Is het mogelijk om de penis te vergroten?

 

 

 

 

 

Is het mogelijk om de penis te vergroten? U bent het misschien met mij eens dat dit geen standaardvraag is. U hoort het zeker niet op straat, u leest het eerder op het internet. Penis – wij, de jongens, hebben een groot probleem om er hardop over te praten. Ja, soms gebeurt er iets met ons – meestal na een dronkenlap, dan krijgen we moed, dan worden we zelfverzekerder. Het punt is dat het na alcohol niet meer telt! Kom op, vertel me, is dit hoe een echte man zich zo gedraagt? Ik betwijfel het! Die van bloed en botten is niet bang voor moeilijke onderwerpen! Stop, stop! Controleer voordat u met uw toespraak begint of u iets te bespreken heeft.

Een kleine penis, wat is wat?

Betrouwbare mannelijke genitale statistieken kunnen worden geteld op de vingers van één hand. Ik zou “het” niet moeten uitleggen aan iedereen zoals ieder ander, maar aan jou… Oké, oké. Ik zal het doen – voor jullie allemaal – ik bedoel mijn lezers. Nou, we hebben de neiging om de resultaten te overschatten. Gevraagd naar de grootte van een penis, vertellen we zelden de waarheid. Meestal voegen we er een paar centimeter aan toe. Gelukkig hebben we specialisten van King’s College in Londen. Zij waren het die besloten om te bepalen wat de norm is en wat de zorgwekkende afwijking is. De resultaten zijn als volgt:

  • Het gemiddelde rustelement is 9,16 cm lang en de erectiestoornis is 13,2 cm.

Het circuit is ook gecontroleerd! De rusttoestand komt overeen met 9,31 cm. Hoe zit het met een erectie? – Je zult het vragen. 11, 66 cm. Er blijft niets anders voor u over dan het meten van uw penis. De vraag is: hoe doe je dat goed? Ik kan je helpen!

Waarom vervalsen we gegevens?
Omdat we gewaardeerd willen worden, verhoog je zelfvertrouwen, voel je je beter in je eigen huid.

Hoe kan ik een penis meten?

Neem een van de volgende gereedschappen in uw hand en begin met werken! U kunt kiezen tussen een liniaal, een centimeter of een maat. Plaats ze op je penis, raakt je schaambeenderen aan – je moet een hoek van 90 graden aanhouden. Hoe zit het met de omtrek? Slechts een maatregel zal hier werken – wikkel het rond de penis en schrijf het resultaat op.

Waarom hebben we complexen?
Is het de schuld van vrouwen? U hebt een kleine – ik geloof dat niemand van u deze woorden heeft ervaren. De media zijn de schuld, vooral de porno-industrie – de meeste acteurs kunnen zich beroemen op vrij goede apparatuur – lichtspel, speciale effecten of misschien de werkelijkheid? Ik denk dat je het antwoord op deze vraag wel weet.

Ik heb een kleine

De waarheid is aan het licht gekomen – de grootte van uw penis is verre van normaal. Wat moet ik doen? Is het genezen? Op welke deur moet ik kloppen? Werkt esthetische geneeskunde? Je hebt verschillende gedachten over je hoofd – hoewel de dominante gedachte is: zal ik in staat zijn om een vrouw tevreden te stellen? Ik wil niet met je naar bed gaan, maar… Kijk eens naar dit en dat, denk na over hoe je seksleven is. Is het stom? Bent u ontevreden? Ik denk dat een aanvullende opmerking niet nodig is.

Is het mogelijk om de penis te vergroten?

Laat het je twijfels wegnemen – de penis kan vergroot worden! Niet alleen dat, maar ook dat! U kunt kiezen uit ten minste een aantal methoden! Iedereen heeft dit in zich. De keuze van een specifieke keuze moet worden aangepast aan individuele voorkeuren en behoeften. Volgens de richtlijnen heeft u een kans van slagen – uw droom van een groot formaat komt uit. En een spel is een kaars waard, kortom: een groter spel kan meer doen!

  • Absoluut beter om het te voelen tijdens seks
  • De mooie posities van de Kamasutra zullen voor u geen probleem zijn.
  • Je wordt zelfverzekerder – je zult stoppen met het vermijden van vrouwen

De vraag is, hoeveel is de perfecte maat? Op welke parameters moet u zich richten? 15,8 cm – dit is je doel. Het is tijd om te beginnen!

Is het mogelijk om de penis te vergroten? Methoden

Zoals ik al zei, er zijn verschillende manieren. Sommige hebben tijd en toewijding nodig, andere hebben geld nodig. Je kunt beginnen met oefeningen – ja, met oefeningen. Waar gaat de penistraining over? Op het eerste gezicht is het niet ingewikkeld, het is als masturbatie – de knoop is dat je geen erectie kunt bereiken! Hoewel het ten zeerste wordt aanbevolen, kan niemand garanderen dat uw inspanningen resultaten zullen opleveren. Het goede nieuws is dat u geen gespecialiseerde apparatuur nodig heeft – deze methode is volledig gratis. Kijk of je hetzelfde kunt zeggen over anderen.

  • Penisvergroting met hyaluronzuur – het blijkt dat hyaluronzuur een zeer brede toepassing heeft. Het verjongt niet alleen, maar elimineert ook complexen! Met zijn hulp kunt u de penis vergroten met ongeveer 2-3 centimeter, hoeveel zal het kosten? Duizend euro.
  • Tabletten voor penisvergroting – dit is een van de meest populaire methoden. Voor zover ik kon zien, werd het vertrouwd door de meeste mannen die worstelden met het kleine peniscomplex. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom. De Nederlanders waardeerden de eenvoud – gewoon een capsule doorslikken en na de zaak en de effectiviteit – is de werking van sommige voorbereidingen bevestigd door onderzoek! Wilt u de naam van een specifiek product weten? Op onze website vindt u wat u zoekt! Het is genoeg om goed rond te kijken.
  • Penisoperatie – ik zal u geruststellen dat dit het laatste redmiddel is. Het wordt uiterst zelden uitgevoerd – alleen in speciale gevallen. Ik hoop dat jij niet degene bent die het doet. Anders moet u zich voorbereiden op een vrij grote kostenpost – de prijzen liggen tussen de 5 en de 6000 euro!
  • Penispomp – het wordt veel gebruikt. Het zal niet alleen goed werken bij uitbreiding, maar ook bij erectiestoornissen. Als u besluit om een pomp te kopen, let dan op de kwaliteit van het vakmanschap – bestel geen goedkope Chinese producten. Op deze manier wordt u blootgesteld aan onaangename gevolgen – allergieën, netelroos en andere. Goede apparatuur kost minstens een paar honderd!
  • Expander – dankzij het uitrekken van uw penis – uw penis zal veel langer worden. Het slechte nieuws is dat het niet in volume zal toenemen. Je moet even wachten op de effecten. Het gebruik laat ook veel te wensen over – de meeste mannen zeggen dat expanders erg ongemakkelijk zijn om te dragen.

Penisuitbreiding – is het de moeite waard om te beslissen?

Penis regeert de wereld – en probeer me niet eens te vertellen dat het anders is. Het is een determinant van mannelijkheid. Ondertussen blijkt dat meer dan 50% van de mannen in de wereld mannelijk zijn. Nederlanders zijn ontevreden over de grootte van hun leden. Volgens specialisten is dit een van de gevaarlijkste mannelijke complexen – het kan tot zelfmoord leiden! Leven met kleine Wacek is niet gemakkelijk – seks is één ding en het dagelijks leven is iets anders. We schamen ons om naar het zwembad of de sauna te gaan, we schamen ons voor het gebruik van de sportschool – we moeten ons zelfs omkleden. Zelfvertrouwen – dit gevoel is ons totaal vreemd! Hoe lang ga je dit volhouden? Je verspilt de beste jaren van je leven! Je verliest de kans op ongelofelijke ervaringen, veel dieper dan een orgasme! Ik ben ervan overtuigd dat u onder invloed van deze woorden de uitdaging aangaat – u zult besluiten uw penis te vergroten. Bedenk hoeveel je kunt winnen! Denk na over het kiezen van de juiste methode en begin met handelen! Een beter moment komt niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *