Penisuitbreiding, is het mogelijk?

Hoe kan ik de penis vergroten? Het blijkt dat deze vraag wordt gesteld door de vierde inwoner van ons land – het is precies zoals u denkt dat het is. Mannen zijn ongelukkig met de grootte van hun geboorte. Het is tijd om te controleren of ze daar een reden voor hebben! Misschien is het niet zo erg als we denken!

Penisgrootte – hebben we reden tot bezorgdheid?

Helaas lijkt alles erop te wijzen dat we niet alleen op het veld, maar ook in bed falen. De omvang van de natuurlijke omgeving veroorzaakt nog veel meer problemen. Het blijkt dat vrouwen in dit opzicht zeer veeleisend zijn – ze zullen met niets tevreden zijn. Leg de lat altijd hoog – de dames hebben deze woorden ter harte genomen. 16,7 cm – dat is wat zij denken dat de perfecte penismaat is. Ondertussen dragen wij, in onze broek, een vuile twaalf in onze broek. En de Aziaten dan? – Je zult het vragen. 9,66 cm – klinkt geruststellend, dat is een feit. Het punt is dat je niet in Zuid-Korea woont, maar in Europa. Het is hoog tijd dat we ons aanpassen aan de normen die hier gelden! Ah! Excuseer me! Ik heb een paar voorstellen in mijn hoofd:

  • optie 1 – Verwijdering
  • optie 2 – trouwen met een Koreaanse vrouw

Als u een van de bovenstaande opties kiest, kunt u deze pagina verlaten. De beste wensen voor een nieuwe manier van leven. Heb je geen grote veranderingen in je plannen? Ga zitten en ontspan, open de brouwerij – stop, stop, stop! Alcohol heeft een negatief effect op de grootte van de penis – het krimpt de testikels! Je moet het vermijden! Wat heeft nog meer een negatief effect op de penis? Wat moet worden vermeden?

Penismaat – is het een vaste waarde?

Penisgrootte is geen vaste waarde. Het verandert onder invloed van vele factoren. Stimulerende middelen, slecht uitgebalanceerde voeding, leeftijd en aandacht – bruiloft!

  • Leeftijd – een persoon krimpt met de leeftijd – is geen geheim. Kijk maar eens naar de foto’s van onze grootouders, die in hun jeugd sterke dappere zwervers waren, en vandaag? Vandaag de dag zijn ze de hoogte van hun vrouwen. Het blijkt echter dat niet alleen de houding van het lichaam verandert, maar ook de interne organen! Ook het hart, de lever, de hersenen en de penis verliezen hun waarde. 1,5 cm minder! De tijd is niet te stoppen, het is een feit. Gelukkig kan het onder controle worden gehouden. Een ongebruikt orgel verdwijnt – je kent dit gezegde? Neem het ter harte. Train het regelmatig – heb zo vaak mogelijk seks!
  • Bruiloft – maak je klaar voor een echte hit! Onderzoekers van het Washington Psychological Center hebben bewezen dat mannelijke penissen na het huwelijk krimpen! Testosteron is de schuld, of liever gezegd de daling van zijn bloedspiegel.
  • Dieet – hou je van fast-food? Eet je bijna elke dag pizza? Bereid je voor op een echte revolutie – in de nabije toekomst zal je penis veranderen in een seldle – ja serdle. Om goed te kunnen functioneren, heeft het mannelijke voortplantingssysteem waardevol voedsel nodig, geen rommel! Je moet zorgen voor een voldoende aanvoer van eiwitten, koolhydraten en vetten. Neem producten zoals mager vlees, vis, eieren, zaden en noten, volkorenbrood, grove grutten en macrones in uw dieet op. Dit is niet het einde! U moet niet vergeten over de dagelijkse dosis van groenten en fruit – de antioxidanten in hen voorkomen de omzetting van testosteron in oestrogeen.
  • Stimulerende middelen – blijkt dat sigaretten net zo gevaarlijk zijn als alcohol. Ze maken het moeilijker om een erectie te krijgen. Het goede nieuws is dat als je stopt met roken, je de kans hebt om weer volledig seksueel fit te worden – inclusief de grootte van je penis.

Penis grootte en geslacht

Grootte is belangrijk – ik denk dat ik je niet hoef te overtuigen. Als je anders dacht, zou je je vrije tijd niet op mijn website doorbrengen, maar in bed… Ondertussen ben je alleen. Heb je je je ooit afgevraagd waarom? Het ontbreekt je immers niet aan iets – jong, knap, met gevoel voor humor en goed werk. Niets anders dan één ding: een zestien centimeter penis. Een grote misschien wel meer – vrouwen twijfelen er niet aan. De relatie is eenvoudig: hoe groter de penis, hoe beter het orgasme.

Hoe kan ik de penis vergroten?

Het is de hoogste tijd om deze vraag te beantwoorden. Vanaf het allereerste begin wil ik u erop wijzen dat ik u niet zal trakteren op een kant-en-klaar recept, maar u slechts een paar specifieke tips zal geven. Beslissen over een van de volgende methoden heb je een kans om je zelfvertrouwen te herwinnen!

Belangrijk!

De eerste informatie over pogingen tot uitbreiding van de penis dateert uit de oudheid, wat bewijst dat de grootte van de penis voor duizenden jaren het hoofd van de mannen bezet. En geen wonder – de penis is een symbool van kracht, mannelijkheid. Het heeft een enorme impact op het gevoel van eigenwaarde. Zelfvertrouwen zou een natuurlijk kenmerk van elke man moeten zijn, maar je mist het. Om eerlijk te zijn, het verbaast me helemaal niet, het is moeilijk om het te hebben als je een stomp in je broek draagt in plaats van een Wack. Af en toe wordt u blootgesteld aan onaangenaamheden, beledigingen – aan de oppervlakte kan het gewoon naar het zwembad gaan een echt trauma blijken te zijn. Het is tijd om het te stoppen! Begin te leven!

Penisvergroting met hyaluronzuur

Hoewel het een relatief nieuw alternatief is, is het erin geslaagd om de belangstelling van veel mannen te winnen. Allemaal vanwege zijn lage invasiviteit – bijwerkingen zijn uiterst zeldzaam. Hoe zit het met de effecten – welke resultaten kunt u verwachten? Dankzij deze behandeling verlengt u uw penis met ongeveer 3 centimeter. Op welke kosten moet u zich voorbereiden? Prijzen vanaf 555 EUR! Opgelet: Bereid je voor om na twee jaar weer naar een chirurg te gaan!

Penis uitbreiding tabletten

Laat ik eerlijk tegen u zijn – naar mijn mening zijn pillen een van de juiste oplossingen. Betaalbare prijs, zeer goede prestaties, langdurige effecten – wat wilt u nog meer? Veiligheid van gebruik – maar aarzel niet om contact met mij op te nemen. De formule van de meeste preparaten is gebaseerd op stoffen van natuurlijke oorsprong – u hoeft zich geen zorgen te maken.

Verlengstuk – penisvergrotingsapparaat

Een penisstretchingapparaat gebaseerd op het medisch bewezen tractieprincipe. Als u ze regelmatig gebruikt, kunt u rekenen op 5 centimeter extra – het resultaat van regelmatig gebruik van de extender gedurende minstens 6 maanden. Prijs? Je moet betalen voor de kwaliteit – 140 EUR of meer. Bij de beslissing om goedkopere apparatuur te kopen, moet u rekening houden met mogelijke bijwerkingen – huiduitslag, jeuk, huidirritatie. Veel mannen vragen zich af of de extender zichtbaar is voor het milieu – de fabrikanten beweren dat dit niet het geval is. Waar komt dit vandaan? Het apparaat moet meerdere uren per dag gedragen worden!

Penispomp

Het is een andere manier om je penis te vergroten. Het is vooral interessant voor mannen die rekenen op onmiddellijke resultaten – de grootte verandert onmiddellijk na gebruik. Een van de meest populaire modellen is de Pump Master gebouwd met een kunststof cilinder, slang en vacuümpomp. Wat hem onderscheidt van de concurrentie is de ingebouwde manometer. Wat belangrijk is, de pomp zal niet alleen de penis vergroten maar ook helpen om het probleem van impotentie aan te pakken. Prijzen vanaf 5 EUR. Belangrijk! Met zo’n geld koop je geen fatsoenlijke apparatuur, en de Chinese onzin – het risico op bijwerkingen is hoog! U kunt eindigen met permanente schade aan uw penis!

Penis uitbreiding oefeningen

Een methode die alle “scrooges” zal interesseren is volledig gratis. Het punt is dat het bovengemiddelde inzet, regelmaat vereist – zonder hen zult u de effecten niet ervaren. Penisvergrotingsoefeningen lijken op masturbatie – hun oorsprong gaat terug naar het oude Saudi-Arabië. Pak de basis van de penis met je hand vast en beweeg hem naar de eikel toe. Als gevolg daarvan zal de penis zich vullen met bloed en het volume ervan verhogen. Attentie! Je kunt niet tot ejaculatie leiden! Als dit gebeurt, moet je de training stoppen. Regelmatig uitgevoerde oefeningen zullen de weefsels rekken – penisverlenging. Vergeet echter niet om niet te overdrijven! Het is gemakkelijk om te leiden tot schaafwonden en irritaties van de opperhuid. Trein max. 5 keer per week gedurende 30 – 40 minuten.

Hoe vergroot u de grootte van uw penis? Samenvatting

Penis uitbreiding is zo populair geworden als de uitbreiding van de borst. En geen wonder – geen wonder dat het vandaag de dag bekend is dat grootte ertoe doet. Met een beetje inspanning, inzet, gratis geld en gratis geld kunt u echt bevredigende resultaten bereiken. Geloof je het niet? Probeer het en je zult het zelf zien. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *