen en mineralen, zoals zink – een essentieel element voor de productie van testosteron – een mannelijk hormoon en l-arginine – een aminozuur, waarvan het niveau afneemt met de leeftijd. Het gevolg van deze situatie is een erectiestoornis.

Maak uzelf vertrouwd met de werking van de tabletten

Je kent de samenstelling van de pillen al. Het is tijd om te kijken naar wat het belangrijkste is – hoe het werkt. In een oogwenk komt u erachter welke effecten u kunt verwachten. De stoffen in de tabletten versterken en maken het vooral mogelijk om een erectie te krijgen. Ze stellen je in staat om terug te keren naar volledige seksuele prestaties en hebben een positief effect op het libido. Het is ook vermeldenswaard dat ze de kwaliteit van het sperma verbeteren – ik denk dat deze informatie iedereen zal interesseren die over de uitbreiding van hun gezin nadenkt!

Controleer hoeveel u gaat uitgeven!

Op het eerste gezicht lijkt de prijs van Braveran zeer aantrekkelijk – voor één pakket betaalt u niet meer dan 8 EUR! Het probleem is dat er maar 8 tabletten in zitten! Ondertussen komt de aanbevolen dagelijkse dosis overeen met maar liefst 4 capsules! Ik zal snel de kosten van een behandeling van een maand berekenen – 112 EUR, min of meer voor zo’n uitgave die u zelf moet voorbereiden!

De meningen van mannen leren kennen

Waarom denk je dat Braveran niet op het podium stond? Mannen die besloten hebben het te kopen zijn niet helemaal tevreden met de effecten van de pillen. Sommige mensen vergelijken het met een placebo. Anderen zeggen dat het vitaminen zijn – dat kunnen ze, maar ze hoeven niet te helpen. Op zijn beurt gelooft de fabrikant dat Braveran het best verkochte voedingssupplement voor potentie is.

Wie te geloven?

Hoeveel mensen hebben zoveel meningen. Onthoud dat het lichaam van ieder van ons verschillend is. Zelfs een arts kan niet voorspellen hoe hij zal reageren op de stoffen in de tabletten. Daarom adviseer ik hun aankoop aan alle geïnteresseerde partijen. 7 EUR – ik denk dat een dergelijke uitgave uw begroting niet zal verpesten. Vraag: zal het effect verschijnen na het gebruik van één verpakking?

Overweeg om Braveran te kopen, als dat zo is:

 • u niet tevreden bent met de kwaliteit van uw seksleven
 • je klaagt over een zwakke erectie of een laag libido…
 • u geeft om de natuurlijke ondersteuning van de potentie, u vermijdt chemicaliën vol met conserveringsmiddelen of versterkers.

Dat is wat je moet weten!

Braveran is een product ontworpen voor mannen met een erectiestoornis. Hoewel het zonder recept wordt verkocht, moet de supplementatie ervan worden overlegd met een arts. Deze aandacht moet ter harte worden genomen door mannen die worstelen met hypertensie of andere hartaandoeningen. Het is ook vermeldenswaard dat erectiestoornissen verschillende oorzaken kunnen hebben: laag testosterongehalte, overmatige stress, vermoeidheid, een zittende levensstijl. De potentie is ook niet onverschillig voor dergelijke kwalen zoals obesitas, nierfalen, diabetes, atherosclerose of multiple sclerose. In deze gevallen is een bezoek aan een specialist een must!

INVENTUM

Herziening van INVENTUM

Inventum is een ander middel met sildenafil in het assortiment. De dosis is dezelfde als bij concurrenten – 25 mg. Hoe zit het met de regels voor het gebruik? Ook hier kunnen we het over overeenkomsten hebben. Het geneesmiddel moet 60 minuten voor de geplande seksuele activiteit worden ingenomen – grondig kauwen, kauwen en slikken. Het is tijd om kennis te maken met de rest.

Inventum tegen de achtergrond van het vergelijkend onderzoek

Zoals u kunt zien, zijn er veel overeenkomsten: samenstelling, wijze van toepassing. Hoe zit het met de verschillen? Eerlijk? Ik zie er een, zij het fundamenteel. Ik bedoel de prijs. Inventum is een van de goedkoopste producten met de toevoeging van sildenafil! Voor vier tabletten betaalt u minder dan 4 EUR.

Inevntum meningen

Daarom: de meningen van mannen moeten gunstig zijn. Ondertussen is het tegendeel waar. Heren zeggen dat de producent het magazijn bedriegt. De informatie op de verpakking is niet in overeenstemming met de inhoud. Eerlijk? Ik betwijfel of dit het geval is. Inventum is een geneesmiddel, geen voedingssupplement. Voordat het naar de apotheken ging, moest het aan een aantal normen voldoen. Het werd onderworpen aan gespecialiseerde tests. Het Europees Geneesmiddelenbureau – met wie het is als met wie, maar met deze instelling is er geen grap.

Aanwijzingen voor het gebruik van Inventum

Inventum tabletten zijn ontworpen voor volwassen mannen die lijden aan impotentie. Op zoek naar een effectieve en veilige manier om een erectie te krijgen die u in staat stelt een bevredigende geslachtsgemeenschap te hebben.

Hoe werkt sildenafil?

Ik zal niet in detail treden, maar me concentreren op de belangrijkste kwesties. De mannelijke penis bestaat uit holle lichamen die gevuld zijn met bloed als gevolg van opwinding – dan verhardt de penis en drijft de penis. Kortom: het is klaar om door te dringen. In geval van impotentie is dit mechanisme sterk verstoord – de hoeveelheid lichaamsvloeistoffen is onvoldoende voor een erectie. Sildenafil wordt verondersteld een man tegen zo’n situatie te beschermen. Vergeet echter niet dat seksuele stimulatie nodig is om het te laten werken! Zonder deze factor zal zelfs een dubbele dosis Inventum u niet kunnen helpen. Blijf bij het onderwerp: je moet weten dat Sildenafil aan je lichaam went. Het dwingt u om steeds meer doses te consumeren, wat op zijn beurt een medisch advies vereist – gespecialiseerde onderzoeken.

Inventum is niet voor iedereen geschikt

Blijf uit de buurt van dit product als u lijdt aan een van de volgende aandoeningen:

 • maagzweren
 • coronaire hartziekte
 • geschiedenis van een beroerte of een infarct
 • nierfalen

Waarom zou Inventum kwaad doen met deze ziekten? De werkzame stof die erin zit heeft geen selectief effect – het beïnvloedt het hele lichaam. Het remt het enzym PDE5- kan leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid. Ernstige pijn op de borst, droge mond, gezichtsstoornissen, misselijkheid, braken, opvliegers, duizeligheid.

Inventum voorzorgsmaatregelen

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat tijdens de behandeling met Inventum tabletten de consumptie van citrusvruchten en op basis daarvan bereide producten – sappen, dranken, nectars – aanzienlijk moet worden verminderd. Ze verhogen de concentratie van het geneesmiddel in het lichaam, waardoor het risico op bijwerkingen toeneemt. Om interactie te vermijden, niet minstens 4 uur voor of na het innemen van Inventum! Welke bijwerkingen kunnen zich voordoen? Huiduitslag, jeuk, branderig, sterke pijnlijke erectie. Belangrijk! Dezelfde regels gelden voor alcohol!

Diagnostische test

Ik schrijf dit alles niet op om je te beledigen. Ik geef gewoon om je gezondheid. Zoals u weet is Inventum geen voedingssupplement en is het medicijn geen grap. Ik ben me er terdege van bewust dat er veel twijfels in uw hoofd waren. Is het het de moeite waard? Moet ik het kopen? Of misschien opgeven? Een diagnostische test zou uw zorgen moeten wegnemen. U vindt het op de officiële website van de pillen. Het resultaat zal ervoor zorgen dat de Inevntum tabletten geschikt zijn voor jou.

Inventum is geen remedie tegen impotentie.

Sildenafil is geen universele stof. Het zal niet voor iedereen werken. Het zal alleen werken voor degenen die een neurologisch of psychologisch probleem met potentie hebben. Het zal echter niet helpen voor mannen die geen erectie kunnen krijgen als gevolg van het verdwijnen van holle lichamen van de penis of een lage bloeddruk. Kortom, als u een voorbeeld van gezondheid bent, dan is Inventum voor u de juiste keuze.

Inevntum voordelen

Als u besluit om Inventum-tabletten te kopen, kunt u er zeker van zijn dat u zich van het probleem zult ontdoen – het is immers een geneesmiddel. Is dat het einde van het verhaal? Ik denk niet dat zijn vorm ook erkenning verdient. Kauwgom – eenvoudig, discreet. Niemand zal denken dat je net een remedie tegen impotentie hebt gevonden.

MAN TABS

MAN TABS review

De naam laat er geen twijfel over bestaan – Man Tabs is een tablet voor echte mannen. Degenen die niet weglopen voor problemen, vechten met hen. Ik denk dat je een van hen bent. Als dat niet zo was, zou je hebben geaccepteerd dat je impotent was. Ondertussen geef je niet op, je vecht. In feite heb je niet de moed om je vrouw over je ziekte te vertellen. Um …. misschien is het beter? Waarom haar van streek maken? Ik weet het niet, ik weet het niet. De logica van vrouwen is onvoorspelbaar. Ik wed dat je partner je verdenkt van verraad. Doe wat je denkt dat goed is. Denk er rustig over na en ik zal me concentreren op de pillen.

De potentiekracht in de capsules

Man Tabs is een aanvulling op de nieuwste generatie – dergelijke informatie is te vinden op de officiële website. De fabrikant beweert dat dankzij het gebruik van de nieuwste technologie, erectiestoornissen geen enkele kans hebben met het gebruik van de nieuwste technologie. Je erectie zal even sterk zijn als altijd. Waarom stonden de tabletten dan pas op de zesde plaats op de ranglijst? Ik hoop deze informatie te kunnen verifiëren.

Wat vindt u in de verpakking?

Man Tabs is een zes-ingrediënten formule die u in staat stelt om terug te keren naar volledige seksuele prestaties.

 • Bergrozenwortel – herstelt het juiste evenwicht van het lichaam. Homeostase is een determinant van gezondheid. Als het verstoord is, ontstaan er problemen. Impotentie is een van hen. Bovendien verhoogt het de efficiëntie, verhoogt het het uithoudingsvermogen – deze informatie zal zeker interessant zijn voor regelmatige bezoekers van de sportschool.
 • Ginseng – is een echte mijn van vitaminen en mineralen. Het maakt niet uit of u last heeft van een erectiestoornis of niet, u moet zich voor deze plant interesseren. Het heeft een versterkend en versterkend effect, verbetert de doorlaatbaarheid van de ader – waardoor de bloedtoevoer naar de penis toeneemt.
 • Sarsaparilla – is een plant die van ver India naar ons land kwam. Het stimuleert de productie van testosteron – het belangrijkste mannelijke hormoon. Je hebt je seksuele drang te danken aan hem. De relatie is eenvoudig: als het niet genoeg is, verlies je het libido.
 • Haver – vertoont soortgelijke effecten als sarsaparilly – regelt het niveau van de hormonen in het lichaam.
 • Zink – versterkt de immuniteit, verbetert de kwaliteit van het sperma, reguleert de werking van de bloedsomloop.
 • Magnesium – het belangrijkste element van het menselijk lichaam. Het waakt over de goede werking van het zenuwstelsel. Ik denk dat je gehoord hebt van het feit dat de erectie in het hoofd begint? De hersenen sturen informatie over opwinding naar de penis.

Het is vermeldenswaard dat de ingrediënten van de voorbereiding werken op basis van het principe van synergie – de een vult de ander aan. Bovendien is het voldoende om te kijken naar sarsparilla en haver of zink en magnesium.

Hoe gebruik ik Man Tabs?

Hoewel Man Tabs geen sildenafil tevergeefs bevat, gebruikt u het op dezelfde manier als Maxigra of Inventum. Neem slechts één capsule 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap om een permanente en sterke erectie te verkrijgen. Er wordt gezegd dat het effect van Man Tabs tot 24 uur aanhoudt! Je zult een paar of zelfs meerdere keren de liefde kunnen bedrijven!

Dit plezier zal je veel geld kosten

Man Tabs verpakking (10 tabletten) vertegenwoordigt een uitgave van 70 EUR. Verzendkosten moeten bij dit bedrag worden opgeteld.

Is het de moeite waard om zoveel te betalen?

Eerlijk gezegd zie ik geen enkele innovatie in de samenstelling van tabletten – goedkopere preparaten hebben een soortgelijke formule. Is het de moeite waard om te veel te betalen? Helaas kan ik deze vraag niet beantwoorden. Man Tabs is een nieuwe maatregel, er is nog steeds geen mening over. Als je “een beetje” geld op zak hebt, bestel het dan en controleer hoe het werkt.

MENSIL

Beoordeling door MENSIL

Mensil, dit is een andere agent met sildenafil in de line-up – ik zal je zeggen dat het de laatste is. De overige plaatsen in de ranglijst werden ingenomen door voedingssupplementen. In tegenstelling tot de producten van de concurrentie, is deze al lang te koop. Het heeft gewoon zijn naam veranderd. Dit is een eerdere Sildenafil Hasco.

Goede verandering

Ik denk het ook. Mensil klinkt veel beter dan Sildenafil Hasco. Belangrijk is dat niet alleen de naam uw aandacht verdient. Het pakket is net zo interessant – zwart, discreet. Regels voor de toepassing? Banal!

Een man wordt niet zachter

Dat is de reclameslogan voor de pillen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben het volledig met hem eens. Een echte kerel moet stoer en fit zijn – volledig klaar. Sildenafil zal helpen om aan deze eisen te voldoen.

De actie van het Mensil drijfnet

Sildenafil in de capsules van Mensil Sildenafil stimuleert de bloedtoevoer naar de penis, waardoor een bevredigende erectie kan worden bereikt. Een die penetratie mogelijk maakt. Het geneesmiddel reageert met stikstofmonoxide – een stof die fungeert als een tikje in de kraan – en verhoogt de bloedtoevoer naar de holle lichamen van de penis. Een gezond organisme is in staat om voldoende NO te produceren. Helaas wordt degene die lijdt aan atherosclerose of diabetes onderworpen aan een zware test, die hij in de meeste gevallen niet aankan. Ik denk dat je weet wat ik bedoel: geen erectie, voortijdige erectie? Bingo!

Genezende kauwgom voor het leven

Mensil wordt verkocht in de vorm van kauwgom – één bakje bevat 25 mg van de werkzame stof: in dit geval sildenafil. Eenmaal gekauwd, bindt het middel zich aan het speeksel en wordt het deels in de mond en deels in de darmen opgenomen. Het moet ongeveer een uur voor de geplande geslachtsgemeenschap worden gebruikt.

Hersenvlies en spontane seks

In het licht van het bovenstaande rijst een vraag en dat geldt ook voor het desbetreffende middel: Mensil sluit spontane seks uit. Is dit waar? En ja en nee. Het medicijn werkt 5 uur na inname. Gedurende deze tijd kunt u de eigenschappen zonder enige beperking gebruiken. Vrijen in de keuken, in de paskamer – vervul je meest geheime fantasieën.

Voordat je naar de apotheek gaat rennen

Zorg ervoor dat de problemen met de erectie daadwerkelijk op u van toepassing zijn. We praten over hen als vier van de zes seksuele relaties mislukken. Tijdelijke ongemakken kunnen iedereen overkomen. Zelfs een man die er op het eerste gezicht uitziet als een wandelend voorbeeld van gezondheid. Slank, maagloos – niemand zal ooit denken dat hij fast-food eet. Helaas is de moderne levensstijl niet bevorderlijk voor de potentie. Op het werk zitten we voor een computermonitor en thuis zitten we voor een tv-scherm. We rijden met de auto om te gaan winkelen omdat het beter is om comfortabeler te zijn. Volledig onbewust van het feit dat beweging essentieel is voor de goede werking van het bloedsomloopsysteem en dus voor het behoud van de seksuele efficiëntie! Een kleine hoeveelheid slaap, alcohol of sigaretten beloven ook niets goeds. Ze verminderen het libido, kondigen de moeilijkheid aan om de erectie in stand te houden. Zeker als ze zich in het gezelschap van stress voordoen, wat tegenwoordig niet moeilijk meer is!

Ben je allergisch? Lees het zeker!

Mensil is niet alleen een sildenafil, maar ook een aanvullende stof:

 • aspartaam
 • melksuiker

Als u allergisch bent voor een van hen, koop dan geen pillen. Het geneesmiddel kan misselijkheid, ernstige buikpijn en braken veroorzaken.

Is Mensil een goede keuze?

En ja en nee – als het zo effectief was als beloofd, zou de fabrikant het klassement overnemen. Ondertussen, het is ver achter het podium. Dokters hebben lang geleden de mythe van de veelzijdigheid van Sildenafil ontkracht. Deze stof zal niet voor iedereen werken. Niet alleen dat! Bij onjuist gebruik of zonder duidelijke aanbevelingen kan het leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid!

 • Spier- en gewrichtspijn
 • Visuele storingen
 • Moeheid
 • Hete flitsen
 • Neusbloeding.
 • Huiduitslag
 • Jeuk, verbranding van de huid

PERMEN GO

Herziening van PERMEN GO

Permen Go is een oude man. Een van de eerste en meest populaire voedingssupplementen voor potentie. Achtste plaats op de ranglijst – deze positie spreekt voor zich. Permen Go heeft de strijd tegen de medische vooruitgang verloren. Vroeger was het de enige op de markt, vandaag de dag heeft het een aanzienlijke concurrentie – agenten met een meer gevarieerde, betere samenstelling. Is het de moeite waard om je ermee te bemoeien? Ik denk het wel. Als het volledig nutteloos zou zijn, zou het uit de circulatie worden genomen. Ondertussen is het nog steeds te koop – u krijgt het in elke apotheek.

Terug naar het verleden

Herinner je je september 2015 nog? Het was toen dat de Permen Go commercial het levenslicht zag. Spot moedigde ons aan om een mannelijke beslissing te nemen – om potentiepillen te kopen. De juiste boodschap? Ik denk het wel. Ba! Veel eenvoudiger dan eerlijk met je echtgenoot te praten. Impotentie ontneemt ons zelfvertrouwen, maakt dat we ons onhandig waardeloos voelen. We hebben snelle en effectieve oplossingen nodig, geen tranen van een partner die zich waarschijnlijk toch al vernederd genoeg voelt. Ze denkt dat ze ons niet langer opwindt. Ze is ouder geworden, is aangekomen – er is een echte verwarring in haar hoofd. Permen Go’s taak is om deze klucht te stoppen. Het mogelijk maken om terug te keren naar volledige seksuele activiteit.

De drieledige formule van Permen Go

Erectiele disfunctie? Impotentie? Dankzij Permen Go-tabletten is het verleden tijd! De plantformule zorgt ervoor dat je snel weer in vorm komt. Tot slot zult u uw partner tevreden stellen en geen compromissen sluiten. Het is een samenstelling van natuurlijke plantenextracten die het bereiken van een erectie ondersteunen. Uittreksel uit de bast van de zeedennen, ginseng en ginseng. Niet veel? De producent voegt er L-arginine aan toe. Denk je nog steeds dat het niet genoeg is? Om eerlijk te zijn, ben je helemaal niet verbaasd. Concurrentiemaatregelen hebben een veel rijkere samenstelling. Nou, niemand moedigt je aan om Permen Go te kopen. Kies een product dat aan uw verwachtingen voldoet.

 • Seaside pine – bevat een unieke combinatie van flavonoïden, stoffen die een positieve invloed hebben op de bloedbaan en het hormonale systeem – reguleren het niveau van testosteron.
 • L-arginine – fungeert als een voorloper van NO (stikstofmonoxide) – een stof die de patenteerbaarheid van aders en vaten verbetert. Het verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, waardoor het gemakkelijker wordt om een erectie te krijgen.
 • Ginseng – is een van de meest populaire afrodisiaca. Het toont eigenschappen die vergelijkbaar zijn met L-arginine. Het stimuleert de productie van stikstofmonoxide. Bovendien versterkt het het lichaam, voegt het energie toe en verhoogt het de efficiëntie.

Belangrijke tips

Permen Go moet 60 minuten voor de seks worden ingenomen. De aanbevolen dagelijkse dosis van het preparaat komt overeen met 3 capsules. De fabrikant waarschuwt tegen het gebruik ervan in zijn eentje.

Is Permen Go effectief?

De fabrikant verzekert ons dat we na 6-8 weken terug zullen keren naar volledige seksuele fitheid. We zullen het libido verhogen, erectie herwinnen, de duur van de geslachtsgemeenschap verlengen. Gratis bescherming tegen urineweginfecties. Hoe verhouden deze beloften zich tot de werkelijkheid? De meningen zijn sceptisch. Ja, Permen Go bevat stoffen die onze potentie positief kunnen beïnvloeden, het probleem ligt in hun concentratie. Volgens specialisten is het te laag om ons te helpen.

Alternatief

Permen Go is een van de voorbereidingen in de Permen-serie. U kunt kiezen uit twee andere producten: Permen en Permen King. Ik denk dat het de moeite waard is om te overwegen ze te kopen. Om de samenstelling, de actie te analyseren – we zullen er een andere keer over praten. Het is tijd om uit te zoeken wie er als negende op de ranglijst staat.

VIAGEON

VIAGEON review

Viageon is nieuw. Een aanvulling die vrij recentelijk op de Nederlandse markt is verschenen. Tenzij ik me een paar maanden geleden niet vergis. Misschien kwam het daarom op de negende plaats. Eenvoudig, slaagden de mensen die met erectiele dysfunctie worstelen er niet in om het te testen. Ik weet niet of dit de juiste theorie is, maar de enige die me op dit moment te binnen schiet. Waarom? De samenstelling van de tabletten ziet er goed uit. Het is tevergeefs om naar willekeurige stoffen te zoeken. Integendeel – de actie van een aantal van hen is bewezen in het onderzoek!

Afrodisiaca, natuurlijke ingrediënten, natuurlijke ingrediënten

Viageon is een volledig natuurlijk voedingssupplement. Je hoeft je geen zorgen te maken over de bijwerkingen. De fabrikant beweert dat geen van de mannen die Viageon gebruiken, hen heeft ontmoet. Kijkend naar de samenstelling van de tabletten, is het moeilijk om hem niet te geloven. Voor mijn oog is er niets aan te hechten. Hoe zit het met jou? Wat vind je ervan?

 • Gember – verbetert de bloedcirculatie, versterkt het lichaam, verhoogt de intensiteit van seksuele sensaties. Het is ook vermeldenswaard dat gember een gunstige invloed heeft op ons immuunsysteem. Het vermindert het risico op ziekten en infecties. De relatie is eenvoudig: goede gezondheid – meer frequente seks.
 • L-arginine – stimuleert de productie van stikstofmonoxide in het lichaam en vergemakkelijkt zo het bereiken van een sterke en duurzame erectie.
 • Muira Puama – wordt niet voor niets een potentieboom genoemd. Het is een plant die beroemd is geworden door de Indianen. In het algemeen waren de stammen in die tijd zeer tevreden over de eigenschappen van de stad. Het werd gebruikt bij overmatige uitputting, vruchtbaarheidsproblemen en potentie, natuurlijk. Muira Puama verhoogt de seksuele efficiëntie, versterkt het endocriene en zenuwstelsel, verlengt de levensduur van sperma.
 • Vitamine B3 – weinig mannen zijn zich bewust van het feit dat een tekort aan vitaminen en mineralen de potentie aanzienlijk kan beïnvloeden. Hoe verhoudt deze informatie zich tot niacine? Het tekort ervan tast de functie van de testikels aan en heeft een fatale invloed op de kwaliteit van het sperma! Het is ook vermeldenswaard dat niacine als een soort zender werkt: het stuurt impulsen naar de zenuwuiteinden van de penis – en zoals we weten, is een voldoende sterke zenuwstimulatie de garantie voor een permanente en sterke erectie.

Klinische proeven

Zoals ik al zei, is de samenstelling van het preparaat niet toevallig. Het is gebaseerd op bewezen stoffen – de fabrikant zegt dat voordat Viageon op de markt kwam, het aan talrijke tests werd onderworpen. Om zijn woorden te bevestigen, deelt hij zijn resultaten. Kijk naar de resultaten die u kunt bereiken:

 • verhoogd libido – een grotere seksuele aantrekkingskracht
 • sterkere en intensievere orgasmes
 • bevredigende erectie
 • langere sekse

Voedingssupplement van internet

Wacht even! Wacht even! Wacht even! U koopt geen Viageon tabletten bij een apotheek, maar alleen online. Bereid 14 EUR voor – dat is precies wat u betaalt voor een pakje van de toeslag. Excuseer me! Bij dit bedrag moet u de verzendkosten optellen.

Is het de moeite waard om hem te vertrouwen?

Excuseer me, maar ik zal deze vraag onbeantwoord laten. Viageon is een noviteit, er is nog steeds geen mening over. Ik heb het niet gebruikt, dus ik wil niet praten. Ik kan maar een paar dingen voorstellen. De samenstelling van tabletten is een natuurlijk feit, maar het is tevergeefs om te zoeken naar de stof “wow”. Plantenextracten, vitaminen, mineralen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben niet onder de indruk van L-arginine. U vindt het in vrijwel elk potentiesupplement. De conclusie is dezelfde: Viageon is geschikt voor mannen met een lichte tot matige erectiestoornis. De rest van ons zal op zoek moeten gaan naar iets anders, iets sterkers.

Wat als de dosering zou worden verhoogd?

Laat niemand van uw arts of specialist aan de wijzen – om nog maar te zwijgen van uw intelligentie, natuurlijk. Als u Viageon op uw eigen voorwaarden gebruikt, kan dit leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Eén ding heb je al, ik bedoel impotentie. Waarom zou je dat doen?!

SILDENAFIL

Herziening van SILDENAFIL

Weet je nog dat ik schreef dat Mensil de laatste agent was met Sildenafil in de rij? Ik had het mis. Ik wil je graag iets meer over hem vertellen. Focus op zijn voors en tegens. Als u geïnteresseerd bent, lees dan deze paragraaf tot het einde. Kan het je niet schelen? Trek de muis naar beneden en leer de inhoud kennen.

Presentatie van het karakter

Sildenafil is een organische chemische verbinding die wordt gebruikt om impotentie te behandelen. Hoewel zijn primaire functie was heel anders, werd het aanvankelijk toegediend aan patiënten met pulmonale hypertensie. In het geval van deze ziekte maakte hij echter niet veel uit: hij hielp er maar een paar. Niet wat met erectiestoornissen: de resultaten van onderzoek op initiatief van twee uitstekende specialisten: Jerzy Chudek en Michał Lew-Starowicz laten er geen twijfel over bestaan. De werking van Sildenafil werd bevestigd door 80% van de mannen die het gebruikten. En de anderen dan? Het is moeilijk te zeggen. Ik zal geen voorspellingen doen. Het is heel goed mogelijk dat ze sildenafil op een onbekwame manier – in te kleine doses – hebben gebruikt. Om terug te komen op de inhoud: Deze stof werd in 1993 gepatenteerd door het bekende farmaceutische bedrijf Pfizer, dat het vijf jaar later onder de naam Viagra op de markt bracht. Het woord komt uit het Sanskriet van de Sanskriet taal wjagrha- in het Nederlands: tijger.

Is Sildenafil een zekerheid?

Nee! De erectie verschijnt niet onmiddellijk na het gebruik van het medicijn. Sildenafil werkt niet zonder seksuele stimulatie!

Wat is de dosering?

De dosering is afhankelijk van de mate en de aard van de erectiestoornis. Meestal wordt het voorgeschreven door een arts. De uitzondering op deze regel is wanneer u beslist om sildenafil zonder recept te kopen.

Sildenafil over de toonbank

Viagra wordt in ons land op recept verkocht – net als elders. De uitzondering is het Verenigd Koninkrijk, waar u het “met niets” kunt kopen. Je gaat gewoon naar een apotheek en neemt er een. Ben je jaloers? Dat hoeft niet. Het is niet slecht voor ons. Op de markt is er geen tekort aan middelen met sildenafil op voorraad. Je hebt een keuze: Maxigra Go, MaxOn Active, Inventum, Mensil. In elk van hen vindt u 25 mg werkzame stof. Voor een dergelijke dosis is geen medisch advies nodig, maar alleen de voltooiing van een speciale diagnostische test. De vragen die in de test zijn opgenomen, stellen u in staat om de mate van erectiestoornissen objectief te beoordelen.

Hoe sildenafil te gebruiken?

Voor alle bovengenoemde voorbereidingen geldt dezelfde regel:

 • De tablet moet ongeveer een uur voor de seks worden ingenomen.

Niet meer dan één keer per dag gebruiken!

Wat vinden de specialisten ervan?

Is over-the-counter sildenafil een goed idee? De meningen van de specialisten zijn verdeeld. Het gaat om de Nederlandse Vereniging voor Seksuele Geneeskunde. Het doet een beroep op het gebruik van sildenafil zonder medisch advies. Erectiele disfunctie kan een symptoom zijn van atherosclerose, diabetes of coronaire hartziekte – een aandoening waarvoor de gepresenteerde chemische verbinding irriterend is! Seksuologen zijn ook bang dat Sildenafil in de verkeerde handen kan vallen – ze bedoelen tieners. Aan de andere kant lijkt “Viagra zonder recept” een goed idee – een manier om gevaarlijke vervalsingen aan te pakken – op het net is er geen tekort aan verdachte aanbiedingen. Hoewel het hoofd van de gezondheidsinspectie regelmatig inspecties uitvoert. In 2016 werden de oprichters van de illegale Viagra-fabriek opgespoord. Toegegeven, de diensten hebben de werkelijke toestand van het geneesmiddel niet onthuld, maar ze benadrukten dat de stoffen die het bevatte een bedreiging vormen voor de gezondheid en het leven van de kopers!

Voorzorgsmaatregelen

Sildenafil met alcohol is een explosief mengsel – vermijd het als een vuur. Het kan uw gezondheid aanzienlijk beïnvloeden. Migraine hoofdpijn, opvliegers, opvliegers, visuele storingen – is het de moeite waard? Geef jezelf antwoord.

Einde van de aanbevelingen?

Helemaal niet! Sildenafil kan een negatief effect hebben op uw rijvaardigheid. Dragen bij tot afleiding van aandacht en concentratie, veroorzaken slaperigheid, vertragen van bewegingen. Bent u van plan een reis te maken? Gebruik het niet. Liefhebbers van citrusvruchten, vooral grapefruits, moeten ook voorzichtig zijn. Het geneesmiddel dat in hun bedrijf wordt gebruikt, verhoogt de kracht ervan, wat kan leiden tot talrijke gevolgen voor de gezondheid: een pijnlijke erectie, sterke pijn op de borst die de ademhaling verhindert!

Samengevat

De aankoop van sildenafil moet goed doordacht zijn, voorafgegaan door een diagnostische test of een medisch consult.

VIGRAFAST

Beoordeling door VIGRAFAST

Dit is een ander zeer interessant voedingssupplement – ik bedoel de naam. Denk je dat je het met me eens bent dat het op Viagra lijkt op een misleidende manier? Ik vraag me af of hetzelfde kan worden gezegd over de actie. Het is tijd om dit mysterie op te lossen.

Geen schaamte meer!

Dat is de reclameslogan voor de Vigrafast-tabletten. Naar mijn mening is het een punt in de goede richting. Er gaat niets boven erectiestoornissen in complexen. Vrouwen zijn ervan overtuigd dat we het altijd en overal kunnen doen. Letterlijk in elke situatie – en we bevestigen alleen maar hun geloof. We creëren onszelf als een zelfverzekerde macho. Ondertussen zitten er onder het omhulsel van een stoere jongen spatten van water – dat weet je al. Uit onderzoek op initiatief van professor Zbigniew Izdebski blijkt dat maar liefst 30 procent van ons bang is dat het niet zal werken als een minnaar. Hij zal zijn partner teleurstellen. Haar tot een orgasme brengen is een soort van test. Ik denk dat je het met me eens bent dat het moeilijk is om het te passeren als je impotent bent? Ja, impotent – laten we het bij zijn naam noemen.

Hulp van het internet

Vigrafast is een supplement dat via het internet wordt verkocht, wat ik een groot gemak vind. De koerier die het pakketje aflevert is niet op de hoogte van de inhoud ervan. Net als een nieuwsgierige buurman die je misschien per ongeluk in een apotheek tegenkomt. Ik denk dat je dat liever zou vermijden. Al was het maar om deze reden is het de moeite waard om er nader naar te kijken, wat ik in ieder geval zal doen.

Wie zal hij helpen?

Vigrafast wordt aanbevolen voor mannen met een erectiestoornis die hun potentie willen verbeteren. Keer terug naar volledige seksuele activiteit. Het bevat natuurlijke plantenextracten verrijkt met L-arginine – een aminozuur dat zeer waardevol is voor ons lichaam, maar daarover later meer.

Leeftijd maakt niet uit

Vigrafast is een voedingssupplement dat geschikt is voor mannen van alle leeftijden. De fabrikant is zich terdege bewust van het feit dat erectiestoornissen bij steeds jongere mensen voorkomen. Dit blijkt ook uit de statistieken – ongeveer 25% van de patiënten zijn mannen van begin 40 jaar.

Waar komt deze universaliteit vandaan?

Het is te danken aan de door mij genoemde samenstelling. Natuurlijk, veilig. Elke man zou er in geïnteresseerd moeten zijn. Het maakt niet uit of het te maken heeft met erectiestoornissen of niet.

 • Ginseng – ben je moe? Heb je een gebrek aan energie? Heeft u last van overmatige stress? Ginseng zal je problemen verlichten. Het is een plant die een krachtige dosis werkzame stoffen in zijn samenstelling heeft – specialisten hebben er meer dan 200 aan toegevoegd! Vandaar het multidirectionele effect. Het stimuleert het immuunsysteem, versterkt de potentie, reguleert de werking van het zenuwstelsel.
 • Macawortel – heeft een positief effect op de hormonale balans van het lichaam en verhoogt het libido. Het is een uiterst waardevolle bron van vitaminen en mineralen. Het is ook vermeldenswaard dat het de mobiliteit van het sperma verbetert en de kwaliteit van het sperma verhoogt.
 • Volgens specialisten is L-arginia een prachtige stof. Het wordt verondersteld om spiermassa winst, hartfunctie te ondersteunen, de stemming te verbeteren en de potentie te versterken. Het is een aminozuur dat actief deelneemt aan de productie van stikstofmonoxide – zonder dit aminozuur is een permanente en sterke erectie onmogelijk!
 • Ground mace – hoewel de eigenschappen van deze plant zijn niet weerspiegeld in onderzoek, is er geen tekort aan aanhangers van het gebruik ervan. Volgens mannen is foelie een van de sterkste afrodisiaca – het verhoogt het libido en versnelt bovendien het proces van het opbouwen van spiermassa, reguleert het niveau van testosteron in het bloed.

Wat doet Vigrafast met het mannelijk lichaam?

Vigrafast’s unieke samenstelling van ingrediënten ondersteunt de seksuele prestaties van mannen. Het herstelt een duurzame en bevredigende erectie en verlengt de duur van de geslachtsgemeenschap. Dankzij dit alles zult u vaker en intensiever liefhebben.

Beginselen voor de toepassing

In tegenstelling tot sildenafil hoeven Vigrafast-tabletten niet onmiddellijk voor de geslachtsgemeenschap te worden ingenomen. De fabrikant beweert dat dit zeer onpraktisch is – en het is moeilijk om het daarmee oneens te zijn. Romantisch diner, romantische muziek, hete partner en jij zegt: wacht, ik moet een pil nemen. U reikt ‘s morgens en ‘s avonds naar Vigrafast – afgezien van het principe van linkshandigheid – nerveus naar het horloge kijken. Zo ben je altijd dicht en klaar om te gaan.

Ideeën bestaan niet.

Op het eerste gezicht lijkt Vigrafast een ideale aanvulling, dus waarom staat het bijna aan het eind van de ranglijst? Is het de schuld van de tijd? Heel goed mogelijk. De resultaten van de pillen zijn pas zichtbaar na enkele weken van regelmatige suppletie. Ondertussen geven wij, de jongens die worstelen met impotentie, om onmiddellijke resultaten!

XTRAZEX

Herziening van XTRAZEX

De voorlaatste plaats in het klassement werd ingenomen door Xtrazex tabletten. Hun naam geeft ons een visie op “extra” seks.

Wat voor soort seks is het?

-Je zult het vragen. Hm… Ik denk dat ieder van ons zijn eigen, individuele definitie van dit begrip heeft. Voor sommigen is het een snel nummer in de paskamer en voor anderen is het een lange en gepassioneerde gemeenschap, voorafgegaan door een romantisch diner. Het is de moeite waard om erover na te denken. We hebben verschillende fantasieën, ideeën en ervaringen. Het belangrijkste is het bewustzijn van de eigen behoeften. Veel uitgangspunten geven aan dat we steeds moediger te werk gaan. Laten we graag experimenteren met items, gadgets. We praten openlijk over wat we leuk vinden. Aan de andere kant voelen we ons echter overweldigd – het internet zit vol met erotisch advies! Eén ding is zeker: seks moet geen plicht zijn, maar een plezier. Als het anders is, is het de moeite waard om na te denken over een paar dingen. Zoek de reden hiervoor en niet een andere benadering.

Innovatie

In het geval van Xtrazex is er een soort van innovatie. Het is een oplosmiddel op tabletbasis. Ik denk dat het de enige dergelijke formule op de markt is. Iets anders verdient aandacht – ik bedoel actie. Xtrazex is een remedie voor erectie en penisvergroting! Controleer welke effecten u kunt verwachten!

Xtrazex resultaten

 • Langdurige erectie – de maximale duur van een erectie is 75 minuten!
 • Penis 5,5 cm groter!
 • Libido groei!
 • Intens orgasme!

Samenstelling

Om eerlijk te zijn, ben ik behoorlijk teleurgesteld. Ik verwachtte meer te vinden dan alleen natuurlijke plantenextracten in de bereiding. Xtrazex’ actie gaat immers veel verder dan de potentie. Ondertussen is de formule als volgt:

 • Koreaanse ginseng
 • Muira puama
 • Wortelmacha
 • Schors johimbe

Kom op, vertel me, zie je hier iets ongewoons? Een stof die uw penis de gewenste vorm geeft? Ginseng, muira puama, macawortel, extracten die je in elk potentiesupplement vindt. Hoe zit het met Yohimbine? Je hebt gelijk, het is nieuw.

Johimbine

Het is een alkaloïde die wordt gewonnen uit de bast van een boom in ver Afrika – ik bedoel de yohimbe. In de volksgeneeskunde wordt het beschouwd als een van de sterkste afrodisiaca – en zo is het tot op de dag van vandaag gebleven. De huidige specialisten zijn al jaren geïnteresseerd in de positieve effecten op de potentie. Ze beweren dat de Yohimbina:

 • versterkt de erectie
 • verhoogt het libido
 • reguleert het testosterongehalte in de bloedbaan.
 • verbetert de kwaliteit van het sperma

Het is ook vermeldenswaard dat yohimbine sterke stimulerende eigenschappen heeft. Het verhoogt de gevoeligheid van het lichaam voor aanraking. Hoe zit het met de penis? Kunnen we rekenen op de uitbreiding of zelfs verdikking ervan? Helaas kan de niet – alkaloïde in Xtrazex-tabletten de parameters van onze natuur op geen enkele wijze beïnvloeden!

Beginselen voor de toepassing, gevolgen

De aanbevolen dagelijkse dosis Xtrazex komt overeen met één capsule. Los het op in 200 ml lauw water, meng grondig. De bereide oplossing moet onmiddellijk na het koken worden geconsumeerd! Anders verliest het zijn gezondheidseigenschappen en ervaart u zijn effecten niet. Trouwens, wanneer verschijnen de eerste resultaten? Helaas moet je geduld hebben. De effecten komen pas na 30 dagen regelmatige suppletie!

Is het de moeite waard om zo lang te wachten?

En zo zijn de meningen van mannen verdeeld. Sommigen zeggen dat Xtazex werkt – anderen denken er anders over. De aankoop van tabletten is een behoorlijke uitgave van 47 EUR. Let op: dit is een promotieprijs! De normale prijs is twee keer zo hoog! Voordat u op het icoontje klikt – bestel nu, denk goed na. Zoals u kunt zien, is er geen tekort aan potentiefondsen op de Nederlandse farmaceutische markt. Maak kennis met het aanbod van de wedstrijd en neem een beslissing. Ik hoop dat alles jouw kant op gaat. U koopt een effectieve voorbereiding, u zult zich te ontdoen van erectiestoornissen. Veel succes!

VIVERON

VIVERON review

De laatste plaats in het klassement werd ingenomen door Viveron tabletten, wat me eerlijk gezegd zeer verbaasde. Ik was ervan overtuigd dat deze aanvulling in ieder geval in de top tien zou staan! Zoals je kunt zien, had ik het mis.

De wind in de zeilen terugwinnen

Het is moeilijk voor iedereen zoals iedereen, behalve de fabrikant van Viveron, om professionaliteit te ontkennen. De website moedigt u aan om pillen te kopen en niet alleen – oprechte kennis over erectiestoornissen – en dit wordt geprezen! Impotentie is een uiterst moeilijk onderwerp – het is moeilijk voor ons om erover te praten. Elke derde burger van ons land klaagt over problemen met de erectie prestatie! In tegenstelling tot de schijn, zijn dit geen mannen boven de vijftig, en ook niet jonger dan veertig jaar!

De drie pijlers van een sterke erectie

Volgens de producent, een man die worstelt met wanorde….moet mijn erectie zich richten op drie pijlers:

 • dieet – regelmatige en volledige maaltijden, afzien van stimulerende middelen en het opgeven van stimulerende middelen
 • fysieke activiteit – minstens 10.000 stappen per dag lopen – minstens 10.000 stappen per dag
 • rust – stressvermindering, voldoende slaap, voldoende slaap

Viveron suppletie is natuurlijk een onmisbaar onderdeel van de behandeling.

De kracht van de natuur

GardenPharm gelooft in de kracht van planten. Het zegt dat we dankzij hen in staat zijn om veel ernstige kwalen aan te pakken – waaronder erectiestoornissen. De samenstelling van de tabletten is een getrouwe kopie van deze woorden. Viveron is een volledig natuurlijke formule op basis van Viveron:

 • haverextract
 • matzowortel
 • ginseng
 • een gemalen foelie

Ik denk niet dat er iets aan te hechten is. Hoewel? Misschien is er iets mis met de concentratie? Helaas verstrekt de fabrikant geen gedetailleerde informatie. Als dat het geval was, is het raadsel van de laatste plaats opgelost.

Actie

Viveron is een voedingssupplement met natuurlijke erectiestimulerende middelen, dat een positief effect heeft op de kwaliteit van het seksuele leven. Waarschijnlijk is het geassocieerd met de flavonoïden in de grond foelie – ik weet niet of je het weet, maar het is een van de sterkste afrodisiaca! De macawortel is op zijn beurt een bestanddeel dat de hormonale balans positief beïnvloedt – het regelt het niveau van testosteron in het bloed. Andere stoffen fungeren als beschermend schild. Ze verminderen de schadelijke effecten van stress en vele andere factoren die de mannelijke potentie bedreigen.

Voordelen

 • Natuurlijke samenstelling: Viveron is niet verslavend
 • Product verkocht in de apotheek: gecertificeerd, veilig en gecertificeerd
 • Vrijheid van gebruik: Viveron tabletten hoeven niet direct voor de seks ingenomen te worden.

Defecten

 • gebrek aan bewezen prestaties

Het is moeilijk te voorspellen hoe uw lichaam zal reageren op de extracten in de tabletten – of eigenlijk op hun concentratie, die niet altijd voldoende is. Het supplement alleen gebruiken – het manipuleren van de dosis is geen optie! Kruiden zijn erg verraderlijk – ze kunnen zowel een drug als een vergif zijn!

Potentiële pillen – welke zijn het meest effectief?

De winnaar van de ranglijst was Eron Plus. Betekent dit dat je moet beslissen om het te kopen? Helaas kan ik die vraag niet beantwoorden. Natuurlijk moet u eerst nadenken over de kandidatuur, maar ook andere voorbereidingen verdienen uw aandacht. Belangrijk! U moet rekening houden met het feit dat de over-the-counter potentie tabletten niet voor iedereen zullen werken. Zoals u weet, kunnen de oorzaken van een erectiestoornis heel verschillend zijn. Ze zijn vaak een teken van een ernstige ziekte. Als u de effecten van het gebruik ervan niet opmerkt, moet u daarom naar een arts gaan die op basis van specialistisch onderzoek de oorzaak van uw stoornis vaststelt. Ik ben ervan overtuigd dat dit niet nodig zal zijn. Ik duimen voor jou. Veel succes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *