Nutrigo Lab Mass

Wij, de mannen, zijn bij de visueel gehandicapten – vrouwen zijn slim in het gebruik ervan. Ga gewoon naar de eerste betere club ergens in het centrum van de hoofdstad – perfecte make-up, een kostuum dat de figuur benadrukt. Zoals Eugeniusz Bodo zong: sexappeal is iets dat ons opwindt. Rollen ruilen – waar trekt het geslacht van schoonheid de aandacht op? Het blijkt dat de dames net zo ijdel zijn als wij, waar het om gaat is de verschijning. Hoe dan ook! Kenmerken zoals karakter, intellect of gevoel voor humor zijn pas in de tweede plaats te zien – bij nadere kennismaking. Daarom moet niemand van ons verbaasd zijn over de groeiende populariteit van de sportschool. Het blijkt dat we er vrij veel tijd aan besteden – gemiddeld 18 uur per week. Waarom gaan we daarheen? Wat doen we?

Herensilhouet, perfect silhouet – proporties

Vrouwen stellen specifieke eisen aan ons – brede schouders, radiator op de buik, mooi gevormde billen. Het is een signaal aan hen dat je sterk en atletisch bent. Ba! Volhardend – je bereikt consequent het doel dat je jezelf hebt gesteld. U wilt er uitzien als Hugha Jackaman of Ryan Gosling – de meest begeerde mannelijke silhouetten.

Werken aan het silhouet

Werken aan het silhouet – op het eerste gezicht lijkt het een triviaal eenvoudige zaak. Gewoon gezond trainen en eten – d.w.z….. Kun je de volgende vragen goed beantwoorden:

 • hoe te oefenen op de sportschool?
 • wat te eten na de training?
 • wat te eten voor de training?

Ha! Daar ga je! Je wilt beginnen, maar je weet niet wat? Voordat u een afspraak maakt voor een coachingsgesprek, lees mijn inzending. Ik garandeer je dat je er geen spijt van krijgt. Gratis kennis!

Hoe te oefenen in de sportschool?

Beslissen om uw avontuur te beginnen met de sportschool weet vaak niet welke oefeningen u moet doen en hoe de trainingscyclus eruit moet zien. In een dergelijke situatie wordt het essentieel om de doelstellingen van het silhouet te definiëren. U weet al wat u wilt bereiken – u streeft naar de beeldverhoudingen van een perfect gesneden lichaam. Hoe dit te bereiken?

SPLIT of FBW – wat geeft betere resultaten?

SPLIT – met andere woorden: gedeelde training. Zo traint u bijvoorbeeld op maandag op woensdag naar boven en beneden. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel. De voordelen van een dergelijk systeem zijn van onschatbare waarde. De resultaten zullen in een mum van tijd beschikbaar zijn. SPLIT zorgt voor een snellere regeneratie en intensieve stimulatie van individuele lichaamsdelen. Het resultaat? Perfect gebeeldhouwd silhouet. Het slechte nieuws is dat het niet voor iedereen werkt. Vereist vaardigheid en ervaring! Gelukkig hebben we FBW – full body workout – een ideale oplossing voor beginners. Het lichaam went aan een verhoogde fysieke activiteit. Wat is het precies? De regels zijn eenvoudig. Tijdens een training oefent u meerdere delen van uw lichaam – hoe meer hoe beter. Je begint met de grootste en eindigt met de kleinste. Het ziet er misschien zo uit:

 • benen – een zitje met een bel
 • terug – dode kracht
 • kist – knijpen op een bankje
 • schoudermusculatuur – barbellenextrusie
 • biceps – het buigen van de onderarmen
 • buikspieren – de knieën op de buik trekken – de knieën op de buik trekken

Zoals we al hebben vastgesteld, ben je een beginner. Uw avontuur met de sportschool begint met de FBW. Vraag: Wanneer kun je naar het volgende niveau springen? Praktijk SPLIT? Als je stopt met vooruitgaan, zal je je moe voelen. Weet je niet zeker of je dit aankan? Maak een compromis – gemengde opleiding. Naar mijn mening is dit de beste oplossing.

Wat te eten na de training? Wat te eten voor de training?

De meeste mensen die hun avontuur met de sportschool beginnen, vragen zich af of het de moeite waard is om te trainen zonder een goed geregeld voedingsplan. Heeft zo’n activiteit enige zin? Het standpunt is afhankelijk van de zitpositie. Sport zonder dieet kan ons een aantal voordelen opleveren – betere prestaties, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Het probleem is dat u concrete resultaten verwacht – een gespierd figuur. Ik zal je niet verbazen door te schrijven dat je zonder een “schone kom” je doel niet zult bereiken. Voedsel verbetert de resultaten. De vraag is, wat te eten?

 

Spierdieet, gewichtsdieet, gewichtsdieet

Waar moet ik beginnen? Het vaststellen van een dagelijkse calorische behoefte is het uitgangspunt voor een evenwichtig menu. Zelfs het beste dieet werkt niet als je niet weet hoeveel je moet eten. Hoe doe ik dat? Er is geen tekort aan kant-en-klare rekenmachines op het web. Het enige wat u hoeft te doen is in het zoekvenster het wachtwoord in te voeren: calorische vraagcalculator – klaar.

Belangrijk!

Om te groeien moet je op een positieve balans springen – verhoog je calorie-inname met ongeveer 20/30% en let op je lichaam!

Calorieën zijn niet alles – de verdeling van macro-ingrediënten is even belangrijk. Zoals we al hebben vastgesteld, wilt u een hoogwaardige spiermassa opbouwen. Wat heb je nodig om te eten om je doel te bereiken? Je moet je vooral richten op eiwitten, met inachtneming van de juiste verhoudingen van koolhydraten en vetten.

  • Eiwit – 2 kg per 1 kg lichaamsgewicht
  • Vetten – 25% van de dagelijkse vraag naar calorieën
  • Koolhydraten – residuele calorieënpool 

Hoeveel te eten en hoe vaak? Het is aan te raden om regelmatig te eten op basis van natuurlijke, verse producten. U moet uw lichaam voorzien van een constante aanvoer van voedingsstoffen, langere pauzes verstoren de glycogeenopslag en bevorderen de afbraak van eiwitten – de basisbouwsteen van uw spieren. Ik denk dat ik je niet hoef te waarschuwen over hoe dit gaat eindigen – het gebrek aan resultaten. Je gaat naar je hoofd en vraagt hoe je dat moet bereiken? Het gezins- en beroepsleven opgeven en zich richten op de sportschool? Als je een bodybuilder wilt worden, ga je gang. Niets staat in de weg dat u uw dagelijks leven ondergeschikt maakt aan “dozen”. Maar ik heb een ander plan voor je! Nutrigo Lab Mass – uitgebreide ondersteuning bij het opbouwen van een silhouet. Bent u geïnteresseerd? Ik nodig u uit om het volgende deel van de inzending te lezen. Geloof me, je zult er geen spijt van krijgen! 10 minuten die je leven kunnen veranderen!

 

Nutrigo Lab Mass van het Nutrigolabo

Nutrigo Lab Mass is een voedingssupplement dat is ontwikkeld met de medewerking van topspecialisten – diëtisten, trainers en bodybuilders – mensen die dagelijks met sport te maken hebben. Ze weten heel goed wat de behoeften van het menselijk lichaam zijn. Het is een optimale samenstelling van eiwitten en koolhydraten – componenten die nodig zijn om spierweefsel te ontwikkelen. Het zal u helpen om langdurige en gewenste resultaten te bereiken zonder uren in de keuken door te brengen – het duurt minder dan 2 minuten om een shake te bereiden! Zo ziet het er in een notendop uit, tijd voor details.

Nutrigo Lab Mass, voor wie gaat het werken?

Nutrigo Lab Mass is een universeel middel – het werkt goed voor zowel beginners als gevorderden. Als u uw spiermassa snel en effectief wilt vergroten, is deze conditioner iets voor u!

Nutrigo Lab Mass-effecten 

Nutrigo Lab Mass samenstelling, Nutrigo Lab Mass-actie

Het doel van Nutrigo Lab Mass is om uw lichaam te voorzien van voldoende koolhydraten, eiwitten en aminozuren – stoffen die de spieren opbouwen. Het ondersteunt het creëren van een positieve caloriebalans en is een ideale maaltijdvervanger.

 • Creatine
 • L-gutamine
 • Arginine
 • Ornithine
 • Lysine
 • Optipep eiwithydrolysaat
 • Isolac-eiwitisolaat

Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat deze combinatie het meest gunstige effect heeft op de spieren – het maakt het mogelijk om spectaculaire resultaten te bereiken. Hoeveel waarheid zit daar in? Het netwerk heeft geen gebrek aan positieve meningen over Nutrigo Lab Mass. Internetgebruikers schrijven over hem in superlatieven. U komt er zelf achter – in het volgende deel van de inzending vindt u echte opmerkingen van mannen die besloten hebben een voedingssupplement te kopen. Het is de moeite waard om ze te leren kennen.

Nutrigo Lab Mass-adviezen 

Ik heb veel geld uitgegeven aan de voedingsstoffen voor de massa. Ik ben al meer dan een jaar op zoek naar de juiste. Het was het wachten waard – Nutrigo Lab Mass voldoet aan mijn verwachtingen. Het heeft een geweldige smaak, een zeer goede oplosbare smaak en, natuurlijk, de actie – eindelijk begon ik te groeien! Een beetje meer en ik zal in de vorm van een “wild zwijn” zijn!

De chocolade versie heeft mijn hart gestolen. Smaakt als Nutella. Dankzij haar verloor ik het verlangen naar snoep, dat in plaats van aan te komen, werd ik overspoeld met vet. Een vriend van mij gebruikt vanille en klaagt ook niet over vanille. Ik beveel het van harte aan!

Het is een geweldige conditioner. Het lost goed op en blijft niet hangen in de maag – geeft geen gevoel van zwaarte. Kortom: ga. Wat de effecten betreft, sinds het is gebruikt, heb ik veel betere effecten gehad. Ik begon vooruitgang te boeken, ik heb geen probleem met caloriebalans en macro. Dat is 10/10. Ik ben er zeker van dat ik nog een pakketje bestel.

Nutrigo Lab Mass – smaak, oplosbaarheid, bereidingswijze, oplosbaarheid

Nutrigo Lab Mass wordt verkocht in twee smaken – vanille en chocolade. Het heeft een zeer goede oplosbaarheid – u hoeft geen blender te gebruiken. Of je het nu mengt met water of melk, je kunt er zeker van zijn dat je geen dikke brea krijgt, maar een heerlijke cocktail die je gemakkelijk mee kunt nemen naar je training of drinken als onderdeel van een maaltijd. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 4 maatlepels (100 g).

Nutrigo Lab Mass bijwerkingen 

Het heeft geen zin om jezelf voor de gek te houden, de voedingsstoffen voor de massa zijn niet erg goed. Dit alles vanwege de bijwerkingen die gepaard kunnen gaan en consumeren. Slippen, ernstige buikpijn, diarree – dit zijn de meest voorkomende klachten waar consumenten over klagen. Gelukkig ben je veilig bij Nutrigo Lab Mass. Het is een conditioner van de hoogste kwaliteit – vrij van chemicaliën en conserveringsmiddelen. Bij gebruik in overeenstemming met de instructies van de fabrikant is het volledig veilig voor het lichaam! Geen van de mannen die het gebruikt hebben, heeft de bovenstaande symptomen ervaren! Integendeel! Heren zeggen dat dankzij Nutrigo Lab Mass hun darmen werken als een klok!

Nutrigo Lab Mass waar te kopen?

U kunt Nutrigo Lab Mass bestellen via het internet – eenvoudig, snel, zonder uw huis te verlaten. Gewoon een paar muisbewegingen. 86 EUR – dit is het bedrag dat u betaalt voor één pakket. Wat krijg je er voor terug? Een 300 gram doos “kruit” in een doos van 300 gram in een smaak naar keuze. Dat is nog niet alles! U krijgt gratis een maat en een shaker, die de bereiding van de cocktail en het transport vergemakkelijken.

Kan Nutrigo Lab Mass een evenwichtige voeding vervangen?

Nutrigo Lab Mass is een geconcentreerde energiebron. Het levert waardevolle eiwitten, koolhydraten en aminozuren voor de spieren. De conditioner is trivially gemakkelijk te bereiden en lekker – geen wonder dat het zo populair is. De vraag is: kan het een evenwichtige voeding vervangen? Nee – per definitie wordt het verondersteld een aanvulling te zijn op de dagelijkse voeding, ondersteuning bij het opbouwen van spiermassa. In combinatie met een rationeel dieet versnelt het de opbouw van spiermassa. Ik heb bewijs om dit te ondersteunen – onderzoek uit 2004 toont aan dat mannen die Nutrigo Lab Mass gebruiken veel betere resultaten hebben bereikt dan mannen die zonder Nutrigo Lab Mass hebben getraind. Er werd een aanzienlijke daling van de microschade in de spieren, een toename van het uithoudingsvermogen en de efficiëntie van het organisme waargenomen. Samenvattend: eiwit-koolhydraatvoeding in combinatie met een uitgebalanceerd dieet is in staat om het proces van lichaamsopbouw aanzienlijk te versnellen. Het is zeker de moeite waard om het in het dagmenu op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *