Penisvergroting natuurlijke en chirurgische methodes

Esthetische geneeskunde is een van de best ontwikkelende industrieën van de laatste jaren. Het aantal mensen dat geïnteresseerd is in esthetische geneeskunde groeit van jaar tot jaar. En geen wonder, een goede verschijning is een wenselijke eigenschap – zeker vandaag de dag, nu de wereld sterk gericht is op lichamelijkheid. Vrouwen dromen van een gladde teint en een perfect figuur. En wij, heren? Wat zijn onze wensen? Blijkbaar zijn we als wijn – hoe ouder hoe beter. Rimpels en grijs haar geven ons charme, dus waarom zou je het veranderen? Ja, ieder van ons wil aantrekkelijk zijn in de ogen van het mooie geslacht – hoewel het uiterlijk niet in ons belang is. We zijn gericht op het “interieur”. Interieur? Bedoel ik karakter, goede manieren? Helemaal niet – niet zonder reden heb ik citaten gebruikt!

WIL MIJN PENIS VERGROTEN IN VIER WEKEN!

Wat telt is het interieur.

Wat telt is het interieur, met andere woorden, de inhoud van uw boksers. Een nonchalant kapsel, een nonchalante glimlach, een gespierde figuur – deze attributen zullen de ogen van veel vrouwen aantrekken. Het probleem is dat ze haar niet veel langer zullen houden. De betovering zal verdwijnen, vlak voor de deur van de slaapkamer. 10 cm in erectie – het spijt me, man, maar je hebt niets om over op te scheppen. Uw penis is ver van de standaard! 16,8 cm is een noodzakelijk minimum! Dus, bent u veroordeeld tot eenzaamheid of gebruikt u de diensten van dames als gezelschap? Helemaal niet! Wij leven in de XXI eeuw – vandaag de dag kunt u uw Wack vergroten zonder uw huis te verlaten! Voordat ik u echter vertel hoe u dit moet doen, zal ik u een van de modernste methoden voorstellen – chirurgische penisvergroting. Als u geïnteresseerd bent in hoe dit soort behandelingen eruit ziet – mijn tekst zal uw kennis zeker bevredigen. Wie weet, misschien geneest het je zelfs van complexen!

Chirurgische penisvergroting

Een chirurg kan de procedure op verschillende manieren uitvoeren. De eerste twee methoden zijn relatief veilig, de derde methode bevriest het bloed in de aderen! Maar over haar in een moment. Laten we beginnen met wat minder riskant is.

Methode nr. 1 – penisvergroting met hyaluronzuur

Het blijkt dat hyaluronzuur een zeer breed toepassingsgebied heeft. Het zal niet alleen de eerste tekenen van veroudering verminderen, maar het zal ook de penis vergroten. Omdat het een stof is die van nature door ons lichaam wordt geproduceerd, is het gebruik ervan veilig voor onze gezondheid. Het risico van bijwerkingen is te verwaarlozen. Ik zal beginnen met wat voor ons jongens het belangrijkst is, namelijk de effecten. Hyaluronzuur verlengt uw geboortecijfer met ongeveer 5 cm en verhoogt de omtrek met 3 cm. De behandeling wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving – er is geen ziekenhuisopname nodig. De duur is niet langer dan een uur. U verlaat de kliniek dezelfde dag nog! Heeft deze methode gebreken? Helaas, ja. De eerste is de prijs – volgens de informatie op de website van een van de gerenommeerde klinieken in Warschau kost dit plezier ons niet minder dan 4000 zloty’s! Een andere is de duurzaamheid van de effecten – je moet je voorbereiden op het feit dat je na twee jaar weer naar de dokter gaat. Zoals ik al eerder zei, hyaluronzuur wordt zeer goed verdragen door ons lichaam. Je kunt zeggen dat het te goed is. Na 24 maanden wordt het volledig geabsorbeerd, waardoor het uitbreidingseffect verdwijnt.

Methode nr. 2 – penisvergroting met behulp van vetweefsel

De procedure van penisvergroting met behulp van vetweefsel ziet er een beetje anders uit dan de procedure waarover ik hierboven schreef. In dit geval hebben we te maken met een klassieke operatie, die slechts een paar kunnen ondergaan. Mannen met een ectomorfe (magere) lichaamsstructuur vallen uit in de landingsbanen. Simpel gezegd heeft de arts niets te winnen bij het vetweefsel dat nodig is om de operatie uit te voeren. Onmiddellijk na het passeren van de operatiekamer wordt de patiënt verdoofd. Vervolgens transporteert de chirurg het verkregen materiaal (vet) naar zijn intieme plek, wat resulteert in een dikkere en langere penis. Het effect is vergelijkbaar met het effect dat kan worden verkregen door de penis te vergroten met hyaluronzuur. Aan de andere kant, de prijs is iets hoger – 8 duizend zloty. Zoals u kunt zien, moet u voorbereid zijn op een vrij grote kostenpost – en niet alleen. De kans op postoperatieve complicaties is groot. Verkleuringen, hematomen, zintuiglijke stoornissen, verstoppingen in de bloedvaten zijn slechts enkele van de vele bijwerkingen waar je rekening mee moet houden.

Methode nr. 3 – Penisvergroting met behulp van een scalpel

Vergroting met behulp van een scalpel komt neer op het losmaken van de ligamenten die zich op de rand van de schaamstreek en de holle lichamen bevinden, wat resulteert in het naar buiten uitsteken van de penis, en dus de verlenging ervan. Een twee uur durende operatie zorgt voor een penisverlenging van 2-3 centimeter. Het herstel is lang en veeleisend. Het komt onder andere neer op het dragen van gespecialiseerd ondergoed (het zogenaamde beschermende harnas), regelmatige massages en oefeningen, en daarbovenop nog eens slechte seksuele onthouding! Helaas zijn dit niet de enige nadelen. Net als bij de uitbreiding van de penis met behulp van vetweefsel, moet u zich voorbereiden op mogelijke bijwerkingen en sterke bezuinigingen van 10 duizend zloty’s!

Hoe kan ik de penis vergroten met behulp van natuurlijke methoden?

In de hitte van deze informatie geven de meeste mannen hun bezoek aan de chirurg op, in de hoop dat ze in staat zullen zijn om de penis op natuurlijke wijze te vergroten. Verbranding van hoop of een haalbaar doel? Verlenging en verdikking van de penis met behulp van thuis methoden is mogelijk. Alleen een beetje geduld of sluwheid is genoeg. U zult snel ontdekken wat ik concreet bedoel.
A. U kunt een sportschool maken van uw huis – vergroot uw penis met regelmatige oefeningen.
B. Als u gebrek aan geduld, start een webbrowser en bestel tabletten voor de uitbreiding van de penis – het is moeilijk om een minder absorberende methode te vinden.
C. Als u last heeft van fobie – u bent bang om de tabletten in te slikken, overweeg dan om een expander te kopen – wat is het dan? Dat leest u in het volgende deel van de inzending.

Hoe je je penis oefeningen te vergroten

Laat ik beginnen met de oefeningen – want “fit” zijn is nu aan de top. Vrijwel elke man gaat naar de sportschool, dus we zouden geen probleem moeten hebben met het doen van penisoefeningen. Een serie van wte of wewte. Biceps of Wacek – wat is het verschil? Het blijkt belangrijk te zijn. Penistraining kan veel veeleisender zijn dan de training die we in de vrije gewichtszone doen. Penis is een zeer delicaat wezen. Hij heeft niet alleen zorg en verzorging nodig, maar ook smeermiddel – ja, u leest de smeerbadge goed. Zonder dat heb je geen kans op succes. U zult last hebben van schaafwonden en blauwe plekken, die niet alleen het verschijnen van genitaliën verergeren, maar het ook onmogelijk maken om seks te hebben. Hoe dan ook, waar schrijf ik eigenlijk over?! Met een kleine penis maak je waarschijnlijk toch niet zo vaak de liefde. Om terug te keren naar de kern van de zaak, als je de uitdaging wilt aangaan, moet je de onderstaande instructies volgen. Alleen wanneer u elk punt ervan aanvinkt, kunt u verder gaan naar het praktische gedeelte – penisvergroting met oefeningen.

 1. Weź gorącą kąpiel lub nałóż na penisa ciepły kompres – wysoka temperatura rozszerzy tkanki oraz naczynia z których jest zbudowany oraz zwiększy napływ krwi do prącia – ten prosty trik zagwarantuje Ci lepsze efekty.
 2. Potraktuj penisa środkiem nawilżającym, czyli wspomnianym przeze mnie lubrykantem – dzięki niemu uzyskasz lepszy poślizg. Zmniejszysz ryzyko wystąpienia obtarć, siniaków czy krwiaków. Nie musi to być żaden specjalny żel – oliwa też się sprawdzi.

Je zult denken – twee punten, wat is dat? Geen probleem! Ik garandeer u dat u mij na een week een heel ander woord geeft. In de wereld van vandaag telt elke minuut. Iedereen hier in de buurt haast zich ergens naartoe, ze hebben veel verantwoordelijkheden. Het is moeilijk om tijd te vinden voor een gezin, laat staan voor penisvergrotingsoefeningen. Daarom wil ik er aan het begin op wijzen dat deze methode alleen bij volhardende mensen zal werken! Als u een van hen bent, nodig ik u uit voor verdere lezing.

Praktische oefeningen

Ik weet niet of je het weet, maar penisvergrotingsoefeningen werden al in de oudheid – met name in Saoedi-Arabië – gedaan. Op deze manier introduceerden vaders hun zonen in de wereld van de erotiek.
1. Stretching – dankzij deze stretching verlengt u uw natuur. Voer het op de volgende manier uit:

 • pak je penis bij de kop
 • beginnen met strekken – beweeg je hand van boven naar beneden
 • neem na 30 seconden een pauze en maak dan 3-4 series.

2. Kegelspieractivering – dankzij deze oefening krijgt u weer een permanente en sterke erectie, u zult in staat zijn om langer en vaker de liefde te bedrijven.

 • Stel je voor dat je wilt plassen – voor je geest – er is geen toilet in de buurt. Het duurt ongeveer 30 minuten om thuis te komen.
 • Je moet in staat zijn om je vast te houden – trek je kruisspieren met al je kracht aan.
  Ontspan na 7 seconden.
 • Doe nog een herhaling – stop bij 5 series.

3. Rotatie – deze oefening geeft je ongelooflijke lengte en volume. Zoek uit hoe je het moet doen.

 • Pak de eikel – voorzichtig, maar stevig vast.
 • Begin heen en weer te bewegen – van boven naar beneden.
 • Draai tegelijkertijd met de klok mee.
 • Stop na 30 seconden – geef jezelf de tijd om te rusten.
  Herhaal dan deze oefening.

Penisvergrotingsoefeningen – wat moet u nog meer weten?

 • De training wordt uitgevoerd in de staat van onvolledige erectie! Wanneer een erectie optreedt, onderbreken we deze.
 • We trainen vijf keer per week. De duur van de opleiding mag niet korter zijn dan 30 minuten.

Penis uitbreiding tabletten

De behandeling met planten en stoffen van natuurlijke oorsprong staat nu bovenaan – en dat verbaast me niet. We hebben genoeg chemie om ons heen – vervuilde lucht, vervuild voedsel. Het heeft geen zin om onszelf te vergiftigen. Fabrikanten van penisvergrotingstabletten voldoen aan de huidige eco- en biotrends, bieden veilige en plantaardige producten aan, waardoor we in staat zijn om ons natuurlijk leven aanzienlijk te verlengen. Wat belangrijk is, de effecten van het gebruik ervan zijn zeer snel merkbaar! Ze zijn al zichtbaar na een paar dagen behandeling. In tegenstelling tot behandelingen en oefeningen, vereisen tabletten geen speciale offers. Het enige wat we moeten onthouden is een regelmatige aanvulling. Er is geen sprake van bijwerkingen of gedwongen seksuele onthouding. Integendeel, dagelijkse seks wordt aanbevolen. Ons lichaam geeft stikstofdioxide vrij tijdens de geslachtsgemeenschap, wat het effect van dit soort drugs verhoogt – verwijdt de bloedvaten en verhoogt de absorptie van holle lichamen, wat resulteert in Wack-size XXL. Opmerkelijk is ook de prijs van tabletten voor penisvergroting: u zult niet meer dan 200 zł uitgeven en de gevoeligheid van het gebruik. Er is geen gebrek aan positieve meningen op het internet. Mannen delen graag hun ervaringen. De meesten van hen zijn tevreden met de resultaten, wanneer hen wordt gevraagd of zij een andere behandeling zouden ondernemen, antwoorden zij bevestigend. Gelukkig zal het niet nodig zijn, de tabletten geven een permanent effect.

Uitbreidingen

Uitbreidingen zijn een relatief dure aangelegenheid. Ja, je kunt Chinese troep kopen voor slechts 20 zloty’s, maar de echte apparatuur (gecertificeerd, met certificaten) kost bijna achthonderd, volgens Allegro. Redelijke of verkeerde investering? Dat zullen we snel genoeg te weten komen. Ik zal beginnen met de productdefinitie – de meeste van mijn collega’s weten niet wat een expander is, u kunt ook in deze groep zitten. Simpel gezegd is het een kunstgebit-achtig apparaat – althans dat is wat ik ermee associeer. Elke dag gedragen wanneer de penis in rust is, is het bedoeld om bij te dragen aan de uitbreiding van de penis. Hoe werkt het? Het oefent druk uit op de weefsels, zet ze onder regelmatige stress, waardoor hun omvang toeneemt. Het eindresultaat is een grote fallus. Blijkbaar zijn we in staat om 2-3 centimeter te winnen. Het gebruik van de expander is eenvoudig en veilig, mits we de instructies van de fabrikant opvolgen! Relax – niemand zal merken dat je het in je broek draagt. Het is onzichtbaar voor het milieu.

Penisvergrotingseffecten

De effecten van de uitbreiding van de penis variëren afhankelijk van de methode die u kiest en de oorspronkelijke grootte van uw penis. Mannen met zeer kleine geboorten kunnen rekenen op betere resultaten: 5-7 centimeter. De rest zal moeten voldoen aan de helft van die waarde. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat zelfs een minimale toename een aanzienlijke invloed kan hebben op de kwaliteit van ons seksleven. Een grote penis is een garantie voor sterke en sterke orgasmen en onvergetelijke erotische ervaringen. Ik denk dat het de moeite waard is om deze uitdaging voor hen aan te gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *