Impotentie – controleer of het op u van toepassing is, wat voor soort behandeling!

Geschat wordt dat het probleem van impotentie bijna 3 miljoen Nederlanders aangaat! Leeftijd maakt niet uit! Erectiele disfunctie treedt meestal op het minst verwachte moment op. Stel je voor dat je een super extra kuiken herkent en dan blijkt dat je impotent bent! Kom op, vertel me, kan het erger? Ja – een kleine penis. Mooie combo, is het niet? De tijd zal komen om de natuur te vergroten, vandaag zullen we ons richten op impotentie. Lees en controleer of u ook door dit probleem wordt getroffen! Klaar? We gaan voor coke!

Onmachtig

Een man die al lang problemen heeft om een erectie te krijgen. Meestal is hij net voor of net na zijn vijftigste of net na – hoewel dit niet de regel is. Impotentie geldt voor steeds jongere mannen. Reden? Het kan alledaags zijn – bijvoorbeeld, stress. Chronisch heeft een fataal effect op de seksuele prestaties. Het is in de hersenen dat het hele commandocentrum zich bevindt – hier begint de opwinding. Het slechte nieuws is dat dit nog maar het begin is. De redenen voor impotentie kunnen anders zijn, wat u snel genoeg zult ontdekken.

Impotentie – oorzaken van erectieproblemen

Zoals ik al zei, kunnen de oorzaken van problemen in de slaapkamer meerdere ondergronden hebben. Niet alleen dat! Het komt ook voor dat ze in een groep voorkomen (25% van de gevallen). Ik zal beginnen met de mentale aard. Giftige relaties met een partner, angst voor seks, traumatische ervaringen uit het verleden, angst dat we niet zullen voldoen aan de verwachtingen van een vrouw of een mogelijke zwangerschap – dit alles kan leiden tot impotentie! Chronische vermoeidheid is net zo gevaarlijk – en vandaag de dag is het dagelijks. Ieder van ons snelt ergens naartoe, legt onszelf steeds meer plichten op – hoe kunnen we niet verdwalen in al deze haast? Het is de moeite waard om een springplank te vinden – een activiteit die ons in staat zal stellen om wyczilić. Voor sommigen zal het een sport zijn, terwijl het voor anderen een eenzame avond wordt met een boek – kijk, probeer het eens. Ik ben ervan overtuigd dat je vroeg of laat iets voor jezelf zult vinden. Sommige geneesmiddelen kunnen ook bijdragen tot impotentie: diuretica, antidepressiva en steroïden. Is dat alles? Helaas – waar anders te zoeken naar de oorzaak?

 • Hormonale aandoeningen – tekort aan testosteron – tekort aan testosteron
 • Ziekten – atherosclerose, diabetes, multiple sclerose, hypertensie, hypertensie, enz.
 • Leeftijd – door de jaren heen neemt het testosterongehalte af, de huid van de penis wordt slap – het is moeilijker om een erectie te krijgen.
 • Ongezonde levensstijl – waardeloos eten, stimulerende middelen, weinig slaap

Impotentie – hoe herken je het?

De waarheid is dat tijdelijke ongesteldheid iedereen kan overkomen. Zoals ze zeggen: een man wil het altijd, maar kan het niet altijd. Voorbijgaande problemen zijn niet noodzakelijkerwijs hetzelfde als impotentie. Zoals ik al zei, kunnen ze worden veroorzaakt door overwerk of stress. Er moet rekening mee worden gehouden wanneer ze gemeenschappelijk zijn – de meeste relaties eindigen in een fiasco.

Problemen met erectie – een test

Twijfelt u nog steeds? Je weet nog steeds niet of dit ook voor jou geldt? Vul de test hieronder in! Ik hoop dat het u zal helpen het antwoord te vinden.

 1. In hoeverre bent u er zeker van dat u in staat bent om een erectie te krijgen en te behouden?
  – Ik heb geen reden tot ongerustheid.
  – Ik verstop het niet: soms baart het me zorgen.
  – Ja, een half en een half.
  – Ik weet niet zeker of ik het wel weet.
 2. Is uw erectie sterk genoeg om door te dringen?
  – Ja
  – mijn penis is meestal hard genoeg voor de meeste van de tijd.
  – Ik weet het niet.
  – Helaas, nee.
 3. Bent u in staat om een erectie te behouden tijdens de geslachtsgemeenschap?
  – Ja, altijd
  – Ja, ik denk het wel, maar af en toe is er een vergissing.
  – Ik verlies een erectie op dit moment…
  – Ik kan geen erectie behouden.
 4. Hou je van seks?
  – Ja, altijd
  – Ja, maar niet altijd.
  – voor ongeveer de helft van de duur van de relatie….
  – überhaupt

Omvang van het probleem

 1. Penis vergroot maar zacht – ernstige erectiestoornis – ernstige erectiestoornissen
 2. Harde penis, maar niet hard genoeg om geslachtsgemeenschap te hebben – gematigde erectiestoornis
 3. Harde penis, maar niet volledig – lichte erectiestoornissen – lichte erectiestoornissen
 4. Harde penis, volledige erectie – perfecte erectie – perfecte erectie

Impotentie tegenover het dagelijks leven

Impotentie heeft een fatale invloed op het zelfvertrouwen. Er is angst, angst, angst, een gevoel van bedreiging – zal ik ooit in staat zijn om ooit in staat zijn om de behoeften van mijn partner in het leven te bevredigen? Ik ben hopeloos, ik ben nergens geschikt voor – zulke gedachten zitten in het hoofd van een man met een erectiestoornis. Verrast? En dat zou je niet moeten doen. Zolang ik me kan herinneren, wordt seksuele fitheid geïdentificeerd met mannelijkheid. Wie is hier verantwoordelijk voor? Gedeeltelijk ons zelf. We houden ervan om op te scheppen over onze prestaties – overdrijf, kleur. Ga gewoon naar de eerste betere bar: gisteravond had ik een “x” van meisjes – zulke verklaringen worden door ons afgelegd. De meerderheid van de specialisten zeggen dat impotentie geen ziekte van mannen is, en de relatie – het is moeilijk om het er niet mee eens te zijn. Vrouwen bevinden zich in een zeer ongemakkelijke situatie – een man die seks vermijdt. Ik denk dat u het met mij eens zult zijn dat dit niet normaal is. De meesten van hen proberen dichterbij te komen. Er is spanning, ruzies – de relatie verliest haar waarde. Toegeven of niet? – Dat is de vraag. Onthoud, eerlijkheid is de basis van een succesvolle relatie! Ik garandeer je dat je partner verraad opsnuift. Tenzij je Viagra in je lade houdt – trouwens: wat zijn de manieren om impotentie te behandelen?

Impotentie – behandeling

Om een effectieve behandeling te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk om de oorzaken van impotentie te kennen, die, zoals u weet, anders kunnen zijn. Daarom wordt aanbevolen dat mannen die een erectiestoornis in zichzelf vermoeden, het lichaam goed in de gaten houden. Aandacht besteden aan de situaties waarin u erectieproblemen ondervindt – na te veel alcohol te hebben gedronken, of misschien na een zware dag op het werk? Kijk eens!
Als psychologische factoren aan de basis liggen van de ziekte, kan therapie nuttig zijn. In het geval van organische impotentie worden medicijnen toegediend of wordt het gebruik van speciale apparaten – pompen – aanbevolen. Voedingssupplementen kunnen net zo nuttig zijn – in een vroeg stadium. Belangrijk! Chirurgie is het laatste redmiddel! Samengevat, de meest gebruikte behandelingsmethoden zijn onder meer

 • toediening van farmacologische middelen – voorschrijven en vrij verkrijgbaar, met of zonder sildenafil, met of zonder sildenafil, met of zonder sildenafil in samenstelling
 • psychotherapie
 • operatieve ingreep
 • vacuümpompen, expansiepompen en andere

Impotentie – hoe bescherm je jezelf ertegen?

Er wordt gezegd dat we niet aan de impotentie kunnen ontsnappen. Deskundigen zeggen dat het de natuurlijke orde der dingen is – ouderdom en deze dingen. Naarmate de jaren verstrijken, verschijnen er testosteronniveaus in de bloeddruppel en problemen in het bed. Ongeacht deze informatie is één ding zeker: we kunnen de aankomst ervan uitstellen. Hoe? Ik ben hier voor advies!

 • Regelmatige gezondheidscontroles, met inbegrip van een controle per hand
 • Behoud van een constant lichaamsgewicht
 • Gezond eten
 • Systematische lichaamsbeweging
 • Routinelegering – het verwarmen van de atmosfeer in verband met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *