Penis grootte, penis lengte – hoe moet deze ideale penis eruit zien?

Penis – een bron van complexen en frustratie voor sommigen, een bron van trots voor anderen. Wat vinden vrouwen van de mannelijke natuur? Maakt de grootte uit? Vandaag zal ik proberen deze vragen te beantwoorden. U zult er onder andere achter komen…:

  • hoeveel bedraagt de gemiddelde penismaat van de gemiddelde penis
  • waar de lengte van de penis van afhangt
  • is het mogelijk om de grootte van de penis in te schatten
  • hoe een penis te meten
  • wat is de optimale lengte van de penis?

Een mini-compendium van peniskennis? Ik denk dat dat de juiste term is om te gebruiken. Allemaal geïnteresseerd, ik nodig je uit om het te lezen!

Hoeveel meet de gemiddelde penis?

Het antwoord op deze vraag is, in tegenstelling tot wat het lijkt, niet zo eenvoudig als het lijkt. Maar hoe is dat? Je zult het vragen. Er zijn immers zoveel studies in de wereld gedaan dat er nieuwe publicaties verschijnen. Het is waar. Helaas zijn de meeste van hen gebaseerd op het vrijwillig invullen van vragenlijsten, en we hebben de neiging om een deel van de gegevens – 2 centimeter binnen of buiten – te overschatten, in de veronderstelling dat elk van de deelnemers een beetje kleur van de werkelijkheid, in ruil krijgen we een stuk onzin en niet een handvol eerlijke informatie. Waarom doen we dit? Nou, dit is hoe we proberen om ons zelfvertrouwen te verhogen. De grootte van de penis heeft een enorme impact op haar. Een man met een kleine Wacek voelt zich gebrekkig, erger nog. Hij vermijdt vaak contact met vrouwen – hij is bang om te rotzooien. Is zijn bezorgdheid gerechtvaardigd? Helaas, ja. Het geslacht van de schoonheid heeft hoge verwachtingen van ons, maar over het in een moment. Terug naar de gemiddelde lengte van de penis. Op dit moment weten we één ding: de eigenaar van de langste penis ter wereld is Roberto Esquivel Cabrera – een inwoner van Saltillo. Op het eerste gezicht ziet hij er heel gewoon uit – een typische 50-jarige. Ondertussen verbergt het interieur iets buitengewoons – een python van 48 cm! Een reden om trots te zijn? Helemaal niet! De bron van veel problemen! De noodzaak om gespecialiseerd ondergoed te dragen is een pikant aspect van wat u te weten komt! Een Mexicaan kan niet groeien, hij worstelt met frequente urineweginfecties. Niet alleen dat! Hij kan geen baan vinden”, zegt hij, “hij is invalide. Zoveel ongemakken, tegenslagen, en ondanks de rest van de tijd, wil hij geen operatie ondergaan om de penis te verminderen. Waarom? Dit is een gevolg van de lokale cultuur. In Noord-Amerika is de grootte van de penis uiterst belangrijk – degene die de crème het langst drinkt. Het wordt gezien als de grootste maczo. Het is ook vermeldenswaard dat Cabrera plannen heeft om een pornoster te worden! Daartoe is hij van plan om naar de VS te gaan – helaas zal het geen gemakkelijke reis worden. De man heeft ernstige problemen met de wet – een paar jaar geleden werd hij veroordeeld voor het blootstellen van zichzelf aan minderjarige meisjes, waarvoor hij een “bana” kreeg om het land te verlaten.

Een ander zeker ding is…

Roberto Esquivel Cabrera is niet de enige zekerheid, een andere is: de blauwe walvis. Ik weet niet of je het weet, maar de penis van dit zoogdier is meer dan 2,5 meter hoog!

Waarvan hangt de lengte van de penis af?

Zoals door seksuologen wordt uitgelegd, is de grootte van de penis, net als andere kenmerken van het lichaam, enigszins geërfd. Deze woorden bevestigen de urologen, die unaniem beweren dat deze waarde al in de foetale fase wordt gevormd. De rol van genen is belangrijk, het is een feit – toch is er één “maar”, of eigenlijk meerdere. Het uiteindelijke uiterlijk van de penis wordt beïnvloed door factoren zoals stress en de frequentie van seksueel contact. Ba! Omgevingstemperatuur – dat is gemakkelijk te achterhalen. Gewoon een met koud water gevuld zwembad binnengaan of gewoon een ijskoude douche nemen – de penis neemt af en wanneer groeit hij? De omvang van de natuurlijke omgeving neemt toe als gevolg van seksuele stimulatie. Afhankelijk van de aanleg, strekt het zich uit van 3 tot 8 cm.

Is het mogelijk om de grootte van de penis in te schatten?

Het gemeentelijke nieuws is dat ja. Blijkbaar staat alles op je gezicht geschreven – kijk maar naar je neus. Bijgeloof zegt dat hoe groter de neus hoe langer de penis! Maak je geen zorgen, het is nog maar het begin! Er zijn talloze markers!

  • Hartvinger
  • Adamsappel

Laat me zien wat je rijdt, en ik zal je vertellen wat je in je broek draagt – weet je dat gezegde? Ha! Ik heb het net uitgevonden. Het is al lang bekend dat de auto een verlengstuk is van de penis van een man. Vermoedelijk hoe meer de auto graast, hoe kleiner de Wacek. Hoeveel waarheid zit hier in? Kijk in de garage en beantwoord deze vraag zelf.

Hoe kan ik de penis correct meten?

In tegenstelling tot wat je misschien denkt, is het meten van de penis niet moeilijk – je hoeft alleen maar te weten hoe je het onderwerp moet benaderen. Het is het beste om bij het begin te beginnen, dat wil zeggen vanaf de penis. Neem een centimeter en zet het ondersteboven, en druk het tegen de schaambeenderen. Het is tijd voor een perimeter – hier komt de maat van de kleermaker aan bod. Bedek het breedste deel van de penis ermee. Belangrijk! Metingen moeten worden uitgevoerd tijdens een volledige erectie!

Wat is de optimale penislengte?

De meesten van ons stellen ons deze vraag vanaf het allereerste begin. Denk aan de les lichamelijke opvoeding, waar je verdacht veel naar de boksbroek van je vrienden keek. Hoewel je eind dertig bent, weet je nog wie de grootste in de klas had. Vandaag bent u alleen geïnteresseerd in uw penis. Je vraagt je af of het lang genoeg is. Het blijkt dat er meer mannen zoals u zijn – specialisten schatten dat meer dan 60% van de inwoners van ons land denken aan de uitbreiding van de penis! De resultaten zijn perfect te begrijpen – de grote penis verhoogt het zelfvertrouwen – het voegt zelfvertrouwen toe, vooral achter de slaapkamerdeur. Hoeveel bedraagt de ideale maat? Zoals ik al eerder zei, is het moeilijk om deze vraag ondubbelzinnig te beantwoorden. Hoeveel landen, alleen resultaten. De specialisten van King’s College vonden bijvoorbeeld dat de gemiddelde lengte van een penis in erectiele toestand 13,12 cm bedraagt. Op zijn beurt geven degenen die lesgeven aan Duitse universiteiten een heel andere waarde – 14, 48 cm. En hoe ziet het er voor ons in Nederland uit? Het blijkt dat we ook onze eigen expert hebben. Het is professor Zbigniew Waldemar Izdebski – hoewel Lew-Starowicz op zijn hielen zit. Zij zijn het die het grootste deel van het onderzoek initiëren – ze kijken in onze slaapkamers en broeken. Om tot de kern van de zaak te komen: hoeveel meet hij de penis van een typische Kowalski?

Gemiddelde penisgrootte in ons land

12 cm – zo zien klinische proeven er uit. Veel of weinig? Of misschien is het dat wel? Hoeveel moet een perfecte penis meten? Enkele jaren geleden werd een onderzoek uitgevoerd naar een groep van 80 vrouwen om deze omstreden kwestie te bepalen. Vrouwen kregen maar liefst 33 driedimensionale modellen van leden gepresenteerd – verschillende volumes en lengtes. Het oordeel luidt als volgt: 16 cm lang. Alles lijkt erop te wijzen dat we nogal wat tekortkomingen hebben. Is het mogelijk om ze op de een of andere manier goed te maken? Absoluut – er zijn vele methoden. Hieronder vindt u een lijst met de meest gebruikte!

Welke is het meest effectief? Het antwoord vindt u in de volgende vermelding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *