Hoe vergroot u Libido – de beste bewezen manieren om Libido te verhogen!

Libido – trein, sexdrive. Het is de trein die in de eerste plaats verantwoordelijk is voor het reguleren van ons erotische leven. Het beslist wanneer we wel en wanneer we seks willen hebben en wanneer niet. Het probleem is dat het niveau ervan ons niet altijd tevredenstelt. We kunnen een aantal factoren onderscheiden die verantwoordelijk zijn voor de groei of achteruitgang. Mannen van 60 jaar en ouder hebben bijvoorbeeld minder behoeften dan mannen van 20 jaar en ouder. In het geval van vrouwen ziet het er een beetje ingewikkelder uit, maar hierover een andere keer. Het goede nieuws is dat er enkele aanbevelingen zijn die ons in staat zullen stellen om ons libido op een relatief hoog niveau te houden. Maak gewoon een paar kleine aanpassingen – wat precies? Details vindt u in het volgende deel van de inzending! Voel je vrij om je bij ons aan te sluiten!

Libido wat is het?

Een concept dat al eeuwenlang wijze hoofden stoort. Het is geïnitieerd door Zygmunt Freud – laten we ons vertrouwd maken met zijn interpretatie. Een wereldberoemde neuroloog ziet ze als volgt: Een vorm van energie waarmee de menselijke drijfveren worden vervuld, inclusief seksuele drijfveren – onderdrukt – kan leiden tot neurosen en persoonlijkheidsstoornissen! Begrijp je hier iets van? Ik dacht het al, ik zal je mijn verklaring geven. Ik weet dat ik geen autoriteit ben, maar ik spreek tenminste eenvoudige taal. Om ter zake te komen, ik zie het zo:

een onweerstaanbare wens om seks te hebben

Kort, bondig en to the point!

Vrouwen versus mannen

Al op jonge leeftijd worden vrouwen gewaarschuwd voor het feit dat een man maar één ding in gedachten heeft. Wat ik kan schrijven is waar. Voor hen is seks een aanvulling op een relatie, een gevoel. Voor ons? Alles hangt af van de omstandigheden – soms delen we hun mening. Er zijn echter enkele situaties waarin we gewoon plezier willen hebben. Alle vanwege testosteron – hoe hoger het niveau van testosteron, hoe groter de “behoefte” aan erotische spelletjes.

Laag libido versus hoog libido

Geslacht is niet alles – het libido is het resultaat van vele factoren. Het feit dat je een man bent, betekent niet noodzakelijkerwijs dat de meeste van je gedachten over seks gaan – integendeel! Het kan gebeuren dat je hem afwijst! Ik heb al uitgelegd wat en hoe.

Laag libido
Een probleem dat meer dan 40% van de Europeanen tussen 40 en 70 jaar treft!

Seksueel verlangen bij mannen kan permanent of tijdelijk worden verstoord. De sterkte ervan is afhankelijk van vele factoren. Leeftijd – de eerste die in gedachten komt. In de loop der jaren neemt het niveau van het testosteron in het lichaam – het hormoon dat verantwoordelijk is voor de seksuele functies – af. De hoeveelheid testosteron in het lichaam, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de seksuele functies, neemt in de loop der jaren af. Wat kan onze verlangens nog meer doden? Details vindt u hieronder.

 • Langdurige stress
 • Overwerk
 • Geen slaap
 • Depressie
 • Slecht dieet.
 • Gebruik van bepaalde geneesmiddelen
 • Problemen met betrekking tot
 • Uitputting
 • Lage eigenwaarde, gebrek aan eigenwaarde, gebrek aan eigenwaarde
 • Verstoorde relatie met de partner
 • Ziekten – bijv. hypothyreoïdie, diabetes of hypertensie

 

Seksuelen zijn aantrekkelijk!
Het meest erogene deel van het lichaam is het brein – hier begint het verlangen. Als je hoofd gedomineerd wordt door het idee van slapen, laat je dan niet misleiden door de gedachte dat je het te slim af bent! Dit is hoe Moeder Natuur ons geprogrammeerd heeft om het te doen. Als de energiereserves uitgeput zijn, denk je alleen maar aan rust.

Hoe kan ik het libido verhogen?

Het antwoord is vanzelfsprekend – je moet voor jezelf gaan zorgen. Zo werkt het in theorie, maar in de praktijk? Nou, het zit zo. Voordat ik u concrete tips geef, zal ik beginnen met het belangrijkste – het gesprek. Je moet de moed hebben om je partner over je problemen te vertellen. Waarom? Gebrek aan interesse van de kant van een man veroorzaakt angst bij vrouwen. Een echte oorlog vindt plaats in hun hoofd.

 • Bedriegt hij me? Of ben ik aangekomen? Heeft het een jongere? Waarschijnlijk mag hij me niet meer!??

De meesten van hen zullen niet denken dat we een tijdelijke vormverlaging hebben. Het blijkt dat we het aan onszelf verplicht zijn. We creëren onszelf als een machete – jongens die altijd en overal kunnen. Heb je je je ooit afgevraagd waarom niemand verrast is door vrouwelijke excuses? Ik heb hoofdpijn, ik heb er geen zin in, ik ben moe – het is een standaard. Het is erger als de rollen omkeren. In de regel eindigt het in een ruzie – schreeuwen, beledigingen, huilen. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik bewaar het liever voor mezelf.

Hypolibidemie
Seksuele driftstoornis of anderszins seksuele koelte. Gediagnosticeerd geval onder mensen die daar geen behoefte aan hebben. Het gaat zowel om fysiek contact met een andere persoon als om masturbatie of erotische fantasieën.

Hoe pik je het libido op? Een handvol adviezen

De vraag van het gesprek is voorbij, wat is het eigenlijk? Zoals u weet, kunnen de redenen voor een verminderd libido anders zijn. Van slechte eetgewoonten tot hypothyreoïdie. Het eerste advies is: observeer je lichaam. In sommige gevallen kunt u niet reizen zonder de hulp van een specialist. Ik hoop echter oprecht dat mijn tips zullen verbeteren! Ik ben benieuwd naar uw commentaar!

1. Begin met oefenen!

Talrijke wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat regelmatige lichamelijke activiteit het niveau van testosteron, het hormoon dat verantwoordelijk is voor de seksuele drift, verhoogt. Sport gaat niet alleen over een hoger libido, maar ook over de algehele tevredenheid met het seksleven. Mensen die zich niet aan beweging onttrekken, kunnen prat gaan op een betere conditie en uithoudingsvermogen, wat in sommige posities zeker nuttig zal zijn. Dit is niet het einde van de voordelen. Het is onmogelijk om de aantrekkelijke uitstraling te noemen! Een goed verzorgd, gespierd lichaam – meer zelfvertrouwen in bed!

2. Ga slapen

Slaaptekort verslechtert de kwaliteit van leven. Ben je nerveus, afgeleid, moe – bed? Feit, je denkt er de hele dag over na. Hoewel niet in je hoofd erotische spelletjes, droom je ervan om een goede nachtrust te krijgen! Als je een daling van het libido in je lichaam opmerkt, let dan op hoeveel tijd je ontspant. Uw smartphone zal u daarbij helpen – er is geen tekort aan toepassingen op de markt om de slaapfasen te bewaken.

3. Verminder spanning

Stress – libido killer. Je moet een manier vinden om het uit je leven te elimineren. Ik weet het, ik weet het, ik weet het, het is makkelijk te zeggen. Deze klootzak kijkt je van alle kanten aan! Hoe hem te verslaan? Er is geen gouden regel – voor sommigen is het een sport, voor anderen is het een eenzame wandeling. Probeer het!

4. Verander uw dieet

Die, zoals dit, maar wij jongens, de neiging hebben om voedsel te verspillen. Pizza, bier – perfecte avond. Het is tijd om deze gewoonte op te geven. Eet gezonder! Onbewerkt voedsel – je moet er vrienden mee maken. Groenten, fruit, mager vlees, melkproducten, zaden, noten, volle granen, vis, eieren. Het is onmogelijk om afrodisiaca – producten die de zintuigen prikkelen en het libido verhogen – niet te vergeten!

 • Macawortel
 • Ginseng
 • Gember
 • Zeevruchten
 • Pompoenpitten
 • Lübeck
 • Ananas
 • Bananen
 • Bittere chocolade

5. Beperking van het gebruik van stimulerende middelen

Het blijkt dat niet alleen alcohol het libido doodt, maar dat ook sigaretten schadelijk zijn. Ik zeg niet dat je ze volledig moet opgeven, maar alleen maar beperken – het sleutelwoord! Een glas wijn voor het diner is van harte welkom. In tegenstelling tot liters bier heeft het pro-health eigenschappen.

6. Accepteer jezelf zoals je bent

Jezelf accepteren is een recept voor een beter leven – niet alleen erotisch. Ik bedoel je dagelijkse leven. Hou van jezelf zoals je bent. Werk aan wat je kunt – karakter, uiterlijk. Verander echter niet met geweld!

7. Zorg voor de sfeer

Er is een ambassadeur die ervoor zorgt dat twee mensen tegelijkertijd seks willen hebben – er is geen seks zonder verlangen. Je moet je partner willen! Enerzijds zegt u dat u zich niet meer tot haar aangetrokken voelt en anderzijds dat u zich het leven zonder haar niet meer kunt voorstellen. Misschien verveelde je je? Zorg voor de juiste sfeer. Investeer in gadgets, koop haar erotisch ondergoed – misschien wordt het uw verlangens wakker.

Wat als het niet werkt? Plan B!

Heeft u bovenstaande tips geïmplementeerd en niets? Klaagt u nog steeds over een laag libido? Bezoek de dokter! Een endocrinoloog of seksuoloog is het beste. Gespecialiseerde onderzoeken en verdere behandeling moeten verbetering brengen. Als blijkt dat je probleem veel dieper ligt – ik bedoel de psyche, dan heb je therapie nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *