Hoe de penis te vergroten 2019 – 11 nieuwste methodes!

 

Hoe vergroot u uw penis! – De nieuwste en beste methodes!

De grootte van de penis maakt dat je op je oogleden slaapt? Het verbaast me helemaal niet – een grote penis is een symbool van mannelijkheid, kracht, seksuele efficiëntie. Benieuwd hoe het te vergroten? Heeft u een operatie aan uw hoofd? Wat is het, dat is het niet! Er zijn zoveel andere, natuurlijke en vooral veilige methoden! Wat voor soort methoden? Ik wil deze geheime kennis graag met u delen. Dankzij dit systeem zal uw natuur niet alleen in lengte, maar ook in dikte toenemen. U zult de dimensies van uw dromen bereiken: 17,3 cm – zo’n lid zou in staat zijn om de vrouw het grootste plezier te geven. Ondertussen is het Nederlandse gemiddelde slechts 13,2 cm! Het is tijd om het te veranderen!

De grootte van de penis is geen vaste waarde, die voor eens en voor altijd wordt gegeven – net als in het geval van vrouwelijke borsten, verandert de grootte van de penis met de leeftijd. De adolescentieperiode is een doorbraakmoment – op het moment dat de geslachtsorganen volledig tot volle wasdom zijn gekomen. Meestal is het 20-21 jaar oud. Dan heeft uw apparatuur het grootste potentieel – niet alleen op het gebied van voortplanting. Het probleem is dat het met het verstrijken van de tijd zijn waarde verliest. Het menselijk lichaam krimpt, spieren verzwakken, collageenniveaus nemen af, wat resulteert in een vermindering van de omvang. Dit proces kan natuurlijk worden gestopt. In het allereerste begin wil ik zeggen dat de beste resultaten zullen worden bereikt met behulp van verschillende methoden tegelijk!

 • De eerste stap die u moet nemen is uw levensstijl te veranderen. U beseft waarschijnlijk niet dat stimulerende middelen of een slecht dieet de grootte van uw penis negatief kunnen beïnvloeden. Het is tijd om dat te beseffen. Uw menu moet vlees, vis, eieren, melkproducten – ze zijn een bron van eiwitten – bouwstenen van botten, organen en spieren – met inbegrip van de penis – bevatten. Alcohol en sigaretten hebben een fatale invloed op de potentie en de grootte van de natuurlijke omgeving, die vooral tijdens de erectie zichtbaar is – de stimulerende middelen worden tot een minimum beperkt!
 • Een andere is regelmatige seksuele activiteit – mannen die elke dag vrijen hebben een veel betere kans om geen pinda te hebben op hun oude dag.

De beste manier om uw penis te vergroten

Speciaal voor u heb ik een rangschikking van de beste methoden voor penisvergroting voorbereid. U vindt er alleen en uitsluitend producten die worden aanbevolen door andrologen en seksuologen, gebaseerd op natuurlijke samenstelling – niet alleen tabletten. Ik ben me er terdege van bewust dat het gebruik ervan voor sommige mensen problematisch kan zijn. Fagofobie (angst om capsules in te slikken) is een steeds vaker voorkomend verschijnsel. Het verzorgen van hun geestelijke gezondheid, het geeft u een keuze – tabletten, crèmes, crèmes, expanders.

U hoeft zich geen zorgen te maken over bijwerkingen – tot nu toe zijn er geen bijwerkingen van het gebruik ervan gemeld. Ik heb voor u producten gekozen die in combinatie met een gezonde levensstijl de verwachte resultaten zullen opleveren – ik wilde in de onderstaande tabel tabletten opnemen die niet alleen de grootte van de geboorte zullen vergroten, maar ook de seksuele prestaties zullen verbeteren – naar mijn mening is het me gelukt om dit te bereiken. Het is tijd om te weten te komen Uw mening!

Member XXL

Onze beoordeling van Member XXL

Het is een grote hit! Nummer één in de ranglijst van tabletten voor penisvergroting. De concurrentie heeft geen kans bij hem – hij heeft het vertrouwen van mannen uit de hele wereld gewonnen. U kunt Mmeber XXL niet alleen in Nederland kopen, maar ook in Italië of de Verenigde Staten. Wat verdiende hij zo’n prijs? Het is een van de weinige voedingssupplementen waarvan de werking wetenschappelijk bewezen is! Simpel gezegd: hij heeft er de papieren voor. Ik denk dat u geïnteresseerd bent in de resultaten van het experiment. Het werd geïnitieerd door Duitse wetenschappers die besloten om een groep van 100 mannen te testen die worstelen met een klein peniscomplex. Sommigen klaagden over de lengte, anderen over de dikte. Ze werden verdeeld in twee groepen:

 • Groep A – tweedehands Member XXL
 • Groep B – gebruikte een placebo

Na drie maanden was het tijd voor samenvattingen. De resultaten van de eerste vijftig overtreffen de verwachtingen van de initiatiefnemers zelf! Mannen die Member XXL namen, noteerden een hoogte van 8 cm! Dit is nog maar het begin van de resultaten die ze bereikt hebben!

 • Groei van het libido
 • Sterke en lange erectie.

En de placebogroep dan? Helaas hebben de heren die zich bij het Parlement hebben aangesloten, geen enkele verandering meegemaakt.

Ervaar de kracht van de natuur

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken, hebben XXL-tabletten van het lid hun werking niet te danken aan vreemde stoffen. Ze hebben een volledig natuurlijke samenstelling. Hun formule is gebaseerd op plantenextracten, waarvan de eigenschappen niet alleen bij penisvergroting worden gebruikt. Ze voegen kracht en vitaliteit toe – dankzij hen bereikt u het hoogtepunt van uw seksuele mogelijkheden!

 • Extract van Chinese citrusvruchten – verbetert de bloedtoevoer naar de grotten van de penis, waardoor het bijdraagt aan de toename van hun grootte, wat zich, zoals u gemakkelijk kunt raden, vertaalt in een verandering in de grootte van de penis.
 • Ginsengwortelextract – wordt gekenmerkt door een hoog gehalte aan ginsenosiden – stoffen die de bloedtoevoer naar de penis verhogen, wat op zijn beurt resulteert in een sterke uitbreiding.
 • L-argninine – draagt bij tot een verhoogde productie van stikstofmonoxide, wat een aanzienlijke invloed heeft op de conditie van het spierweefsel waaruit de mannelijke penis is gemaakt. Het is een beproefde methode voor een sterke en lange erectie, en dus bescherming tegen erectiestoornissen.
 • Extract van zwarte peper – vergroot het volume van de holle lichamen waarvan de penis is gemaakt, waardoor het effect van een penis in grootte XXL wordt verkregen.
 • Saffraanextract – versterkt de kwaliteit van de seksuele sensaties – versterkt de erectie en verlengt de duur ervan.
 • Sabballpalm extract – bewaakt de seksuele conditie – houdt je libido in bedwang. Het geeft je altijd het gevoel om seks te hebben.
 • Fenegriek extract – in tegenstelling tot wat het lijkt, is de breedte van de penis even belangrijk als de lengte. Fenegriek zorgt ervoor dat je penis er proportioneel uitziet.
 • Extract van tribulus terrestris – verhoogt het niveau van stikstofoxide – een stof die nodig is om een sterke en bevredigende erectie te verkrijgen.
 • Vitamine B6 – verhoogt het niveau van testosteron in het bloed – het belangrijkste mannelijke hormoon, dat verantwoordelijk is voor de goede ontwikkeling van de testikels en de grootte van de penis.
 • Vitamine E – verhoogt de flexibiliteit van de penis, waardoor uw erotische leven wordt gediversifieerd. Kamasutra zal je beste vriend worden.
 • Zink – verhoogt de productie van sperma en verbetert de kwaliteit ervan, wat ongetwijfeld zeer goed nieuws is voor mannen die van plan zijn om kinderen te krijgen.

Spectaculaire vergroting!

De XXL Memeber wordt gekenmerkt door een zeer hoog rendement. De resultaten zijn al zichtbaar in de eerste week van gebruik! Daarom wordt alle mannen die van plan zijn om tabletten te kopen, geadviseerd om nauwkeurige metingen uit te voeren alvorens de behandeling te starten. Na zeven dagen ziet u een groeisnelheid van 1-2 centimeter. Niet genoeg? Maak je klaar voor meer. De derde week zal echt spectaculaire veranderingen met zich meebrengen – het zal moeilijk zijn om ze niet op te merken! 4 centimeter – dat is precies wat je zou verwachten! Na twee maanden regelmatig gebruik van Member XXL zal uw penis gemiddeld 6 cm groter zijn – de groei is afhankelijk van de individuele aanleg van het lichaam. Mannen met micropenis kunnen rekenen op het “wow” effect!

Idealen bestaan!

 • Natuurlijke samenstelling – gebrek aan conserveringsmiddelen en versterkers
 • Snelheid van handelen – effecten al zichtbaar in de eerste week van de behandeling
 • Veiligheid van gebruik – geen bijwerkingen
 • Veelzijdigheid van actie – penisvergroting, libidogroei, sterke erectie, sterke erectie
 • Toegankelijkheid – Mmeber XXL kopen zonder het huis te verlaten

Het is de moeite waard om te weten:

Het ergste wat je kunt doen is kopen penis uitbreiding pillen van een onbekende verkoper! Vermijd verdachte websites en online veilingen! Door zo’n stap te nemen, riskeert u uw gezondheid. Ba! Levenslange seksuele onthouding, en in extreme gevallen penis amputatie!

Interactie met andere drugs

Member XXL is een preparaat met een natuurlijke en veilige samenstelling, u kunt het zonder angst gebruiken – combineer het met voorgeschreven tabletten.

Aanbevelingen van de fabrikant

Voor een optimaal resultaat wordt aanbevolen om dagelijks twee capsules in te nemen. Als u zich aan deze regel houdt, kunt u rekenen op penisvergroting, verdikking en versterking van de potentie.

Titan Gel

Onze beoordeling van Titan gel

Titan Gel werd tweede. Een voorstel voor mannen die farmaceutische producten vermijden. Het is een cosmetisch product met een gespecialiseerd effect – een gel voor penisvergroting, die een niet aflatende belangstelling van mannen geniet. Heren beschouwen het als een zeer interessant alternatief voor de traditionele methoden – tabletten. Wat meer is, het is niet genoeg! Een manier om het seksuele leven te diversifiëren – een partner kan zeer behulpzaam zijn bij de toepassing van Titan Gel.

De enige formule van deze aard op de markt

Tita Gel wordt gekenmerkt door een unieke set van stoffen die gekenmerkt worden door een hoge efficiëntie en de mogelijkheid om het volume van de holle lichamen van de mannelijke penis te vergroten – zij bepalen de grootte van de penis. Het geeft een natuurlijk en, wat belangrijk is, duurzaam effect – het is niet nodig om de behandeling te herhalen.

 • Ground mace – stimuleert de productie van androgenen – hormonen die verantwoordelijk zijn voor de groei van penis en spieren.
 • Macawortelextract – een plant waarvan de pro-gezondheidseigenschappen de belangstelling wekken van artsen op alle gebieden, vooral van andrologen en seksuologen. Macawortel verhoogt het libido, versterkt en verlengt de erectie, en als dit niet genoeg is, verhoogt het de vruchtbaarheid.
 • Guarana-extract – voegt energie toe, verandert je in een echte seksgod – je zult in staat zijn om altijd en overal, op elk moment, dag en nacht de liefde te bedrijven.
 • Ektrsakt met epimedium – een kruid dat geïnteresseerde Chinese artsen, onder andere, die het gebruiken bij het voorkomen van erectiestoornissen voor een lange tijd. Steeds meer studies tonen aan dat epimedium de synthese van fosfodiësterase-5 (PDE-5) remt en de productie van stikstofoxide verhoogt.

Welke effecten kunt u verwachten?

Titan Gel wordt gekenmerkt door een bovengemiddelde effectiviteit – de eerste resultaten zult u direct na het aanbrengen van het product merken! Letterlijk op dit moment heb je zin om liefdesspelletjes te spelen!

 • Na 7 dagen – een echte mannetje ontwaakt in je – zal er de hele dag door gedachtes over seks met je meegaan! Het libido zal zijn hoogtepunt bereiken!
 • Na 14 dagen – je lid zal beginnen te groeien, je intieme omgeving zal gevoeliger worden voor aanraking.
 • Na 28 dagen – u zult grote veranderingen merken – zal uw penis veel groter worden – minstens 5 cm. En u zult zich eindelijk als Macho voelen – geen enkele vrouw zal in staat zijn om u te weerstaan!

Belangrijke informatie!

Hoewel Titan Gel een natuurlijk product is, worden voorzorgsmaatregelen aanbevolen. Penishuid is een uiterst gevoelige materie, het is moeilijk te voorspellen hoe het zal reageren op de stoffen in het preparaat. Voer daarom, voordat u het op de penis aanbrengt, een test uit. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op een nauwelijks zichtbare plaats gedurende ten minste 24 uur. Als er na deze tijd geen allergische reactie optreedt – alle soorten puisten, blaren en roodheid moeten uw aandacht trekken, dan bent u veilig.

Beginselen voor de toepassing

Het aanbrengen van de Titan Gel vereist een goede voorbereiding – neem een bad voordat u het op de huid van uw penis aanbrengt. Dan:

 • Droog uw penishuid grondig af.
 • Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de palm van je hand.
 • Breng Titan Gel grondig aan op de huid – een beweging die doet denken aan masturbatie.
 • Het duurt ongeveer 15 minuten. Als u echt spectaculaire resultaten wilt, doe het dan twee keer per dag!

Voordelen

Een onbetwistbaar voordeel van Titan Gel is de onmiddellijke werking – de gel dringt door in de huid van de penis en bereikt de grotten waar het nodig is – waardoor de structuur van de gel verandert en de penis wordt vergroot. Titan Gel is niet alleen een middel om de penis te vergroten, maar ook een glijmiddel – je kunt het gebruiken voor seksuele spelletjes.

Nadelen

Wat schrikt mannen af? Dit is ongetwijfeld een toepassing – wij, de jongens, geven om tijd. In plaats van een spiegel geven we de voorkeur aan een computerscherm. Hoeveel minuten brengen we door in de badkamer? Niet meer dan een kwartier!

Verlengstuk

Onze beoordeling van de Extenders

Tijd voor de volgende onderbreking – verlenger – penis uitbreiding apparaat. Het dankt zijn doeltreffendheid aan de kracht van tractie, die het gebruikt om de penis te verlengen en te verdikken. Geen enkel ander apparaat dat op de markt beschikbaar is, kan prat gaan op een dergelijke actie. Hier bepaalt u het eindresultaat!

In de ogen van wetenschappers

Wetenschappers van de Universiteit van Turijn hebben besloten om de extender nader te bekijken – ze vergeleken het met dure en gevaarlijke chirurgische ingrepen, die, zoals bleek, geen enkele kans op succes hadden. Extander vergroot de penis op een niet-invasieve manier – de effectiviteit van de verlenging van 2 cm.

Gebruiksgemak, veiligheid van de bediening

Op het eerste gezicht lijkt een extender een zeer ingewikkeld apparaat. Het kan beangstigend zijn om het te zien – ik persoonlijk associeer het met een prothese. Ten tweede is het gebruik ervan een trivialiteit! Het gebruik ervan is triviaal eenvoudig en vooral pijnloos! Niemand zal merken dat je het in je broek hebt – het is onzichtbaar voor het milieu! Volg gewoon de instructies van de fabrikant!

Attentie! Belangrijke informatie!

De sleutel tot succes ligt niet alleen in het opvolgen van de instructies van de fabrikant, maar ook in de aankoop van de juiste apparatuur – het is gemakkelijk om vervalsingen op het internet te vinden. De meeste van hen worden gekenmerkt door een uitzonderlijk lage prijs. Dus als je een extender voor 20 PLN tegenkomt, blijf er dan bij uit de buurt! Het bespaarde geld besteedt u aan een bezoek aan een plastisch chirurg!

Rustig aan! Niemand zal merken dat je het draagt!

Dankzij de samenwerking met topspecialisten zijn we erin geslaagd om de ideale apparatuur te creëren. Hoogwaardige materialen zorgen voor veiligheid en gebruiksgemak – de onderdelen van de constructie zijn zelfs geschikt voor mensen met een allergie. Ook vermeldenswaard is de lichtheid van de tractie – 600 – 1500 gram. Je zult niet eens het gevoel hebben dat je iets draagt! In tegenstelling tot primitieve gewichten biedt de extender een optimale belasting.
Geen enkel ander apparaat op de markt stelt u in staat om de tractiedruk onder controle te houden – met de effecten die u krijgt, kunt u deze verhogen om verdere penisgroei te stimuleren.

Gevolgen van het gebruik

Dankzij het zult u niet alleen de aard, maar ook ontdoen van alle soorten vervormingen, zoals de vaak voorkomende misvormingen van de penis – uw penis zal perfect zijn. Eenvoudig, breed en lang genoeg. De eerste effecten van de toepassing treden op na een maand van regelmatige slijtage van de extender.

Heeft de extender nog nadelen?

Helaas heeft de verlenger een groot nadeel – het moet elke dag gedurende enkele uren gedragen worden, wat spontane seks uitsluit. Ik wil niet eens nadenken over wat je partner zou kunnen denken als ze de extender voelt tijdens het voorspel. Wees voorzichtig!

Xtrasize

Onze beoordeling van Xtrasize

Hoewel Xtrasize tabletten niet op het podium staan, verdienen ze ongetwijfeld uw aandacht. Zelfs hun naam suggereert dat het echt iets bijzonders is. Het geeft u het zicht van een extra grote penis. En het is zeker geen droom, het is de echte! Java, wat tot uiting komt in de effecten van regelmatig gebruik van het product.

Resultaten

Xtrasize tabletten kunnen niet worden ontkend – dat is zeker. De voordelen van het gebruik ervan zullen voor veel mannen interessant zijn.

 • Langere en grotere penis
 • Groei van het libido
 • Sterke erectie.

En dit alles in slechts een maand – na precies 30 dagen zult u de eerste effecten van de behandeling merken. Is het de moeite waard om zo lang te wachten? Zeker ja. Temeer omdat de fabrikant ons een garantie voor hen geeft. Hoe weet je dat zo zeker? De Xtrasize-actie is bevestigd in talrijke wetenschappelijke studies. Hieronder vindt u de resultaten van een aantal van de laatste onderzoeken die op initiatief van docenten van King’s College London zijn uitgevoerd.

Wat zegt het onderzoek?

Afhankelijk van wat ze hebben gevonden, is de gemiddelde mannelijke penis 13,2 cm. Is dat veel? Nee, helemaal niet! Niet genoeg om aan de seksuele behoeften van vrouwen te voldoen. Volgens hen is 17,3 cm een noodzakelijk minimum! Xtrasize is in staat om aan hun hoge eisen te voldoen en tegelijkertijd ons mannelijke ego op te bouwen.

Werkingsprincipes

Om de betekenis van Xtrasize te begrijpen, is het de moeite waard om een paar jaar terug te gaan – precies naar de biologieles waar Bożenka de bouw van de penis besprak. Het bestaat uit twee spelonkachtige lichamen die parallel aan elkaar liggen, en een eikel. Wanneer u opgewonden bent, vult uw penis zich met bloed, waardoor de grootte van uw penis toeneemt. Het is de efficiëntie van de bovengenoemde onderdelen die bepalend is voor het goede verloop van dit proces. Xstrasize levert stoffen die ervoor zorgen.

Belangrijk!

7,5 cm – dit is het maximum dat u kunt bereiken. Dat kan, maar dat hoeft niet. Het resultaat van de behandeling hangt af van de individuele aanleg van het lichaam! De fabrikant kan niet voorspellen hoe uw lichaam zal reageren op de stoffen in de tabletten!

Formule

De formule van Xtrasize preparaat is gebaseerd op stoffen die bekend zijn en worden aanbevolen door specialisten, die ze al jaren in hun praktijk gebruiken – met succes natuurlijk.

 • De eigenschappen van de foelie zijn al eeuwenlang bekend. De foelie verhoogt het seksuele verlangen en maakt het gemakkelijker om een erectie te krijgen. Het wordt vooral aanbevolen voor mannen die worstelen met erectiestoornissen,
 • Koreaanse ginseng – het blijkt dat niet alleen slechte voeding een fatale invloed heeft op het uiterlijk van de mannelijke penis. Stress is net zo gevaarlijk. Ginseng is in staat om ons ertegen te beschermen. Het elimineert de schadelijke effecten van vrije radicalen die bijdragen aan de vorming ervan.
 • L-arginine – een substraat van stikstofmonoxide – een stof die nodig is voor een sterke en duurzame erectie.
 • Sabale palm – verbetert het werk van de bloedsomloop – breidt de weefsels uit, zorgt ervoor dat er meer bloed in de penis stroomt, wat resulteert in een sterke uitbreiding van de penis.
 • Pompoenzaden – een rijkdom aan vitaminen en mineralen – vooral zink, dat een onschatbare invloed heeft op de kwaliteit van het mannelijke sperma. Het verhoogt het aanbod, verbetert de kwaliteit.
 • Brandnetel – een plant die gekenmerkt wordt door bovengemiddelde gezondheidseigenschappen – beïnvloedt de potentie, bloedtoevoer en immuniteit.
 • Kolcoroslaw – versterkt de Kegelspieren in het gebied van het mannelijke bekken, wat resulteert in intensere erecties en sterkere orgasmen.
 • Vlotte zoethout – verbetert de absorptie van de penis in grotten – hoe meer bloed ze bevatten, hoe groter de penis.

Dosering aanbevolen door de fabrikant

Het wordt aanbevolen om één capsule per dag in te nemen – bij voorkeur ‘s morgens, direct na het ontbijt of 30 minuten voor de geplande seksuele activiteit.

Mogelijke bijwerkingen

Xtrasize is een natuurlijke formule, SkBijwerkingen zijn zeer zeldzaam, met uitzondering van degenen die allergisch zijn voor de stoffen die het bevat. Daarom, voordat u besluit om het te kopen, maak u zich vertrouwd met de samenstelling.

PenisizeXL

Onze beoordeling van PenisizeXL

PenisizeXL is een voedingssupplement voor de uitbreiding van de penis en niet alleen – het heeft een sterk stimulerend en versterkend effect – het verbetert het comfort van het intieme leven. Behandeling met dit middel is een garantie voor sterke orgasmen en extra centimeters! Het is de moeite waard om er eens goed naar te kijken. Controleer hoe het zich verhoudt tot andere producten uit de ranglijst.

Recept

De resultaten van de analyse van de line-up hebben me zeer verrast. De formule van het preparaat is verwarrend vergelijkbaar met concurrerende tabletten. Waarom is PenisizeXL dan als vijfde geëindigd? Ik denk dat het over proporties gaat die misschien niet genoeg zijn in zijn geval. In navolging van deze vaststelling kunt u tot de volgende conclusies komen: de tabletten werken goed voor mannen die slechts iets minder dan 1-2 cm van het ideaal verwijderd zijn. Als dit niet het geval is, me op te knappen. Ik ben benieuwd naar uw suggesties.

 • Damian’s leaf – zorgt voor mannelijke seksuele fitheid: het verhoogt het libido, versterkt de erectie.
 • Tribulus Terrestris – vult de holle lichamen van de penis met stikstofmonoxide, wat resulteert in het volgende een duidelijke vergroting en dus een verandering in penisgrootte.
 • Macawortel – is een garantie voor een duurzame en sterke erectie. Het wordt gekenmerkt door een hoog eiwitgehalte – basisbouwstenen van botten, organen, spieren en penis.
 • Muira Puma – dankzij het zal uw penis aan waarde winnen. Het zal langer en breder worden, zelfs ideaal voor penetratie.
 • Ginseng – versterkt het lichaam. Supplementen mogelijk tekort aan vitaminen en mineralen. Het stelt u in staat om van uw gezondheid te genietenZonder hen kun je geen seks hebben.
 • Borscht – houdt de mannelijke seksuele gezondheid in bedwang – is een garantie voor sterke en lange erecties. Dankzij dit alles zal je jezelf niet in gevaar brengen in het bijzijn van je partner.

Controleer of het voor u is

PenisizeXL is niet alleen een lengte maar ook een kwaliteit van het seksuele leven. Het is een voorbereiding voor mannen die…:

 • klagen over de routine van de relatie
 • ze willen experimenteren met de posities
 • zijn ontevreden over de grootte van hun penis.
 • droom van lange en sterke erecties
 • klagen over het lage libido
 • last hebben van erectiestoornissen

Resultaten

Helaas heeft een erectiestoornis steeds jongere mensen – zelfs 20-jarigen hebben er moeite mee. PenisizeXL is in staat om ze te voorkomen, wat te wijten is aan de bovenstaande samenstelling.

 • Versterkt het libido
 • Verbetert de prestaties van het lichaam
 • Verhoogt het volume van het sperma
 • Het conditioneert een sterke erectie

en, natuurlijk, verlengt de penis, zeven centimeter extra. Dit is geen grapje! De fabrikant van PenisizeXL beweert dat een dergelijk effect binnen ons bereik ligt!

Attentie!

PenisizeXL wordt alleen gebruikt bij volwassen mannen! Als u nog niet meerderjarig bent, wacht dan met de aankoop ervan! Uw geslachtsorganen zijn nog niet volledig gevormd, het is moeilijk om hun werkelijke grootte te bepalen!

Slechts twee tabletten per dag!

Het wordt aanbevolen om dagelijks twee capsules met verschillende tussenpozen in te nemen. De eerste – 20 minuten voor het ontbijt, de tweede – 30 – 40 minuten voor de geplande seksuele activiteit.

Bijwerkingen

PenisizeXl is een preparaat met een natuurlijke samenstelling. Het veroorzaakt zelden bijwerkingen. De uitzondering is wanneer we het op een andere manier gebruiken dan door de fabrikant wordt aanbevolen.

Jelqing

Onze beoordeling van Jelqing

Jelqing is een methode die rechtstreeks uit het verre Arabië naar ons toe kwam. Het bestaat uit het uitvoeren van rekoefeningen, die bedrieglijk veel weg hebben van masturbatie. Het geheim van de effectiviteit ervan ligt in de regelmaat – een man die zijn koffer wil verlengen moet zes keer per week zes keer per week minstens 20 minuten trainen.

Kenmerken

Jelqing vereist geen financiële uitgaven, maar alleen (of zelfs evenveel als) een sterke wil en betrokkenheid.

Als je van nature een lui persoon bent, is deze methode misschien niet geschikt voor jou. Wat niet betekent dat ik je ga ontmoedigen – ik zeg het gewoon zoals het is. Tijdens de massage omarmt de man de penis met zijn hand en beweegt deze vervolgens naar de eikel toe. Druk verhoogt de bloedtoevoer naar de penis, wat resulteert in een zwelling van de penis. Weet je nog dat ik schreef dat jeqing niets kostte? Ik had het mis! Het is de moeite waard om een glijmiddel te kopen – een preparaat dat u zal beschermen tegen mogelijke irritatie of roodheid van de huid. Als u ze opmerkt, moet u de behandeling stoppen – en onmiddellijk stoppen! Wacht een paar dagen, ga terug naar het moment dat de wonden genezen.

Principes

De training begint met de wijsvinger en duim van de penispomp. De volgende stap is om de hand naar de eikel toe te bewegen. Als je daar bent, knijp je je vingers vast. 4 seconden ingedrukt houden – loslaten. En dus voor 20-30 minuten. Het tijdstip van de oefening is zeer controversieel – de aanhangers zullen zeggen: het is slechts twee kwartier. Realisten – het is moeilijk voor mij om tijd te vinden voor mijn geliefden, laat staan voor dit soort activiteiten. Wat moet ik zeggen? Nou, voor degenen die niets moeilijks willen.

Technieken

Er zijn verschillende technieken van jelly-jacking – de manier van oefenen, zoals hierboven gepresenteerd, heeft de naam van een basistechniek gekregen. Ondertussen kunt u kiezen uit verschillende andere manieren.

 • Crank – grijp de penis onder de eikel en wankele de penis rond de wielen.
 • Penis opvallend – Pak de penis aan de basis vast en sla hem op de maag of de andere vrije hand. Het is vermeldenswaard dat deze techniek goed zal werken voor gevorderde mensen – een opleiding van meer dan twee maanden.
 • Zijdelingse uitrekking – spreid uw benen wijd uit elkaar en pak de penis onder de eikel vast, trek hem dan zachtjes naar beneden en beweeg hem als een slinger – één keer naar links, één keer naar rechts. Het lid moet het been aanraken.
 • Handdoektraining – Leg een handdoek op je penis en probeer deze vervolgens met schaamstreekspieren op te tillen.

Lees het zeker!

Jelqing is geen masturbatie! Tijdens de massage mag de penis niet kunnen oprichten! Het effect van gedeeltelijke slapte is het meest wenselijk – het stelt u in staat om het weefsel uit te rekken en de groei van de penis te stimuleren. Als er een erectie optreedt, moet u stoppen met bewegen.

Is het de moeite waard om te oefenen?

Niet zonder reden, nam jelqing de zesde plaats in. Er is een gebrek aan onderzoek dat de doeltreffendheid ervan zou bevestigen. Men kan alleen maar meningen suggereren van mannen die besloten hebben om het te implementeren. Helaas zijn ze zeer tegenstrijdig. Sommigen bevelen het aan, anderen daarentegen – zij beweren dat jelqing tijdverspilling is. Het geeft zeer weinig resultaat. Ba! Het brengt ze helemaal niet. Het is een methode voor de patiënt: mogelijke effecten verschijnen pas na enkele maanden van regelmatige oefeningen. Het slechte nieuws is dat je verplicht bent om te trainen voor het leven! Omdat u ze dan opgeeft, zal de uitbreiding verdwijnen.

Bijwerkingen

Helaas, jelqing nidat het een van de veiligste methoden is. Vergeleken met tabletten of crèmes valt het er zeer slecht uit. Bij ondeskundig gebruik kan het leiden tot ernstige huidbeschadiging – schaafwonden, roodheid, blauwe plekken. Veel mannen klagen over piercingspijn tijdens het sporten – de penis is een uitzonderlijk delicaat orgaan. Alle geïnteresseerden worden vriendelijk verzocht om met uiterste voorzichtigheid te oefenen!

Penilarge

Onze beoordeling van Penilarge

Penilarge is niet een enkel product, maar een set van voorbereidingen voor penisvergroting. Tabletten, crème, spray. Alles om in de verschillende behoeften van mannen te voorzien. Hoewel niemand van ons het hardop zal zeggen, maakt de witte jas ons bang. Net als witte pillen zijn we bang voor ze. We gebruiken het alleen als het nodig is – mijn vrouw zei dat ik het moest gebruiken. We zijn toleranter met betrekking tot cosmetica – de tijd van de grijze zeep is al lang voorbij. Meer en meer grijpen we graag naar toegewijde producten, waaronder ongetwijfeld ook Penilarge.

Gel, crème, tabletten – de keuze is aan u!

De mannelijke penis bestaat uit een sponsachtig lichaam en twee parallelle holle lichamen. Alles bij elkaar vormen ze een zeer gecompliceerde sinusstructuur, gestimuleerd door de bloedsomloop. Het is degene die de sterke en lange erectie bewaakt. De fabrikant Penilarge is zich hiervan bewust – hij heeft een serie gemaakt waarvan de actie zich daarin concentreert. De werkzame stoffen die erin zitten stimuleren het werk van de penis – verhogen de bloedtoevoer naar de penis, wat resulteert in het veranderen van de grootte van de penis. Zoals u weet, kan Penilarge op verschillende manieren worden gebruikt: gel, tabletten, crème – niets staat in de weg dat u alle bovengenoemde producten tegelijkertijd gebruikt. Integendeel – het is aan te bevelen! Producten voor uitwendig gebruik verbeteren de prestaties van de capsules, waardoor u de kans krijgt om nog betere resultaten te bereiken!

Alleen voor volwassenen!

De Penilarge serie is alleen bedoeld voor volwassen en zelfs iets oudere mannen. Volgens specialisten bereiken onze genitaliën de beoogde lengte tussen 18 en 21 jaar. Voldoet u niet aan deze criteria? Relax – er zijn vele andere methoden van penisvergroting: bijvoorbeeld, jelqing, die geen leeftijdsgrenzen heeft.

Inhoud

Een onbetwistbaar voordeel van de Penilarge serie is de samenstelling – of u nu een crème, tabletten of spray koopt, u krijgt een product van de hoogste kwaliteit: natuurlijk, gecertificeerd, waarvan de formule is gebaseerd op stoffen van natuurlijke oorsprong. Geen versterkers, kleurstoffen of conserveringsmiddelen!

 • L-arginine – is een chemische verbinding die geclassificeerd is als een groep van exogene aminozuren – van nature door het menselijk lichaam geproduceerd. Helaas, met het verstrijken van de jaren, neemt het niveau ervan aanzienlijk af, wat resulteert in erectiestoornissen en problemen met de potentie. Daarom wordt een aanvullende aanvulling aanbevolen. Penilarge bevat een optimale dosis l-arginine – het voorziet in de dagelijkse behoefte van het lichaam aan dit ingrediënt.
 • Ground mace – stimuleert de hypofyse – het orgaan dat verantwoordelijk is voor de productie van testosteron. Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen wat de eigenschappen zijn – kracht, potentie, spieren, libido, grote penis!
 • Muira Puama – niet zonder reden kreeg ze de bijnaam “potentieboom”. De werkzame stoffen die erin zitten stimuleren de erectie – ze zorgen voor een sterke en duurzame erectie.
 • Ginseng – Siberische ginseng – versterkt het lichaam, reguleert de bloeddruk, waakt over de goede werking van de bloedsomloop – verhoogt de absorptie van de holle lichamen van de penis, waardoor de grootte van de geboorte wordt gevormd.

Voorzorgsmaatregelen

Mannen met hypertensie wordt geadviseerd om een arts te raadplegen. Voor mannen die lijden aan huidaandoeningen, aan de andere kant, voordat ze Penilarge crème of spray op de huid van de penis aanbrengen, breng het gekozen product aan op het onzichtbare deel van het lichaam – de elleboog, de hand. Als er na 24 uur geen allergische reactie optreedt, kunt u met de behandeling beginnen.

Effecten die u zullen verrassen

De Penilarge-serie wekt belangstelling. Veel mannen overwegen het te kopen. Dit alles dankzij de fabrikant, die ons veel belooft.

 • Penisvergroting van 8 cm
 • Aanhoudende effecten
 • Penisdikte tot 4,5 cm
 • Sterke erectie.
 • Optimaal testosterongehalte
 • Hoog libido

Ontdek wat uw collega’s ervan vinden!

Hoe vertalen zijn woorden zich in de praktijk? De meningen over de effectiviteit van de Penilarge-serie zijn verdeeld. Sommige mannen prijzen het, anderen hebben gemengde gevoelens – kijk maar eens naar het web. Er is geen gebrek aan commentaar op het internet – heren willen graag hun ervaringen delen. Het is de moeite waard om er kennis mee te maken.

Penirium

Onze beoordeling van het Penirium

Volgens de fabrikant is penirium een middel om de seksuele prestaties te verbeteren en de lengte van de penis te verlengen – het zal de penis gemiddeld met 7,5 cm vergroten. Net als zijn voorgangers is de formule van Penirium gebaseerd op stoffen van natuurlijke oorsprong. Hoe zit het met het effect? Is er ook op dit gebied een overeenkomst? Laten we eens kijken!

Veelzijdigheid van de actie

De Penirium-formule is gericht op aspecten van het intieme leven zoals..:

 • oprichting
 • oprichting
 • libido
 • grootte van de penis

evenals de vitaliteit van het organisme. Om ten volle van seks te kunnen genieten, hoef je alleen maar gezond te zijn. Ondertussen zijn er een aantal ziekten die kunnen bijdragen tot erectiestoornissen – diabetes, overgewicht, obesitas, depressie. De opkomst van de meeste van hen wordt bevorderd door de moderne levensstijl, die rijk is aan stress. Ik weet niet of je het weet, maar seksuologen definiëren het als de “moordenaar” van een erectie. Ja, het veranderen van alledaagse gewoontes kan nuttig zijn. In de meeste gevallen brengt het echter niet de verwachte veranderingen met zich mee. Het lichaam van de man heeft een zeer sterke ondersteuning nodig, die, zoals u waarschijnlijk wel kunt raden, Penirium kan blijken te zijn – een preparaat dat de effectiviteit nauwelijks kan weigeren.

Meer dan de uitbreiding

 • Vergroting (tot 7,5 cm) en verdikking (tot 4,2 cm) van de penis
 • Sterke erectie.
 • Langere en frequentere relaties en meer frequente relaties
 • Hoog libido

Dankzij het Penirium kun je eindelijk schitteren in de slaapkamer. Ba! Je zult je verloren zelfvertrouwen terugwinnen. Je hoeft jezelf niet voor de gek te houden, seksuele vaardigheden bouwen het ego van een man op. Ze maken ons meer open in bed – we houden van experimenteren. We testen nieuwe gadgets en posities.

Natuurlijke formule

Zoals ik al zei, is de samenstelling van de tabletten volledig natuurlijk, wat natuurlijk in hun voordeel spreekt. Er zit genoeg afval in onze voeding – alcohol, snoepjes, fast food. Waarom dan meer van hen toevoegen? Dood me – ik weet het niet. De tabletfabrikant is van mening dat dit ook zo is. Penirium is een mengsel van pro-gezonde stoffen – elk van hen voegt zijn eigen steen toe.

 • L-arginine – stimuleert de productie van stikstofmonoxide – het is degene die uw erectie bewaakt. Het stelt u in staat om het te bereiken. Bovendien ondersteunt het de natuurlijke groei van de holle lichamen van de penis, wat resulteert in een grotere penisgrootte.
 • Zink – is een zeer belangrijk microelement in het dieet van een man. Het verhoogt de productie van sperma en verbetert de kwaliteit ervan. Dankzij het zal uw erectie echt onvergetelijk zijn. Bereid je voor op het “wow” effect.
 • Lysine – verhoogt de elasticiteit van de weefsels waaruit de mannelijke penis bestaat, en stimuleert bovendien de productie van testosteron – het hormoon dat verantwoordelijk is voor onze seksualiteit.
 • L-carnitine – het blijkt dat L-carnitine niet alleen in de sportschool maar ook in bed wordt gebruikt. Dankzij het, zal uw penis flexibeler en flexibeler worden – uiteindelijk zult u in staat zijn om te experimenteren met nieuwe posities.

Slechts één tablet per dag!

Ik denk dat de aanbevelingen van de fabrikant u niet zullen verrassen. We gebruiken penirium op dezelfde manier als alle andere supplementen – zelfs vitaminen. De tablet moet worden ingeslikt en vervolgens worden gewassen met een glas water.

Attentie, atleten!

Heren die regelmatig naar de sportschool gaan, zijn verplicht om speciale voorzorgsmaatregelen te nemen! Ik denk aan degenen die een aanvulling vormen op L-carnitine – een stof die u in de Penirium-tabletten zult vinden. Een dubbele dosis kan leiden tot een overdosis, en dus tot bijwerkingen: ernstige buikpijn, misselijkheid, braken, diarree. Als u ze ervaart, stop de behandeling!

Hammer of Thor

Onze beoordeling van de Hammer of Thor

De Hammer of Thor is een andere innovatie. Met alle respect, probeer niet eens te schieten – ik betwijfel of je het haalt. Het is geen crème of gel, het zijn druppels voor penisvergroting! Compleet nieuw op de Nederlandse markt! Een product dat je tot een echte man maakt. Dankzij het zal je je stoutste seksuele fantasieën vervullen – uiteindelijk heb je er de juiste uitrusting voor.

Voorkomt, geneest, beschermt en beschermt

Hammer of Thor is een drievoudig werkend product dat de groei van de penis stimuleert, erectiestoornissen voorkomt en behandelt. Daarom kan het profylactisch worden gebruikt – deze zin is in het bijzonder gericht op mannen ouder dan 30 jaar. Dit is het moment waarop het niveau van testosteron geleidelijk begint af te nemen. Er zijn erectieproblemen, libido valt – ik denk dat we ons er allemaal tegen willen beschermen. Niets staat dat in de weg – de oplossing werd u op een dienblad gegeven. Het is volledig aan u om ze uit te voeren. De beloften van de fabrikant klinken zeer bemoedigend – ze zullen zeker veel mannen verleiden. Bekijk de effecten waar u op kunt rekenen!

 • Langere en dikkere penis
 • Bevredigende orgasmen
 • Hoog libido
 • Vaker voorkomende relaties

De Hammer of Thor werkt geleidelijk, wat naar mijn mening een speciale vermelding verdient. Niets motiveert meer dan regelmatige veranderingen, toch? Met de Hammer of Thor beleeft u ze elke week.

 • Week I – libido toename – verhoogde behoefte aan seks.
 • Week II – Uw penis wordt dikker, langer en gevoeliger voor aanraking.
 • Week III – een paar centimeter op de pluskant – in het gezicht van een dergelijke verandering, zelfs de blinden niet gaat het onverschillig weg.

Langere penis, betere seks

Hammer of Thor druppels worden aanbevolen voor mannen met kleine peniscomplexen en erectiestoornissen. Bovendien worden ze aanbevolen voor mannen met een klein peniscomplex en een erectiestoornis! Ze zullen ook goed werken voor mannen die gewoon voor hun seksuele gezondheid willen zorgen. Het gebied waar zij actief zijn, is hoofdzakelijk het bloedsomloopsysteem. Maar ook het hormonale systeem ligt op schema. En dat geldt ook voor het zenuwstelsel. Hammer of Thor druppels:

 • de bloedtoevoer naar de penis te verhogen
 • de testosteronspiegels in het lichaam verhogen
 • bescherming tegen de schadelijke gevolgen van stress

Geen behoefte aan extra’s!

Zonder de vele specialisten zou er niets te bespreken zijn. De unieke formule van Hammer of Thor is de verdienste van Duitse wetenschappers – de jaren werk zijn niet verloren gegaan. Druppels worden steeds populairder onder mannen, wat hun doeltreffendheid kan bewijzen – misschien, maar niet noodzakelijk – dat zult u in een oogwenk te weten komen.

 • Chinese citroenboom – verhoogt het niveau van testosteron in het lichaam, wat resulteert in een toename van het libido en een sterke erectie. Dankzij het zal je weer gaan genieten van seks!
 • Ginseng – versterkt het lichaam. Het vult het tekort aan vitaminen en mineralen aan, wat de mannelijke potentie negatief kan beïnvloeden.
 • Ground mace – stimuleert de groei van de penis – verlengt en verdikt de penis, waardoor deze een perfecte grootte krijgt.
 • De wortel van de saffloergentiaan – gekenmerkt door een sterk katalyserend effect – gaat de productie tegen van het zogenaamde slechte testosteron, dat bijdraagt tot de vorming van androgene alopecia en impotentie.

Smaak

Terwijl Hammer of Thor in de ogen van wetenschappers bijna perfect is, is het naar de mening van de mens niet zonder zijn gebreken. In het eerste contact lijkt het een interessant alternatief te zijn voor tabletten, in het tweede contact verliest het zijn waarde. Het probleem is vooral de smaak – hoewel de geur ook veel te wensen overlaat. Bitter, kruidig – merkbaar zelfs na het mengen met sap of zoete thee!

Dit zijn meestal geen druppels.

Hammer of Thor is een binnenproduct! In geen geval mag u het op de huid van uw penis aanbrengen!

Aanwijzingen voor gebruik

De aanbevolen dagelijkse dosis is 5 druppels. Hammer of Thor mag niet continu worden gebruikt – na 15 dagen moet u de behandeling onderbreken en dan hervatten.

Eroxel

Onze mening over Eroxel

Eroxel is mijn voorlaatste voorstel, gewijd aan al diegenen die het tot nu toe overleefd hebben. De meeste lezers overwegen de eerste drie voorbereidingen aan te schaffen. Al het overige wordt ten onrechte gediskwalificeerd – naar mijn mening ten onrechte. Op een van de vorige plaatsen was er jelqing – een volledig gratis methode van penisvergroting, die het effect van tabletten, zoals Eroxel, kan verhogen.

Uw penis – zijn prioriteit

Eroxel is een preparaat dat gericht is op één specifiek doel: penisvergroting. Uit de informatie op de officiële website van de fabrikant blijkt dat het geen extra eigenschappen heeft. Is dat een goede zaak? Aan de ene kant, ja. Je weet hoe het is met 2-in-1 producten – het komt vaak voor dat het gebruik ervan geen voordelen oplevert. In het licht van deze informatie kan worden geconcludeerd dat we met Eroxel het doel zullen bereiken – we zullen een kleine geboorte in een grote veranderen. Hoewel de structuur van de mannelijke penis niet erg ingewikkeld is, is de actie al zo. De tabletfabrikant heeft hier rekening mee gehouden. Capsules:

 • de patenteerbaarheid van de bloedvaten verhogen – het niveau van stikstofmonoxide in het holle lichaam van de penis verhogen, wat resulteert in een verandering in de grootte van de penis – de lengte en breedte van de penis vergroten.
 • het optimaliseren van het testosteronniveau – het juiste testosteronniveau is een garantie voor een bevredigende erectie – als het afwijkt van de norm, bereikt de penis niet de gewenste stijfheid.

In- en uitzoomen

De resultaten van regelmatig gebruik van tabletten zijn als volgt:

 • de penis is 7,5 cm langer en 2,5 cm dikker en de penis is 7,5 cm langer en 2,5 cm dikker

Niet veel? Je maakt een grapje! Visueel effect is één ding, bedenk hoeveel uw interieur er baat bij heeft. U zult meer zelfvertrouwen krijgen, openstaan voor nieuwe kennissen. U zult niet langer bedreigd worden door het spook van bedonwaardigheid – integendeel. Je zult streven naar regelmatige seksuele contacten!

Het is de moeite waard om te weten:

Voordat u begint met de behandeling met Eroxeltabletten, is het raadzaam dat u nauwkeurige metingen van uw penis – zowel in erectie als in rust – uitvoert. Alleen op deze manier kunnen we de effectiviteit van de behandeling beoordelen!

Natuurlijke combinatie

Veel mannen zijn bang voor dergelijke maatregelen – het is aan de media te danken dat zij deze maatregelen creëren dat ze schadelijk en gevaarlijk zijn. De waarheid is echter heel anders. De overgrote meerderheid van de producten heeft een natuurlijke samenstelling die gekenmerkt wordt door een hoog rendement. Bijwerkingen zijn uiterst zeldzaam. Dit is een veel betere keuze dan een operatie – een mislukte procedure kan leiden tot amputatie van de penis, wat resulteert in levenslange seksuele onthouding.

 • Ginseng – verbetert de werking van de bloedsomloop, verhoogt de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de penis.
 • Vlotte drop – verhoogt de elasticiteit van de weefsels waarvan de mannelijke penis is gemaakt – verlengt en breidt ze uit.
 • Pompoenpitten – de actieve bestanddelen die erin zitten zorgen ervoor dat de Kegelspieren in de buurt van de prostaat in goede conditie blijven.
 • Veenbes – beschermt het urinewegstelsel tegen infecties en bacteriën – vermindert het risico op ontstekingen, die seksuele contacten aanzienlijk kunnen belemmeren.
 • L-arginine – stimuleert de productie van stikstofmonoxide – een stof die de bloedtoevoer naar de penis verbetert.

Wat denken wijze hoofden ervan?

Volgens specialisten zijn Eroxeltabletten een goede manier om de penis te vergroten – zich te ontdoen van complexen en het zelfvertrouwen te herstellen. In tegenstelling tot wat je zou denken, heeft een kleine penis invloed op ons hele leven – niet alleen op de seksuele sfeer. Het is vanwege hem dat we sportscholen, zwembaden, stranden – plaatsen die gedeeltelijke blootstelling vereisen – vermijden.

Instructies voor gebruik

Het wordt aanbevolen om dagelijks een tablet in te nemen – ‘s morgens, op een lege maag, 30 minuten voor het ontbijt.

Atlant Gel

Onze mening over Atlant gel

De laatste zal de eerste zijn – ik neem aan dat je het gezegde kent. Wie weet, misschien is het over een tijdje mogelijk om naar Atlant Gel te verwijzen. Het is een relatief nieuwe maatregel, en misschien is dat de reden waarom hij als laatste kwam. Net als iedereen heeft het tijd nodig om zich te ontwikkelen. Ik denk dat het de moeite waard is om hem deze kans te geven.

Innovatieve formule

Atlant Gel zal u in staat stellen om uw verloren zelfvertrouwen terug te winnen – zal u een geweldig gevoel en een grote penis, en dus een kleurrijk erotisch leven garanderen. Laat je niet misleiden door al dit stomme gepraat: grootte maakt niet uit. Het is een uitvinding van seksuologen – artsen die geld willen verdienen aan je naïviteit. Vroeg of laat zul je de waarheid onder ogen moeten zien, en geloof me op mijn woord, het zal echt wreed zijn. Simpel gezegd: een vrouw zal van uw bed weglopen. Ze zal gewoon bang zijn voor de grootte van je penis – ze zal een vergrootglas nodig hebben om het te zien!

Ontdek seks weer!

De formule van de voorbereiding is ontworpen om u de hoogste kwaliteit ondersteuning te bieden. Of uw probleem nu een kleine penis of een erectiestoornis is, Atlant Gel zal proberen u niet teleur te stellen. Het zal je helpen:

 • verloren seksuele energie terugwinnen
 • versterk de erectie
 • een bevredigende erectie te bereiken
 • verlengen en verdikken van de penis

Samenvatting: Atlant Gel is een stap naar de hoogste kwaliteit van het seksleven!

Innovatieve formule

Deze rangschikking is het resultaat van het werk van specialisten in andrologie, seksuologie, psychologie en endocrinologie – hier vindt u alleen natuurlijke producten die veilig zijn voor het menselijk lichaam. Dit is ook het geval met Atlant Gel. De formule van het preparaat is gebaseerd op stoffen van plantaardige oorsprong – het risico op een allergische reactie is gelijk aan nul!

 • Gewone varens – verzacht mogelijke irritaties veroorzaakt door te intense seksuele activiteit – en voor zover ik weet, is Atlant Gel bevorderlijk voor frequente relaties.
 • Verbena-extract – controleert de goede werking van de bloedsomloop – stimuleert de bloedtoevoer naar de penis.
 • Hyaluronzuur – zorgt voor de conditie van de gladde spieren van de penis. Het beïnvloedt hun flexibiliteit – dankzij deze eigenschap Atlant Gel krijgt een gebied van actie – het kan uitbreiden en verdikken van de penis op elke manier die het wil.
 • L-arginine – is een voorloper van stikstofmonoxide – een stof die de bloedtoevoer naar de penis verbetert.
 • Amberzuur – stimuleert de productie van collageen. Dankzij het, zal de huid van uw penis in perfecte staat zijn – glad, elastisch.
 • Aardbeienextract – verhoogt de absorptie van holle lichamen van de penis, waardoor het effect van “wow” – dikke en grote penis.

In het licht van wetenschappelijk onderzoek

Zoals ik schreef, Atlant Gel is nieuw. Er is nog steeds geen bewijs van de doeltreffendheid ervan. Op dit moment wordt het product intensief getest. Het kan niet worden geschreven dat het niet werkt – de heren die aan het experiment deelnemen zien veranderingen: penisgroei, sterkere erectie, beter libido. Helaas roept de duurzaamheid van de resultaten twijfels op – we moeten wachten op gedetailleerde resultaten. Ik denk dat het een kwestie van tijd is.

Toepassing

In tegenstelling tot tabletten, vereist de gel onze inzet. Regelmatig gebruik is niet genoeg. Atlant Gel hoort erbij:

 • Aanbrengen op een schone en droge penishuid – bij voorkeur onmiddellijk na het baden.
 • Het aanbrengen van de gel moet worden gecombineerd met een massage.

Je hebt hier minstens twee kwartier voor nodig en aangezien de gel twee keer per dag moet worden aangebracht – net zoveel als een uur!

Wees voorzichtig!

De huid van de Penis is uiterst delicaat en gevoelig. Te veel gel wrijven kan irritatie veroorzaken! Wees voorzichtig!

Ontdek de voor- en nadelen

Een onbetwistbaar voordeel van Atlant Gel is de snelheid van handelen – de eerste effecten zouden binnen zeven dagen na het begin van de behandeling moeten optreden! Helaas veroorzaakt de tijd die we aan de toepassing ervan moeten besteden hoofdpijn. Net als de geur – scherp, verstikkend, sterk kruidig. Ondertussen schrijft de producent er de eigenschappen van een smeermiddel aan toe – ik weet niet of een vrouw het zou willen gebruiken. Dit type van voorbereiding moet zoet, fruitig zijn – het moet in een goed humeur zijn, en mag seks niet ontmoedigen.

De beste manieren om uw penis te vergroten – Samenvatting

Zoals u kunt zien, zijn er veel natuurlijke manieren om uw penis te vergroten. Tabletten, crèmes, gels, oefeningen – chirurgie is het laatste redmiddel. Overweeg dit alleen te doen als de methoden die in deze ranglijst worden gepresenteerd niet aan uw verwachtingen voldoen. Veel succes!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *