Penisbouw – alles wat u moet weten over de bouw van uw penis

Penis, het meest controversiële genitale orgaan. We praten er veel meer over dan over de vagina van een vrouw. Zelfs Stephen King zelf heeft het onderwerp opgepakt!

Voor mannen is de penis niet alleen een geschenk, maar ook een vloek.

Het is moeilijk om het niet eens te zijn met zijn woorden, is het niet? Aan de ene kant kan het ons ongelofelijke ervaringen opleveren en aan de andere kant? Vernederen! Wat bedoel ik precies? Meer dan de helft van ons heeft minstens één keer in ons leven een onaangename opmerking meegemaakt.

 • Dunne Bolek
 • Klein
 • Sioux

Vrouwen vinden het grappig. Voor ons is het een klap onder de taille. We reageren meestal met een terugtrekking – hoe dan ook! We hebben geen andere optie dan ‘zij’ en ze willen toch niet met ons praten. Alles wijst erop dat de grootte van de penis er echt toe doet. Wat als je een champignonbroek draagt in plaats van een Wack. Ben je gedoemd tot eenzaamheid? Gebruikmakend van de diensten van roksa pl? Het is tijd om het te controleren – beantwoord deze en vele andere vragen over de mannelijke natuur! De inzending van vandaag is een echt compendium van kennis! Ik hoop dat u erin slaagt om het onderwerp uit te putten. Als ik iets vergeet, laat het me dan weten in het commentaar! Ik zal een correctie aanbrengen! En, wat dan nog? Doe onze veiligheidsgordels om en doe mee!

Penisstructuur

Ten eerste, een korte anatomische replay. Wat is een penis eigenlijk? Met het genitaal systeem – u zult antwoorden. Geweldig! Spier of bot? En hier heb ik jou! Maak je geen zorgen, je bent niet alleen. Dit is een uiterst moeilijke vraag. Persoonlijk denk ik er al aan sinds de lagere school. De anatomie van de penis is zeer complex. Het bovenste deel is gemaakt van grotten, het middelste deel is gemaakt van sponsachtige lichamen. Het geheel is sterk innervated – een van de redenen waarom je penis een middelpunt wordt als je naar mooie vrouwen kijkt.

Het mysterie van het baculum
Elke tiende burger van Europa gelooft dat zijn penis een bot in zich heeft! Gelul! Hoewel de meeste zoogdieren een baculum hebben, hebben we er geen!

Penismaat – hoeveel is het gemiddelde en hoeveel is het ideaal?

Deze vraag verbaast velen van ons. Ba! Hij is bij ons sinds zijn vroege jeugd – denk aan de les van de lichamelijke opvoeding. De waarheid is dat ieder van ons minstens één keer in zijn leven zijn penis vergeleek met de piemels van zijn collega’s. Jongensgarderobe, zwembad, pub in het centrum van de stad – het maakt niet uit. Wetenschappers besloten het onderwerp te onderzoeken. Talloze studies, experimenten – zijn ze erin geslaagd om details vast te stellen? Ja, dat hebben ze wel. Er was echter geen jury. Gevraagd naar de grootte van hun penis, mannen overschatten meestal het resultaat – gelukkig vonden artsen een manier om het te doen. Ze hielden rekening met de metingen die ze zelf hebben gedaan! Tijd voor conclusies!

 • De gemiddelde slapende penis meet 9,16 cm in rust en 13,2 cm in erectie.

Bovendien is bewezen dat de grootte van de penis niets te maken heeft met functies zoals de lengte van de voet, de grootte van de neus of de hoogte. Wat vinden vrouwen hiervan? Volgens hen is dit niet genoeg! Het ideaal komt overeen met 15,8 cm! Dit is niet het einde van slecht nieuws! Het blijkt dat niet alleen de lengte van belang is, maar ook de lengte. Het circuit is net zo belangrijk! Een dikkere penis verhoogt de seksuele ervaring!

Gebroken?
Is uw penis minder dan 13 cm lang? Rustig aan! Er zijn veel beproefde methoden van penisvergroting! Wie op zoek is naar een penis zal hem vinden. Ik zal je zeggen dat je op de juiste plaats bent!

Waarvan hangt de lengte van de penis af?

U weet al dat functies zoals grote handen of voeten niets te maken hebben met de grootte van de penis. Waarvan hangt de lengte af? Voornamelijk van genen – voornamelijk, maar niet in totaal! Er zijn een aantal factoren die van een wack een kleine smederij kunnen maken. Kijk hieronder!

 • Stress
 • Lage frequentie van seksueel contact
 • Overtollige stimulerende middelen
 • Overgewicht

Het kleine peniscomplexje
68% van de inwoners van ons land droomt van een penisvergroting!

Penis – de meest gevoelige erogene zone

Hoewel de erogene zones bij mannen over het hele lichaam verdeeld zijn, bevinden de meest gevoelige zich in de genitale gebieden – eikel, voorhuid, frenulum, scrotum, eikel, enz.

Mannelijke G-spot

Beste dames, we hebben ook een G-spot. Waar is het? Ik kan je informatie geven – 6/8 cm van de anus, op prostaatniveau. Het ziet eruit als een pruim en is uiterst gevoelig voor aanraking. De stimulatie garandeert een onvergetelijke seksuele ervaring – het versterkt het orgasme en meer! Het blijkt dat het onschatbare medische waarden heeft! Vermindert het risico op kanker!

Mannelijk orgasme versus vrouwelijk orgasme
Ons orgasme duurt slechts zes seconden. Ter vergelijking, vrouwelijk is vier keer zo lang! Dat is niet eerlijk!

Penis Dag

Voor sommige nationaliteiten is de penis bijzonder belangrijk. De Japanners besloten een vakantie voor hem te organiseren. Op 1 april verandert Kawasaki, een stad in het zuiden van het land, in haar hoofdstad. Bewoners paraderen door de straten verkleed als fallussen. Hoewel het evenement op het eerste gezicht puur vermakelijk is, verbergt het in feite een diepere betekenis. Zijn traditie gaat terug tot de zestiende eeuw, toen in de tempel van Kanayama lokale prostituees ontmoette die de godheden om bescherming tegen de “professionele” ziekte – syfilis – vroegen. Vandaag wordt er geld ingezameld voor onderzoek naar aids.

Penisziekten

Het blijkt dat de penis niet alleen gevoelig is voor aanraking, maar ook voor ziektes. Testiculaire kanker, prostaatkanker – dit zijn uiterst zeldzame onderwerpen. We schamen ons nog steeds om over hen te praten. Het goede nieuws is dat we het proberen te veranderen. Een voorbeeld hiervan is de Movember-campagne die mannen aanmoedigt tot regelmatige controles. Het symbool van het project is een snor – we kweken hem om de omvang van het probleem zichtbaar te maken.

Zelfonderzoek van de penis

Onze partners worden aangemoedigd om regelmatig een zelfonderzoek van de borst te laten uitvoeren, en wij zijn dat ook? Ieder van ons zou een moment moeten vinden voor zijn of haar penis. Eén dag per maand is genoeg. Net na een warme douche, neem het in je hand en kijk hoe het gaat.

 • Onderzoek het oppervlak van de testikels – zoek zelfs naar minimale veranderingen! Denk aan je scrotum en onderbuik! Als je je ergens zorgen over maakt, ga dan naar de dokter!

Penis – kijk wat er mis is met hem!

Penis houdt niet van de warmte – het werkt het beste bij 4 stp. Celsius. Het is daarom niet aan te raden om een strakke garderobe te dragen, een laptop op schoot te houden of een smartphone in je broek. Liggend in een jacuzzi of sauna? Het valt! Ook het dieet is erg belangrijk – junkfood en stimulerende middelen verstoren de testikels.

Hoe zorg je voor je penis?

Dit alles onderzoeken – de penis heeft dagelijkse verzorging nodig. Hygiëne is erg belangrijk!

 • Geef niet op met baden, ook al blijf je die dag thuis. Penis moet gewassen worden! Het is het beste om te investeren in een gespecialiseerde voorbereiding, ontworpen voor de verzorging van intieme plaatsen. Vergeet niet om altijd de voorhuid te verwijderen!
 • Investeer in het juiste ondergoed – strak, strak, strak, strak passend is geen optie. Gevaar voor mannelijkheid! Het kan leiden tot oververhitting van de testikels!
 • Bescherm – er zijn veel seksueel overdraagbare aandoeningen – HIV, AIDS, syfilis, gonorroe en nog veel meer. Het goede nieuws is dat je jezelf tegen hen kunt beschermen. Gebruik elastiekjes!
 • Sporten – tijd vinden voor dagelijkse lichaamsbeweging. Rustig aan! Je hoeft geen professional te zijn! Een 30 minuten lopen? Je hebt mijn aanbeveling!
 • Stop met roken – nicotine doodt de vruchtbaarheid.
 • Bijt door de pompoenzaden – het zink in de pompoenpitten verbetert de kwaliteit van het sperma!

Samenvatting

Penis – een determinant van mannelijkheid, vitaliteit, zelfvertrouwen en zelfvertrouwen. Een bron van plezier, mystieke ervaringen. Goed verzorgd, zal u vele jaren van dienst zijn. Als je mijn inzending van begin tot eind hebt gelezen, weet je wat je moet doen. Dus: laten we het doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *