Hoe krijg je een grotere penis, langer penis

 

Ik durf te zeggen dat je hier niet zonder reden bent! De grootte van uw natuur maakt u slapeloos – letterlijk en figuurlijk. Een kleine penis is een groot obstakel voor een succesvol seksleven. En wanneer om te vrijen, zo niet ‘s nachts? We haasten ons naar ons werk/school in de ochtend. We zijn doodsbang voor het schrikbeeld van de files in de Marszałkowska Straat. Deskundigen zijn het erover eens dat 22:00 uur de beste tijd is voor bedexperimenten. Dan zijn we het meest enthousiast om te spelen. Het testen van nieuwe items of gadgets. Het probleem is dat je hiervoor de juiste hulpmiddelen nodig hebt, één ding in het bijzonder: een grote penis.

Laat je niet misleiden door seksuologen die zeggen dat grootte er niet toe doet – technologie telt. Dat is onzin!

WIL MIJN PENIS VERGROTEN IN VIER WEKEN!

Grootte is belangrijk

En dat is niet mijn subjectieve mening. Misschien veel meer – dit is de aanname van vrouwen. 85% van de mensen in ons land beweert dat een kleine penis niet aan hun seksuele behoeften kan voldoen. Bereid je voor op een echte shit: Poolse vrouwen denken dat ze een man alleen kunnen verlaten omdat hij een pinda in zijn broek draagt! Eerlijk? Ik ben helemaal niet verbaasd. Een succesvol intiem leven is een integraal onderdeel van een relatie. De relatie is eenvoudig: het gaat niet goed in bed, het gaat niet ver voorbij het bed! Is dat niet zo? Natuurlijk is het dat!

Is je penis groot genoeg?

Deze vraag houdt vele twintigjarigen bezig – juist op dit moment komt er een einde aan de puberteit, waarin de geslachtsorganen de voor mannen typische vorm, functies en grootte van de geslachtsorganen bereiken. Typisch, wat is het? Een van de eerste studies over de grootte van de penis werd uitgevoerd in 1938, toen werd vastgesteld dat de gemiddelde lengte van de penis schommelde tussen 12,7 en 16,5 cm in erectie en 9,7 cm in slappe toestand. En zo is het tot op de dag van vandaag gegaan. Dus neem een heerser in je hand en kijk of je iets hebt om over op te scheppen.

Little – wat is dat?

Welke penissen kunnen we als klein beschouwen?

 • Rusttoestand – 4,5 – 7 cm
 • Bouwtoestand – 9-12,5 cm

De laatste statistieken laten zien dat wij Nederlanders niets hebben om over op te scheppen. We nemen een van de laatste plaatsen in qua penislengte in Europa in – in de wereld zijn alleen Aziaten ons voor.

Is de grootte van de penis een vaste waarde?

Nee, het is een variabele waarde die we onder controle kunnen krijgen. Er zijn vele manieren om uw penis te vergroten. Elk van hen heeft iets in zich. De keuze moet worden aangepast aan de individuele voorkeuren van het lichaam en de portemonnee – niet iedereen kan zich de operatie veroorloven. De inzending van vandaag is gericht aan mannen met een paar en een dozijn nullen voor hun rekening. Ik zal manieren voorstellen om de penis thuis en in de esthetische geneeskunde te vergroten. Ik hoop dat jullie iets voor jezelf vinden.

Thuis manieren om uw penis te vergroten

Ik zal beginnen met zelfgemaakte manieren om je penis te vergroten, en ik raad je aan om hetzelfde te doen. Alleen dan, als ze falen, zullen we ons afvragen wat er daarna gebeurt. Klaar om te gaan? We gaan met het onderwerp mee!

Jelqing – de eerste van de zelfgemaakte manieren om de penis te vergroten die ik u wil presenteren is jelqing. Hij kwam rechtstreeks uit Arabië naar ons land, het komt neer op het uitvoeren van speciale rekoefeningen, die op het eerste gezicht doen denken aan masturbatie. De man grijpt de penis met zijn hand recht aan de basis en beweegt hem dan naar de eikel toe. Druk leidt tot een verhoging van de bloeddruk in de huidige, wat resulteert in een verandering in de grootte van de penis – de penis wordt harder en veel groter. Smeermiddel kan nuttig zijn bij jeqling – dankzij de toepassing ervan voorkomen we huidirritatie. Trouwens, als ze dat doen, is het een teken dat je niet te voorzichtig met je penis omgaat. Het is aan te raden om uw kracht te verminderen en een paar dagen te stoppen met trainen.

WIL MIJN PENIS VERGROTEN IN VIER WEKEN!

Kegelspiertraining – hoewel het niet direct van invloed is op de grootte van de penis, stelt het u in staat om volledige controle te houden over uw erectie, wat ook zeer belangrijk is. Je zult niet begrijpen wat ik bedoel totdat je het mechanisme van de erectie begrijpt. En het is niet zo eenvoudig als het klinkt. Stimulans – een aantrekkelijke vrouw is niet genoeg. Een mannelijk lid is een heel ingewikkeld wezen, opgebouwd uit:

 • twee spelonkachtige lichamen
 • sponsachtig lichaam
 • urinebuis

Het element dat de zogenaamde eerste viool bespeelt is het holle lichaam van de penis. Zij zijn degenen die, als gevolg van opwinding, zichzelf uitbranden met bloed, waardoor het mogelijk wordt om de erectie te krijgen die nodig is om bevredigende geslachtsgemeenschap te hebben. Dankzij Kegelspiertraining zijn we in staat om ze onder controle te krijgen. De vraag is, wat zijn Kegels spieren? Waar moeten ze gevonden worden? De spieren van Kegel zijn gewoon de bekkenbodemspieren tussen het schaambeen en het staartbot. Ze haken ook hun gebied vast aan de penis. Hun slechte toestand is een veel voorkomende oorzaak van impotentie. Dus voordat je naar Viagra gaat, begin ze te versterken. Als de spieren van Kegel niet getraind zijn, kunnen we ze niet aanhalen – de erectie verdwijnt zo snel als het lijkt. Samengevat kan bekkenbodemspiertraining de volgende resultaten opleveren:

 • de duur en intensiteit van de erecties te verhogen en de intensiteit ervan te verhogen
 • ejaculatiecontrole
 • intensivering van het orgasme

De regels van de opleiding zijn zeer eenvoudig: stel je voor dat je de behoefte voelt om een toilet te bezoeken, het doel: om te plassen. Het probleem is dat er hier geen toilet is. Wat doen we? Trek de kruisspieren met al onze kracht aan, tel tot tien en ontspan. We maken 3 series – elk van hen bestaat uit 5-10 herhalingen.

Load Oefening – Het blijkt dat niet alleen de spieren kunnen worden beoefend met gewichten. Ze zijn ook geschikt om de natuurlijke omgeving te vergroten. Hang een speciaal zakdoekje aan je penis – je kunt het kopen in de erotische winkels en oefenen met je pijn – rek je penis naar beneden. Dit is zeker geen methode voor leken, het vereist ervaring en veel inzet. Denk aan de introductie als je het eerder hebt getest.

Hoe vergroot ik mijn penis thuis?

 

Vergroten van de penis met behulp van thuis methoden is geen gemakkelijke kunst. Het vereist geduld, inzet en vaak manuele vaardigheden. Een andere, even problematische kwestie is hun doeltreffendheid – het gebrek aan onderzoek dat de doeltreffendheid van de oefeningen zou bevestigen. Men kan alleen maar meningen suggereren van mannen die besloten hebben ze te beoefenen. De meningen zijn verdeeld – sommigen zeggen dat de uitbreiding van de thuispenis werkt, anderen daarentegen menen dat dit geen enkel resultaat oplevert. Eén ding is zeker: zelfs als u uw doel bereikt, verwacht geen resultaten – u kunt rekenen op een vergroting van 1-2 cm. Een spel dat de moeite waard is om bij kaarslicht te spelen? Beantwoord die vraag zelf.

Voorbereidingen voor penisvergroting

Een veel betere oplossing lijkt te zijn de voorbereidingen voor de uitbreiding van de penis, die fabrikanten ons verzekeren dat we binnen een maand ons geboortecijfer met 5-7 cm zullen verlengen. Is het de moeite waard om ze te vertrouwen? Zeker. De producten die zij aanbieden zijn geen Chinese vervalsingen, maar in het laboratorium geteste formules. We hebben een keuze uit tabletten, capsules en gels. Ik denk dat ieder van jullie wel iets voor jezelf zal vinden.

De formule voor penisvergroting is meestal gebaseerd op ten minste een van de volgende stoffen;

 • ginseng
 • sabelpalm
 • Ginkgo biloba
 • macawortel
 • tribulus tetris,

waarvan de werking meestal wordt gereduceerd tot het verhogen van de bloedtoevoer naar de holle lichamen van de penis, wat resulteert in penisvergroting. Het lid is veel dikker en breder en de erectie is moeilijker dan een steen. Wat belangrijk is, dit soort preparaten hebben niet alleen effect op onze natuurlijke omgeving, maar ook op het libido. Dankzij hen zal zelfs de koudste man een echte seksgod worden.

Waar kan ik penisvergrotingsproducten kopen? Een bron van aankoop is het internet. Naar mijn mening is dit een zeer geschikte vorm. Laten we onszelf niet voor de gek houden, niemand zou de held willen zijn van een situatie waarin een jonge blonde apotheker penisvergrotingspillen op de toonbank legt. Schandalig, vind je niet? Als je dapper genoeg bent om naar de sekswinkel te gaan… Doe het – het is echter geen garantie dat u een product met dit effect in dergelijke winkels zult vinden. Ik zou het vergeten zijn – de prijs! Je moet nieuwsgierig zijn om te zien hoeveel dit plezier kost. Bereid je voor om 30-50 EUR uit te geven. Persoonlijk denk ik dat het de moeite waard is om zo’n hoeveelheid te vinden – de effecten verschijnen al na slechts 14 dagen van regelmatige suppletie! En wat belangrijk is, ze zijn duurzaam!

Penisvergroting met vulmiddel

Het blijkt dat hyaluronzuur niet alleen gebruikt wordt voor het opvullen van rimpels, maar ook voor het opvullen van grotten waaruit onze penis is opgebouwd. Deze methode is al enige tijd zeer populair. Ik ben benieuwd waarom. Is het echt zo effectief? Eens kijken!

Dit type behandeling maakt het mogelijk om de penis met 1-3 cm te vergroten en met ongeveer 5 cm in te dikken. Het wordt uitgevoerd met behulp van een speciale gel, waarvan de basisstof hyaluronzuur is. Artsen zeggen dat het eindresultaat afhangt van de individuele aanleg van het lichaam. Belangrijk is dat de resultaten direct zichtbaar zijn! Het slechte nieuws is dat ze onstabiel zijn. Hyaluronzuur is zeer biologisch afbreekbaar – na twee jaar moet u naar de kliniek gaan en de hele procedure herhalen.

Penisvergroting met vuller is geen ingewikkelde techniek, de tijd van een bezoek aan het kantoor is niet langer dan 20 minuten. De dokter prikt met een naald in de huid van de penis – dat is de filosofie! Er wordt plaatselijke verdoving toegediend zodat de patiënt geen pijn voelt. Natuurlijk moet je voorbereid zijn op wat roodheid, blauwe plekken – maar dat is alles. Ga terug naar je kindertijd, toen je er tientallen had – je zult het op de een of andere manier overleven. Het zal erger zijn met seksuele activiteit – je moet je voorbereiden op vier weken van onthouding, extra regelmatige penismassage en het dragen van strak ondergoed! De kosten van de uitbreiding met vulmiddel schommelt rond de 2000 EUR

Wat moet je nog meer weten?

Dit is niet het einde van de informatie die je nodig hebt om te verwerken. Voordat u een techniek toepast, moet u gedetailleerde metingen van uw penis uitvoeren. Meet het in erectiele en slappe toestand, bewaar de gegevens. Ze zullen nuttig zijn om de vooruitgang te volgen.

Welke methode te kiezen?

Vergroten van uw penis thuis kan een Sisyphus baan zijn, dus ik moedig u aan om de andere twee methoden te overwegen. Ik zou me in het bijzonder willen richten op tabletten, die, in tegenstelling tot de hyaluronzuurbehandeling, een blijvend effect hebben.

Welkom bij de 2 delen van ons vademecum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *